Kid Cudi saját magával harcol
2011. szeptember 11. 17:37
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Nekem ez a klip nem tetszik! A zene az igen...nem illik össze a zene a klip-el. Ebbe a klipbe ez a sok ember lassan már mátrix méreteket ölt! XDDD de nem tetszik ez a vérengzős ölés a klip-ben :S
2011. szeptember 11. 18:40
Nekem tetszik,főleg a klip állati jó lett!Jó ötlet volt hogy két Cudi szerepel benne,akárki akármit mond nekem ez most tetszik!!!
2011. szeptember 11. 19:30
Hát igen a Memories meg ezek után érthető hogy furán nézitek a képernyőt.Úgynézki Cudi most felvette ezt a művészi,és megbotránkoztató dolgot.Ami nem is baj mert jól áll neki.A szám szerintem nem unalmas,valószínűleg ezért mert nem először hallom és már megszokta a fülem.Az meg hogy durva...hát már a szám a promóképeiből rá lehetett jönni,hogy nem lesznek benne rózsaszín pónik.És ettől sokkal durvább rap klipek is vannak,amin itt szerintem páran be is pisilnétek.Vagy pedig jönne róka rudi.
Értelmetlennek biztos nem értelmetlen,mivel a művészi dolgoknak a jelentését nem könnyű megérteni.Gondolom tele van metafórákkal,meg minden szóval Cudi biztos nemcsak ráütött a hasára aztán leírt minden hülyeséget a szövegbe ami eszébe jutott.Mert akkor nem lenne értelme. Szóval jóez csak szeleníta után nem ehhez vagyunk hozzászokva.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. szeptember 12. 19:03
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
a szám jó, a klip elmegy
2011. szeptember 13. 17:51
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
a zene nem rossz, de azért a klip kicsi véresre sikeredett.."kicsit"... XD
2011. szeptember 20. 21:51
|
|
WancsiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 129850 offline
|
visszatért..!!!!!:DDDD
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.