Szerintem nem úgy kell hordanod a hajad, ahogy a divat megköveteli, hanem ahogy jól érzed magad. Biztos nem károsítanám csak azért, mert ez a divat. Nekem alapból nagyon egyenes a hajam, és amikor berobbant a vasalás a köztudatba, mindenki odajött hozzám, megkérdezni, mit használok, milyen márkájú hajvasalót, amitől ilyen egyenes. Néztek is, amikor megtudták, hogy nem vasalom.
A fodrászom is nagyon vasalásellenes, és teljesen igaza van. Elég volt néhányszor kivasalni a hajam ahhoz, hogy töredezni kezdjen, szóval most szívok, mert nem nő sehová, három éve ugyanolyan, ami nő a hajtövektől, az letörik a végéből. Ennyit a divatról meg az aktuális mániákról, köszönömszépennemkérektöbbet.
A göndör hajat amúgy utálom, engem valamiért riaszt, a loknis és egyenes számomra megfelelő.
Egyébként gratula a cikkírónak, tetszik a megfogalmazása.
Legyen szexi a hajad ősszel is!
2011. szeptember 11. 11:35
2011. szeptember 11. 11:36
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Nekem hullámos hajam van,de szeretem kiegyenesíteni,mert szerintem az jobban áll.
Persze szeretem én így is,ha már egyszer ilyen...Csak néha sok a gond vele.
Persze szeretem én így is,ha már egyszer ilyen...Csak néha sok a gond vele.
2011. szeptember 11. 11:40
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Szuper a cikk, pont mostanában kezdtem el gondolkodni, hogy gyakrabban fogom göndöríteni a hajamat, most meg még divat is. Király Hosszú, vastagszálú hajam van, de nem kifejezetten göndör, inkább csak természetes, picit hullámos. Sőőt, ha hajszárítóval szárítom, inkább egyenes. Hajvégápolót, és balzsamot is használok. 2 hetente UV-védős rózsaolajos pakolást, de most, hogy vége a nyárnak, lehet, hogy áttérek a természetes anyagokra. Pl: 2 tojássárgáját keverj össze 4 ek. mézzel, és nedves hajra masszírozd be,hagyd rajta fél óráig (alufóliába csavard tincsenként és olyan törülközőt használj, amit nem sajnálsz, ezzel csavard turbánba a hajad), majd almaecettel ( kb. 1 ek. 3 dl vízzel egy pohárba) öblísd le, hogy extra fényes legyen. Hogy alaposabban kimosd a tojásos cuccot, vízzel is öblítsd ki, majd mosd meg a hajad a szokásos termékekkel, sampon stb... Ezt kb. 2 hetente érdemes szerintem feltenni.
2011. szeptember 11. 11:44
Nem mindegy milyen,az a lényeg,hogy ápolt legyen.
2011. szeptember 11. 11:56
Nekem csak az ápoltság számít. A divatot meg úgysem követem...
2011. szeptember 11. 11:57
hu nekem nincs szükségem ennyi macerára mert vizesen is szárazon is fésultenis természetes gondor a hajam valami hajegyenesitő modszerkéne
2011. szeptember 11. 12:02
az én hajam elég furcsa,de mindenki azt mondja,hogy gyönyörű stb. Hátul szinte göndör,de elöl pedig egyenes Kicsit fura,de én így is szeretem
2011. szeptember 11. 12:02
Nekem egyenes hajam van, de mostanság többször szeretném majd göndöríteni... Am szerintem szép a természetes göndör haj, de sokaktól azt hallom, hogy ők nem szeretik a göndört... A haj kifésülése is nagy szerepet játszik ebben... Nem értem, nekem nagyon tetszik a "göndörség"..
2011. szeptember 11. 12:16
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Egész életemben egyeneshaj párti voltam, ezért folyamatosan vasaltam a hajamat, mivel nekem göndör. Aztán rájöttem miután egyszer egy barátnőm kedvéért nem vasaltam ki, hogy sokkal természetesebb ha meghagyom göndören, meg aztán a végén már mindenki azzal fenyegetőzött, hogy eltöri a hajvasalóm, ha még egyszer hozzáérek. Úgyhogy ilyenkor örülök, hogy mint sokan másoknak nem kell bajlódnom a hajsütővassal, meg a hajcsavarókkal, egyszerűen megmosom a hajam, és ennyi, göndör lesz.
Egyébként meg szerintem teljesen mindegy, hogy mi a divat, mert lehet, hogy most bejön a göndör haj a divatba, de lehet, hogy valakinek nem áll jól. Mindenkinek az arcformájától függ, hogy mi áll neki jól, és szerintem csak azért, mert "ez a divat" nem kell ráerőltetnie az embernek saját magára azt ami nem áll jól.
Egyébként meg szerintem teljesen mindegy, hogy mi a divat, mert lehet, hogy most bejön a göndör haj a divatba, de lehet, hogy valakinek nem áll jól. Mindenkinek az arcformájától függ, hogy mi áll neki jól, és szerintem csak azért, mert "ez a divat" nem kell ráerőltetnie az embernek saját magára azt ami nem áll jól.
2011. szeptember 11. 12:26
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline |
az én hajam is göndör úgyhogy nagyon örülök ennek a cikknek .Hát eléh oszú csak hátmivel göndör nem látszik ,hogy mennyire hosszú iagázából. Én régebben igazábol utáltam ,hogy ilyen a hajam de mostanára már egész megkedveltem és elfoggatdam ,hogy ilyen most már örülök is ,hogy ilyen . Sokkan mondták ,hogy szeretnem kéne ahajam hiszen ők mindig ilyenre törekednek . Mostanába már mindenki a lokniimal játszik.
2011. szeptember 11. 12:28
Na de jó.Sík egyenes hajam van.De most végre elővehetem a hajcsavarót.
2011. szeptember 11. 12:29
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
Én nekem alap göndör hajam van,de úgy utálom,hogy azt megfogalmazni nem tudom,mivel nekem nem is áll jól. Kivasaltan sokkal jobban szeretem és úgy érzem magam jobban. De a cikk attól még tetszik
2011. szeptember 11. 12:29
Nos nekem szög egyenes hajam van amit nek igazán kedvelek.1 éve vasalom a hajamat,hogy tartós legyen az egyenes hajam,mivel nem igazán kedveleltem a göndör hajat,oké valakinek jól áll,de nem én vagyok az.Mostanra viszont le kellett állnom a vasalással,mert mióta vasalom azóta a víztől vagyis,hogy ha esik az eső vagyok párás levegőn vagyok begöndörödik a hajam.em tudom mit csináljak vele,mert hiába fésülőm ki akkor is nem göndör lesz hanem hullámos és az nekem nem igazán tetszik,ha már egyenes akkor legyen egyenes,ha már göndör akkor legyen göndör,és ne hullámos.
2011. szeptember 11. 12:30
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Nekem a hajam kettő között, de nem kell vasalnom, ha megvárom míg megszárad akkor hullámos, de ha beszárítom akkor olyan mintha vasaltam volna. de amm jó cikk:)
2011. szeptember 11. 12:35
Nekem hullámos hajam van. Bár van otthon hajvasalóm nem nagyon szoktam használni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.