A sorozat rajongóinak nem kell várni a szeptember 25-én esedékes premierig, ugyanis már megtekinthető a tizedik évad nyitó epizódjának előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Miami helyszínelők előzetese
2011. szeptember 12. 13:51
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Izgalmas előzetes, látom lesz fordulat bőven. Jó kis sorozat nem hiába adja vagy 4-5 csatorna. El kellene kezdeni az első résztől darálni, de a 10 évad ebben a vonatkozásban kicsit eltántorít. Még nem vitt rá a lélek, hogy beszerezzek minden évadot.
"szolgálunk és védünk" - Delkónál ez a szlogen némiképp változna, nemde szavy?
2011. szeptember 12. 13:55
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849867 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Josh_ @ 2011.09.12. 13:51)
Izgalmas előzetes, látom lesz fordulat bőven. Jó kis sorozat nem hiába adja vagy 4-5 csatorna. El kellene kezdeni az első résztől darálni, de a 10 évad ebben a vonatkozásban kicsit eltántorít. Még nem vitt rá a lélek, hogy beszerezzek minden évadot.
Nem nyilatkozom.
De nagyon várom már. Nekem ez a sorozat olyan mint a levegő, szükségem van rá. Már másodszor kezdtem el nézni, de te ezt úgyis naponta végighallgatod.
2011. szeptember 12. 14:49
kiskepikehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 479 Csatolások: 16478 Azonosító: 153838 offline |
imádom alig várom már.
2011. szeptember 12. 15:08
Az összes ilyen típusú sorozat közül ezt szeretem a legjobban.Nem véletlenül töretlen a sikere,a részek egytől egyig izgalmasak.Hullámvölgyet ennél még sosem tapasztaltam és nem találkoztam olyan résszel sem amire azt mondtam volna hogy unalmas.Pedig ez számos társára jellemző néhol.Én lényegében annyit látok amennyit a TV lead de előbb-utóbb majd én is eljutok idáig is.
2011. szeptember 12. 15:41
nagyon belehúztak most töltöm le a 9. évadot ők meg már a 10. évadon is túl vannak
2011. szeptember 12. 15:51
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849867 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2011.09.12. 15:08)
Az összes ilyen típusú sorozat közül ezt szeretem a legjobban.Nem véletlenül töretlen a sikere,a részek egytől egyig izgalmasak.Hullámvölgyet ennél még sosem tapasztaltam és nem találkoztam olyan résszel sem amire azt mondtam volna hogy unalmas.Pedig ez számos társára jellemző néhol.Én lényegében annyit látok amennyit a TV lead de előbb-utóbb majd én is eljutok idáig is.
A Viasat3 adja az új részeket, már lement a 9. évad több mint fele. A Coolon meg az első három évadot ismételgetik folyton.
Egyébként szerintem volt hullámvölgy. Én például a 8. évadot nem szerettem, okként pedig csak Eddie Cibriant tudom felhozni. Teljes mértékben fölösleges volt a sorozatba a karaktere.
2011. szeptember 12. 20:57
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
ez jóó! már várom!
2011. szeptember 13. 19:22
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline |
Alig várom.
IMÁDOM azt a filmet.
IMÁDOM azt a filmet.
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.