Megjelent Kid Cudi második stúdióalbumáról a második hivatalos videoklip is, amelyet a Mr. Rager című dalhoz forgattak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kid Cudi saját magával harcol
2011. szeptember 11. 11:12
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
ez jó!
2011. szeptember 11. 11:23
Miss Csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 160391 offline |
ÚÚndorító a vége!(amúgy meguncsi )
2011. szeptember 11. 12:25
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
hát a vége egy csöppnyit fura volt,a szám meg egy kicsit uncsi,de szerintem megnézem,mert csak úgy értem meg,addig meg nem mondok erről semmi komolyabb véleményt...
2011. szeptember 11. 12:56
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
A szám nekem sem tetszik, de a klip állat lett. Én már csak amiatt bekajáltam a dolgot, hogy két Cudi van benne. Mindenre rámondjátok, hogy szar... ez nem szar, csak más, mint a tizenéves, édibédi pofikájú, táncikáló diznis sztárkölykök számai, amiket az arcotokba tolnak, és ti pedig azokhoz vagytok hozzászokva. De egyszer majd úgyis továbbláttok az orrotoknál.
1 felhasználónak tetszik:
Adri98
2011. szeptember 11. 12:56
encsikexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 156350 offline |
előbb megnéztem, mert nem akartam látatlanban véleményezni, de az első gondolatom látatlanban az volt, hogy magával harcol? koppintják Jaredék the killjét...? aztán megnéztem/hallgattam.. de a zene unalmas, a klipp meg értelmetlen.. A Killben legalább van értelme az "önmagával küzd" résznek.. szóval nekem nagyon nem jön be... :/
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.