Legyen szexi a hajad ősszel is!
2011. szeptember 11. 14:10
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
szerintem is nagyon szép a göndör haj de nekem sajnos egyenes hajam van és ha begöndörítem egy fél óra múlva kirúgja magát hiába fújok rá egy kiló hajlakkot amúgy meg jó cikk lett
2011. szeptember 11. 14:11
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 378 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline |
Nekem természetesen egyenes a hajam bár levan nőve ezért hajszárítás után elég furán szokott beállni de lehet h csak azért mert hosszú az oldalfufrum.és ezért szoktam vasalni,amúgy is kerek az arcom(egy kicsit)és nem állna jól a rövid haj se a hosszú.én most megvagyok elégedve a hosszú,fokozatos frizurámmal
2011. szeptember 11. 14:16
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
nekem is egyenes és vékonyszűlú a hajam, így szinte minden szín megfogja a hajamat elég erősen másodpercek alatt, főleg a tövénél. ha hullámosra akarom a hajamat akkor több napig olyan marad és most elég hosszú már
2011. szeptember 11. 14:17
Biztos vagyok benne, hogy a dús és göndör haj most a divat, de nekünk hétköznapi embereknek a dús és göndör mellett van egy negatív tényező is a hajunkkal, amit úgy hívnak, hogy szöszösödés.
2011. szeptember 11. 14:22
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Én mindig olyan loknikat akartam, mint amilyen az Olsen lányoknak van az ajtómon lévő óriás poszteren, tehát ilyen laza loknisat, de mindig lehurrognak, hogy ha begöndöríted úgyis kihúzza a hossú hajad, meg nekik percenként állítgatták De most elmegyek a fodrászhoz és rákérdezek, hogy mit tudna csinálni vele, hátha most összejön végre
2011. szeptember 11. 14:32
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline |
Nekem hullámos hajam van és a hátam közepéig ér de viszont töredezik a vége és hullik is egy kicsit a hajam pedig 2 hete vágattam belőle De a fodrász javasolt egy Bánfi nevezetű hajhullást csönkettő sampont úgyhogy most azt fogom kipróbálni
2011. szeptember 11. 14:49
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nekem sajnos természetes göndör a hajam. Nagyon utálom, mert nem áll jól, ezért muszáj vasalnom.
2011. szeptember 11. 15:00
Ez jóó hír! Nekem is természetes göndör hajam van.
2011. szeptember 11. 15:18
yvettedancervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 129 Csatolások: 65 Azonosító: 153146 offline |
nekem olyan göndör hajam van mint vv évának... ez egy átok! nem csináloik semmit, meg se szárítom, és nekem beáll magától. ha megszárítom itt-ott lesznek hullámok és lelapuló hajam lesz, ha kifésülöm másnap reggel úgy néz ki a hajam mintha megrázott volna az áram (és ez nem a fésű elektromossága miatt van) ezért nem is csinálok vele semmit... de már unom a hajam... valaki segítsen! xD
2011. szeptember 11. 15:22
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
yvettedancer
ha olyan az arctípusod hogy a rövid haj is jól áll akkor vágasd rövidre
ha olyan az arctípusod hogy a rövid haj is jól áll akkor vágasd rövidre
2011. szeptember 11. 15:23
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
yvettedancer
de azt ne felejtsd el hogy sokan ölni tudnának a hajadért D
de azt ne felejtsd el hogy sokan ölni tudnának a hajadért D
2011. szeptember 11. 15:54
Nagyon fsza. Én ki se merem bontani a hajam, ha megyek bárhová is, mert olyan a hajam mint egy mikrofon. Nem azért mert félek hogy megszólnak érte, hanem mert viszonylag hosszú, és rohadt meleg.
Én szeretem is meg nem is.
Én szeretem is meg nem is.
2011. szeptember 11. 15:59
Nekem ont ilyen göndör hajam van és imádom.Nyáron se érdekelt hogy mindenki vasalgatja a haját,nekem mindig göndör kiengedve volt.Én ráadásul vagyok olyan h*lye hogy a legnagyobb kánikullában is kiengedve hordom a hajam.Utálom összekötni!!
2011. szeptember 11. 16:07
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline |
Eddig is félre tehették volna a hajvasalót, csak az a baj, hogy a mai világban az emberek inkább beleolvadnak a környezetükbe, hogy elfogadják őket.
amúgy nekem ne mondja meg senki, hogy épp milyen hajam legyen:DD.
amúgy nekem ne mondja meg senki, hogy épp milyen hajam legyen:DD.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.