nem várom!
sorry!
Bemutatkoznak a VV5 szereplői
2011. szeptember 10. 17:55
2011. szeptember 10. 17:58
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Most megnéztem a képeket a linken. Értelmiségi emberek egy értelmiségi műsorban A plázacicák tényleg odavalóak, abba a csoportba, de a helyes pasik .. pft... Valószínűleg az én ízlésemmel van baj vagy mi a szösz de egyiket sem tartom annak, sőt
2 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
vampiregirl18
2011. szeptember 10. 18:03
kíváncsi vagyok rá ilyen lesz a VV5 a szereplők alapján elég furcsa
2011. szeptember 10. 18:24
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Sugárzik róluk az "ééértelem". D:
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
vampiregirl18
2011. szeptember 10. 18:27
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
OKé, a színvonal csak esni tudott... Alekosz exei mivan? Ne már! Na de azért kíváncsi leszek, hány olyan lesz köztük aki még a 8 általánost sem tudta elvégezni -.-"
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 10. 19:16
Amúgy biztos nem rossz emberek.. egyszerűen csak ostobák :'D ezért csak sajnálni tudom őket, szerencsétlenek azt hiszik, hogy majd ez lesz a nagy-nagy lehetőség a számukra az élettől.. mekkorát fognak majd koppanni.
hát nem tanulnak az előző szériák szerepléseiből? Mind azok akik benne voltak pár hét alatt eltűntek a köztudatból, csak páran maradtak fent és ők is csak betelefonálós műsorokban jártatják a szájukat esténként..
Nem nagy karrier, rájuk is csak ez vár. Egy ideig úsznak majd a csillogásban meg a hírnévben aztán, mikor jönnek az újabbak őket le se sz*rják majd, és még ők fognak meglepődni. (lásd: Szandika..)
hát nem tanulnak az előző szériák szerepléseiből? Mind azok akik benne voltak pár hét alatt eltűntek a köztudatból, csak páran maradtak fent és ők is csak betelefonálós műsorokban jártatják a szájukat esténként..
Nem nagy karrier, rájuk is csak ez vár. Egy ideig úsznak majd a csillogásban meg a hírnévben aztán, mikor jönnek az újabbak őket le se sz*rják majd, és még ők fognak meglepődni. (lásd: Szandika..)
2011. szeptember 10. 19:21
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
sok eszük lehet, ha ilyen hülye műsorba jelentkeztek...
2011. szeptember 10. 19:47
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Furcsa kategóriák vannak, furcsa emberekkel, én biztos nem jelentkeznék a műsorba, semmilyen pénzért sem, talán csak, ha rossz helyzetbe lennénk. Jövő héten már indul, de elég későre tették, nem hiába egy ilyen műsort nem lehet adni főműsoridőben, fizetniük is kellett érte tavaly az RTL KLUBnak.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.