Ez olyan tipikus - akinek göndör van, az egyeneset akar, akinek meg egyenes, az göndöret, és ez alól én sem vagyok kivétel a csavaros 'loknijaimmal'.
Én csupán felületesen szoktam kivasalni, itt-ott néhány tincset, meg a frufrumat, hogy ne meredjenek égnek.
Emellett én festem is, feketére, valamint most lesz leborotválva egy kicsike rész, amit lilára színezek majd. Sokak feltételezése butaság, miszerint az emberek azért festik a hajukat extrém színekre, hogy kitűnjenek a tömegből, vagy hogy botrányosak legyenek - én a magam nevében nyugodtan mondhatom, hogy azért festem, mert nekem így tetszik. Igen, lehet, hogy csak egy fázis, de nem veszítek vele semmit (nem, az extrém színezőktől nem fog öregkoromra kihullani a hajam, ezt már csak tudom).
Legyen szexi a hajad ősszel is!
2011. szeptember 12. 15:55
2011. szeptember 12. 18:31
eninyuszi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 155259 offline |
nekem pont ilyen a hajam nagy göndör bazira dús és hosszú is nagyából végre nem csak a lenyalt hajúak a divatosak
2011. szeptember 12. 18:51
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
végre jó annak akinek dús és hullámos haja van?????????? dús a hajad? te szerencsétlen.xD
na jó,egyébként is butaság,göndör hajből könnyebb egyeneset csinálni mint fordítva,és összefogva/kontyban is jobban mutat,mert van tartása. szóval ne beszéljen úgy senki mintha a göndöreket eddig sajnálni kellett volna...XD
na jó,egyébként is butaság,göndör hajből könnyebb egyeneset csinálni mint fordítva,és összefogva/kontyban is jobban mutat,mert van tartása. szóval ne beszéljen úgy senki mintha a göndöreket eddig sajnálni kellett volna...XD
2011. szeptember 12. 18:56
nore<P
Fogadni mernék, hogy neked egyenes hajad van. Természetesen nem kell sajnálni a göndöröket, de komolyan, szerintem te nem tapasztaltad még azt az érzést, hogy reggel felkelsz, megfésülöd a szélrózsa minden irányába meredő hajad, és nem hogy jobb lesz, de úgy néz ki utána, mint egy afro.
Fogadni mernék, hogy neked egyenes hajad van. Természetesen nem kell sajnálni a göndöröket, de komolyan, szerintem te nem tapasztaltad még azt az érzést, hogy reggel felkelsz, megfésülöd a szélrózsa minden irányába meredő hajad, és nem hogy jobb lesz, de úgy néz ki utána, mint egy afro.
2011. szeptember 12. 20:22
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Inkább az egyenest szeretem .
2011. szeptember 12. 20:37
Én sosem követtem a divatot a hajak terén,mindig olyanra vágattam a hajamat ami éppen nekem tetszett.Nekem elég hullámos a hajam,amit nem is szeretek ezért vasalom.De amikor már lusta vagyok hajvasalózni csak felkötöm lófarokba és kész.Mindig is irigyeltem az olyan lányokat akiknek egyenes hajuk van és nem kell vasalni.Hiába lesz most nagyon divat a hullámos haj,de nem mindenkinek áll jól,én pl.sokkal jobban érzem magam ha ki van vasalva.
2011. szeptember 12. 21:29
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Aha...nagyon sexy...:S
2011. szeptember 13. 20:17
jessica5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 133286 offline |
nekem nagyon szép loknis a hajam,félhozzsú,ezért kicsit idegesít hogy szerintem szebb lenne hosszan de mind1. mondjuk néha jó lenne egyenesen is,de azt csak a fodrász tudja nekem megcsinálni.
2011. szeptember 13. 20:41
nekem alapból hullámos a hajam, és pont egyik nap voltam fodrásznál ( ki is egyenesítették ), tegnap meg hajat mostam és hagytam, h magától száradjon és mára tipikus loknis hajam lett, amivel nincs bajom, csak kissé száraz a vége és fogalalmam sincs, hogy tudnám orvosolni. :| :S
2013. november 03. 11:20
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline |
nekem majdnem a fenekemig ér, és természetes göndör( szőke)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.