ER / Vészhelyzet (1994-2009)
2016. augusztus 22. 02:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Három hónapja itthon poshadok a négy fal között, eltiltva a munkámtól, így hát úgy gondoltam, hogyha már annyira hiányzik a kórházas meló, akkor talán égető vágyamat kielégítem és még nosztalgiázni is tudok. Ez a sorozat még most is briliáns!
Hihetetlen, hogy a mai futószalagon gyártott sorozatok fele ennyire sem képesek lekötni. Persze egyrészről a szakmai dolgok teszik nekem érdekessé, hisz bőven dobálóznak benne szakmai szakszavakkal és kajakra élvezem, hogy megértem, és tudom, hogy pontosan mire is gondolnak.
A karakterek még a mai napig kedvelhetőek. Benton doki stílusa iszonyúan emlékeztet a legtöbb magyar orvos stílusára (pfff), de Greene dokiról szinte egyből az a lelkiismeretes sebész ugrott be, aki nemrég műtött engem. Pluszban a betegek marhaságait is teljesen életszerűen ábrázolják - gondolok itt arra, amikor bemennek a kórházba egy torokfájással vagy értetlenkednek, türelmetlenkednek és nem értenek a szép szóból. Mondhat akárki akármit hiába régi sorozat, hiába klasszikus, még most is veri az ilyen Trinity kórház féléket. Most, hogy benne vagyok az egészségügyben, rálátásom van szinte mindenre ami a kórházban folyik, így már biztosra állíthatom, hogy a Vészhelyzet 90%-ban reális képet ad az ellátás folyamatáról. Ha időközben nem sokallok be - hisz lassan munkába állhatok -, akkor szerintem bedarálom az egész sorozatot. Nem hiába volt gyermekkorom egyik legmeghatározóbb szériája, és, ha anno nem kezdem el nézni, akkor lehet, hogy nem is ezt a pályát választottam volna.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.