Kérlek bennetek ide vagy nekem vagy Deni Vitale-nak irjatok a honlap ügyben!!
Kinek van lapunk.hu-s oldala?
2011. szeptember 08. 18:30
Akinek van olyan Lapunk.hu-s weboldala ami már nem kell neki de nincs szive törölni az legyen szives ide vagy nekem vagy Deni Vitale-nak írni. Nagyon fontos!! (kérem a moderátorokat hogy legalább holnapig haggyják meg ezt a topicot)
FONTOS!
2011. szeptember 08. 18:45
|
|
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline
|
Sziasztok!!!
Kérlek benneteket ha van lapunk.hu-s weboldalatok ami már nem kell de nincs szived törölni akkor kérlek benneteket irjatok nekem!!! NAGYON fontoss lenne!! Kérlek titeket! (ha van szivetek akkor irtok) IRJATOK nekem levélben ha van lapnuk.hu-s oldalatok!
Kérlek benneteket ha van lapunk.hu-s weboldalatok ami már nem kell de nincs szived törölni akkor kérlek benneteket irjatok nekem!!! NAGYON fontoss lenne!! Kérlek titeket! (ha van szivetek akkor irtok) IRJATOK nekem levélben ha van lapnuk.hu-s oldalatok!
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben hányta el magát Tom Holland
Interjú közben távozott a gyomra tartalma.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
A Trónok harca sztárját, Lena Headey-t megdöbbentette a hírhedt meztelen jelenet miatti felháborodás
Továbbra sem érti a felháborodást.
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
Amy Winehouse anyja elárulta, hogy mi okozta a lánya vesztét
15 éve halt meg az énekesnő.

0 felhasználónak tetszik: