NetNessie
Cate Blanchett - Vogue, 2006. november
2006. november 02. 10:15
Steven Klein sorozat. Zseniális, lélegzetelállító, fantasztikus, és még sorolhatnám.
NetNessie
NetNessie
2006. november 03. 23:53
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Én már kifejtettem Neked, miként mentem le hídba ezektõl a képektõl... :-) Egyszerûen minden hiperzseniális benne: a kedvenc fotósom készítette õket, a kedvenc tervezõim 2006-os houte couture ruhái, és mindez egy igazi istennõn. Azt hiszem, nem sok nõ tudná még ezt az egészet olyan eleganciával viselni, mint Cate, tökéletes ez a sorozat úgy, ahogy van. A péncélos Galliano ruhát mintha neki találták volna ki. :-) Ma már többször is megnéztem ezeket a képeket újra meg újra, nem tudok leakadni róla. :-)
Kapcsolódó sztárok
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: