Látványos koreográfiával és kiváló zenékkel megérkezik a mozikba az év legjobban várt zenés-táncos alkotása, a Footloose.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkeznek a gumilábúak
2011. szeptember 03. 16:07
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
2011. szeptember 03. 16:11
Ez a Hough a képen úgy néz ki, mint Jennifer Aniston. Mellesleg, engem a Step Up óta nem hoznak lázba ezek a táncos filmek. Az előbb említett film folytatásait sem láttam, mivel halálra voltak ítélve. Nem értem, miért kell annyi táncos filmet újra feldolgozni. A Dirty Dancing is úgy volt szép – bár nem láttam –, ahogy volt, a Footloose-t sem érdemes újranézni, hiszen nem véletlenül akarják megcsinálni még egyszer: remek alkotásból még nagyobb hasznot húzni galádság, hiszen az EREDETI történettől várnak sikert. A film alapja a történet, aztán jönnek a szereplők és a képi világ. Ez olyan, mint a plágium, csak álca alá rejtve.
2011. szeptember 03. 16:12
Nagyon jó lesz! Imádom az ilyen filmeket! Már alig várom!!
2011. szeptember 03. 16:14
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
ALIG VÁROM várom
)
2011. szeptember 03. 17:02
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
na erre kíváncsi vagyok!
)
Kapcsolódó sztárok
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: