Miley Cyrus egy interjúban kifejtette, hogy elege van a folytonos támadásokból és azokból, akik kritizálják életét és stílusát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrusnak elege van a támadásokból
2011. szeptember 12. 19:32
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Teljesen egyetértek vele. Amúgy meg hadd élje már úgy az életét, ahogy akarja. És tényleg vannak nála sokkal durvább dolgokat produkáló sztárok is. Ez is ugyanaz a Miley, aki 5-6 éve volt, csak ez egy érettebb kiadás
2011. szeptember 12. 19:34
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Én is ezt mondom.Majd azok a 6 évesek akik most utálják,10 év múlva majd megértik.Miley
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. szeptember 12. 19:34
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
mit foglalkozik vele?
2011. szeptember 12. 19:36
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Bezony ám, teljes mértékben igaza van. De,-sajnos aki eddig emiatt utálta meg Miley-t, az ettől nem fogja újra megszeretni. Valamennyire Milz magának is köszönheti ezt az egészet, mert ha nem váltott volna ilyen gyorsan, hirtelen 'stílust' talán lekopott volna az összes 13 éven aluli rajongója. Nekik is, és a szüleiknek is meg kellene érteni ezt a dolgot, vagy ha nem, a szülők esetében beültetni a gyereket egy másik sorozat elé.
Pandus
2011. szeptember 12. 19:36
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
imádom ezt a csajt! jobb példakép, mint bármelyik Disney sztár! igen, néha én is elcsodálkozom, hogy milyen szerkóban ad koncertet, meg milyen műsort csinál (gondolok itt a kicsit túlfűtöttekre), de a hangja valami borzalmasan jó. aki mást mond, az hazudik!
mivel jobb az örök álszent Selena? ne mondja már nekem senki, hogy ő még nem próbálta a cigit, és inni se ivott még. ki az a marha aki 19évesen nem próbálja ki valamelyiket, vagy akár mindkettőt?! a mai fiatalok ezen már 13éves korukban túlvannak.. -.- Selenától még Demi is jobb. Demi megmutatta hogy el lehet állni a padlóról, és ezzel nagyot nőtt a szememben egy szó mint száz; az ember változik, fejlődik, Miley!, imádlak ♥
mivel jobb az örök álszent Selena? ne mondja már nekem senki, hogy ő még nem próbálta a cigit, és inni se ivott még. ki az a marha aki 19évesen nem próbálja ki valamelyiket, vagy akár mindkettőt?! a mai fiatalok ezen már 13éves korukban túlvannak.. -.- Selenától még Demi is jobb. Demi megmutatta hogy el lehet állni a padlóról, és ezzel nagyot nőtt a szememben egy szó mint száz; az ember változik, fejlődik, Miley!, imádlak ♥
Lucky5
2011. szeptember 12. 19:37
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
pocsék érzés lehet, hogy csak azért, mert felnőtt, most mindenki sértegeti. én szeretem a dalait, és vele sincs bajom.
2011. szeptember 12. 19:37
Nem élhet úgy élete végéig, hogy Ő Hannah Montana. A kisebbek meg majd megértik, hogy miért kezdett el változni.
2011. szeptember 12. 19:40
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Szeretem Miley-t mindenképp mellette állok
2011. szeptember 12. 19:40
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Igaza van teljes mértékben
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.