Szolárium
2014. augusztus 17. 19:47
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Sokan túlzásba viszik, én még sosem voltam.
2014. október 19. 07:52
Részmről kicsit ijesztő. Én nem is kedvelem a szolit. Sokkal jobban szeretek a napom feküdni,és ott megéni,mintsem egy csövekkel teli dobozban feküdni.
2014. október 19. 09:10
Ostobaság szerintem.Fennáll a bőrrák veszély,de persze nem csak az.
2014. október 19. 10:56
Nem ellenzem, hisz mindenkit azt csinál magával amit akar.
De én tuti, hogy nem feküdnék bele. A napon szépen le lehet barnulni.
De én tuti, hogy nem feküdnék bele. A napon szépen le lehet barnulni.
2014. december 12. 18:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Talán azért nem preferálom a szoláriumot, mert a családomban soha sem volt divat. Inkább kifeküdtünk a napra, hogyha valami színt akartunk magunknak, de nem fizettünk soha sem azért a pár percért, hogy állítólag barnák lehessünk. Sokan mondogatják nekem, hogy jajj, próbáljam ki, meg, hogy állítólag egészségesebb, mint a napfény stb., de valahogy ezzel nem igazán lehet meggyőzni. Szerintem alapjáraton ezekkel a gépekkel is elő lehet idézni a bőrrákot, pluszban a napfény segít beépíteni a D-vitamint a szervezetbe. Az meg egyébként is más kérdés, hogy hófehér bőröm van és 50+-os naptejet használok, nehogy véletlenül is leégjek. Mondjuk alapból olyan gyógyszert szedek, ami elvékonyítja a bőrt, így a napozás nem javallt, és világ életemben égtem és nem barnultam. Szóval azért nem fizetek, hogy tetőtől talpig rákvörös legyek.
2015. január 01. 14:27
Én nem járok, szerintem érthető. TALÁN HA nagy leszek
2015. február 02. 19:49
Rosszul lennék ott, az is biztos - meleg és szűk..
2015. február 12. 11:09
poisonivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.10. Hozzászólás: 601 Csatolások: 358 Azonosító: 240196 offline |
Nos akkor úgy látom én lógok itt ki a sorból. Én nagyon szeretek szolizni. 15-16 éves lehettem ahogy ellezdtem. Sajnos, Isten engem fehér bőrrel áldott meg. - nem hullafehér és hófehérke, de azert fehér. Sok előttem szólóval ellentétben én utálom a bőröm színét. Ölni tudnék egy szép, természetes kreol bőrszínért. Ha olyan lenne a természetes szinem a szoli közelébe sem mennék.
De persze nem az a fajta vagyok aki a túlzásba viszi a szolizást. Mindig tél végén/tavasz elején szoktam elkezdeni, és heti 2x járok.
De persze nem az a fajta vagyok aki a túlzásba viszi a szolizást. Mindig tél végén/tavasz elején szoktam elkezdeni, és heti 2x járok.
2015. február 22. 21:40
Soha nem voltam még, és nem is áll szándékomban elmenni. Nem is értem, miért ne lehetne valaki büszke arra, ha fehér a bőre? Én nem tudom ki találta ki azt, hogy a kreol a menő, de egészségére. Én tökéletesen megvagyok a fehér bőrömmel, elvégre magyar vagyok, eszem ágában nincs változtatni ezen.
2015. február 23. 23:03
Voltam már párszor szoláriumban de nem igazán szeretem.Persze néha a téli napokon megengethetjük magunknak,esetleg alkalmakra ,de csak mértékkel. Legalábbis úgy néz ki jól.Sose értettem az olyan embereket akik lassan olyan barnák mint a négerek..Én nagyon szeretem,hogy fehér a bőröm.
2015. március 01. 21:20
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
lehet, hogy gáz, de én még életemben nem voltam szoláriumban xdddd
a fehér bőr sokkal szebb szerintem, pláne, ha nincsenek rajta bőrhibák, bár igaz, világosabb bőrön nehezebb elrejteni :/ nekem átlagos bőrszínem van, de szépen le tudnék barnulni - ha akarnék.
az új mániám, hogy hullabőrt akarok xdd
a fehér bőr sokkal szebb szerintem, pláne, ha nincsenek rajta bőrhibák, bár igaz, világosabb bőrön nehezebb elrejteni :/ nekem átlagos bőrszínem van, de szépen le tudnék barnulni - ha akarnék.
az új mániám, hogy hullabőrt akarok xdd
2015. március 31. 04:14
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline |
Valahogy nem vonz a dolog, sosem voltam még szoliban, és nem is tervezek menni. Nyáron ott a Nap, amire ingyen ki lehet menni, télen pedig szerintem nem fontos barnának lenni.
Meg valahogy mostanában nekem sokkal jobban tetszik a porcelánbőr. :3
Meg valahogy mostanában nekem sokkal jobban tetszik a porcelánbőr. :3
2015. március 31. 10:18
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Én 2 éve szalagavató előtt jártam elég sokszor, mert nem akartam a fehér ruhámmal egy színű lenni, de egyébként nem viszem túlzásba a dolgot. Nyár előtt szoktam még eljárogatni, hogy a strandon ne olyan színem legyen mint egy hullának.
2015. március 31. 18:23
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Idézet (BoTommo @ 2015.02.02. 19:49)
Rosszul lennék ott, az is biztos - meleg és szűk..
PONTOSAN, ÉN RETTEGNÉK BENN FEKÜDNI NEGYED ÓRÁKIG, HÁTHA NEM NYÍLIK KI - AMI ABSZOLÚT HÜLYESÉG, DE MÁNIÁM BENN RAGADNI HELYEKEN. RÁADÁSUL SZÉP VÖRÖS LESZEL MINT A NAPLEMENTE A BALATONON. ÉN INKÁBB KIHAGYOM A RENDSZERES MŰVELÉSÉT.
2015. március 31. 18:53
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Nem ítélem el, ha valaki csinálja (max. azokat egy picit, akik már úgy néznek ki, mint Pákó, pedig amúgy tudom, hogy fehérek), de én fix, hogy nem szoliznék. Inkább ki szoktam feküdni a kertbe nyáron és ott napozok (ha hagy a kutyám ), de hogy én percekig be legyek csuka egy dobozba... olyan Isten nincs, amiért ezt megtenném.
Én vállalom, hogy fehér vagyok, ezt adta a Teremtő. Sokat úgy sem szolizhatnék, mert én nem barnulok, hanem égek... de durván. Tavaly pl. több, mint két hétig meglátszott az arcomon, hogy a Nagy Futamon leégtem. (Bár ez természetesen igaz a napfényre is... főleg napszemüveggel... )
Én vállalom, hogy fehér vagyok, ezt adta a Teremtő. Sokat úgy sem szolizhatnék, mert én nem barnulok, hanem égek... de durván. Tavaly pl. több, mint két hétig meglátszott az arcomon, hogy a Nagy Futamon leégtem. (Bár ez természetesen igaz a napfényre is... főleg napszemüveggel... )
2015. március 31. 19:05
Én sosem járok szoláriumba, és nem is tervezek menni. Különösebb bajom nincs vele, de szerintem teljesen felesleges és sokkal szebb, ha valaki a napon barnul inkább.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.