A színésznő a Vanity Fairnek adott interjújában kifejtette, milyen indíttatásból készítette az ékszerkollekcióját, valamint arról is beszélt, hogy mivel mulatták az időt a családdal Máltán, míg Brad forgatott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Angelina Jolie fiai halpedikűrön jártak
2011. szeptember 11. 19:50
Nagyon aranyos együtt a család. Angelina és Brad tökéletes páros.
2011. szeptember 11. 20:34
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Én is kipróbálnám a halpedikűrt!
Nagyon durva, hogy nem látta a saját filmjeit!
Az pedig nagyon rendes tőle, hogy az ékszerkollekcióból származó pénzt jótékonykodásra fordítja!
Braddel nagyon édes páros!
Nagyon durva, hogy nem látta a saját filmjeit!
Az pedig nagyon rendes tőle, hogy az ékszerkollekcióból származó pénzt jótékonykodásra fordítja!
Braddel nagyon édes páros!
2011. szeptember 11. 20:58
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Én imádom a halpedikűrt A kis halacskák mindig csikiznek
2011. szeptember 11. 21:16
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Régebben eléggé előítéletes voltam mindennel és mindenkivel szemben,így többek között Angie-t is utáltam.Aztán olvasgattam róla és rájöttem, hogy teljesen down-to-earth ember (bocs,de nem találok jobb magyar megfelelőt hirtelenjében ).Sőt,még valamiféle példaképként is tekintek rá.
2011. szeptember 11. 21:44
Angelina kiskorom óta az egyik példaképem mert szerintem nagyon rendes nő és emellett jó színésznő
és az egyik legbájosabb sztárpár Hollywoodban Brad és ő
én még nem próbáltam ki a halpedikűrt de biztos jó
és az egyik legbájosabb sztárpár Hollywoodban Brad és ő
én még nem próbáltam ki a halpedikűrt de biztos jó
2011. szeptember 11. 21:58
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
Én is kipróbálnám ezt a halpedikűrt. Tök csikis lehet...
Az nagyon szép dolog tőle, hogy az ékszerkollekcióból származó pénzt egy alapítványnak utalja.
Amúgy Braddel remek páros
Az nagyon szép dolog tőle, hogy az ékszerkollekcióból származó pénzt egy alapítványnak utalja.
Amúgy Braddel remek páros
2011. szeptember 12. 06:45
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline |
Mit nekünk a Zac-Vanessa, Kristen-Rob, Selena-Bieber párocska, amikor itt van az örök álomduó?? Olyan jó, hogy ennyi év után sem szakítottak, sztárok körében ez ritkaságszámba megy... Az alapítványdolog rendes volt tőle, Angelina filmjeit nem annyira szeretem (kiv. Wanted), de tisztelem nagyon, mert sokat adományoz és segít.
2011. szeptember 12. 15:23
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (AryaXD @ 2011.09.12. 06:45)
Mit nekünk a Zac-Vanessa, Kristen-Rob, Selena-Bieber párocska, amikor itt van az örök álomduó?? Olyan jó, hogy ennyi év után sem szakítottak, sztárok körében ez ritkaságszámba megy... Az alapítványdolog rendes volt tőle, Angelina filmjeit nem annyira szeretem (kiv. Wanted), de tisztelem nagyon, mert sokat adományoz és segít.
mert ők szerelmesek is egymásba,annyi a hatalmas különbség
egyébként halpedikűr?!ez sokkolt.de legalább adakoznak,annyi pozitívum van a dologban.viszont nem ártana a többi úgymond ˝felesleges˝ bevételüket értelmesebb dolgokra költeni.mondjuk olyan dolgokra,amik fiúknak valók.
2011. szeptember 12. 18:03
Még nem próbáltam ki,de igazából nagyon félek a halaktól ( ),de ha lenne alkalmam rá,kipróbálnám Hiszen csak egyszer élünk
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.