Nahát tényleg? MERT MELEG!!!!!
Mindig is tudtam!
Bieber szívesen bújik női ruhákba
2011. szeptember 12. 08:22
2011. szeptember 12. 11:28
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Ezen nem lepődtem meg xD
2011. szeptember 12. 11:42
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Én ehhez csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy nem vagyok az a könnyen, első pillantásra elítélő típus. Szóval nem szólok bele, Bieber dolga, és nem kell kibeszélni, mert nem szép
Egyátalán nem vagyok Bieber-fan, de nem szoktam elítélni másokat!!
Egyátalán nem vagyok Bieber-fan, de nem szoktam elítélni másokat!!
2011. szeptember 12. 13:13
"Viccen kívűl" Én az ujjatlan pulovereket írigylem a nőktől, mert nem kell feltürni írás, vagy éppen forrasztál közben és így nem zavarja a munkát (egyébként a világ leghülyébb dolgának tartom), másrészt, ha egy férfinak olyan méretei vannak, akkor végül is mindegy, hogy női farmert hord vagy sem, egy biztos vannak dolgok, amiknek kell a hely, ilyen például a vádli csőnaciban, 3/4-egy csizmafarmerben, meg hasonlókban, az emberkínzás. Ismerősöm mondta, hogy látott egy tök jó totál bőr bakancsot, gondolta megveszi, mert volt belőle 43-as, aztán meg 3 másik nőt, akik olyant hordtak. Monndjuk elég xtrém a 43-as női láb, de kitudja, hogy egy gyártósorban mekkora méretekig gyárják a cuccokat. Egyébként meg nem tudom, mi ezzel a probléma, hogy női ruhákat hord. A zenéjét és a hangját nem szeretem, de emiatt, nem fogom, jobban nemkedvelni. A másik 17 évesen mi a francnak tervezne házasságot, lehet, hogy 4 év múlva találkozik Selenánál jobb csajjal vagy esetleg a saját neme tájékán nézz szét, ki tudja, vagy összeházasodnának és később bánni fogja, hogy miket hagyott ki az életéből.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2011. szeptember 12. 14:17
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline |
hát ezt most kár volt bevallania, mivel ebből azonnal jönnek le a következtetések, mint látom..
Bettyke94 és ha csak álca? a gleeben is pont volt ilyen rész..
Bettyke94 és ha csak álca? a gleeben is pont volt ilyen rész..
2011. szeptember 12. 15:02
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
XD the____domo hát ez jó XD
2011. szeptember 12. 16:32
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
A cím elég vicces, azt gondoltam, hogy tényleg szoknyát hord vagy ilyeneket. De ez annyira nem durva, van olyan nadrág amin észre se lehet venni, hogy most női, nekem is volt egyszer olyanom, mert egyszerűen tényleg az passzolt és fel sem tűnik, mert észre sem lehet venni, hogy milyen nadrág. Ettől még nem lesz senki meleg, csak mondjuk Justinnál már volt több ilyen érdekes dolog is, mint a női parfümök meg a körömlakk. De egyáltalán nem akarom védeni, mert nagyon nem bírom Biebert, de ez most tényleg nem olyan durva. A cikk viszont tényleg vicces lett. A házasság Selenával, nem tudom ,hogy jön ide, de 17 évesen szerintem nem sokan akarnak még házasodni.
2011. szeptember 12. 16:57
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline |
Hogy ezek után a közönség vajon mit gondol a tinisztárról, arra biztosan hatással lesz Bieber e nyilatkozata.
itt van mit gondolok:hogy buzi...ennyi. XD
itt van mit gondolok:hogy buzi...ennyi. XD
2011. szeptember 12. 17:00
Először a körömlakkok, aztán a női parfüm, most meg ez.. Hát lehet itt még bármit is tagadni?
2011. szeptember 12. 17:02
Utálom Biebert, de most ha nem ordít róla, hogy női akkor...
2011. szeptember 12. 17:23
Csillagocska99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 157645 offline |
Egy másikban azt mondta h gyereket szeretne,de akkor ez most hogy van? gyereket szeretne,de nem Slellytől? Akk meg mér vele jár vagy mért mondja meg ezt az egész világnak? És még a sztárok panaszkodnak arról,hogy a paparazzók megsértik a magánéletüket,közbe meg mindent elmondanak az újságoknak.
2011. szeptember 12. 17:55
nem hiába mondják hogy b*z*. de ez nem csak az én véleményem de Fanny1227-é is.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.