Miley Cyrusnak elege van a támadásokból
2011. szeptember 12. 19:49
Én teljesen megértem Mileyt. Nem értem, miért nem lehet elfogadni azt, hogy ő már nem az az ártatlan kislány, aki a Hannah Montanában volt. Meg mondom őszintén, hogy ez a változás, a stílusváltás szerintem csakis előnyére volt. Nem bohóckodhat lassan 20 évesen egy ilyen értelmetlen, gagyi sorozatban, mint amivel ismert lett. Megszerette más korosztály is, nem csak a 6-10 évesek kedvence és ez így van jól. Majd ha ezek a gyerekek is felnőnek, akkor talán meg fogják érteni ők is.
És szerintem Miley igenis remek példakép, fantasztikus énekes- és színésznő. Miley forever
Fanncsii
És szerintem Miley igenis remek példakép, fantasztikus énekes- és színésznő. Miley forever
Fanncsii
2011. szeptember 12. 19:50
hiába nem maradhat örökké "Hannah Montana" személyében elbb uóbb majd megértik
2011. szeptember 12. 19:59
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Miley pártját fogom <3
2011. szeptember 12. 20:00
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Nem tudom, miért kell őt így támadni...?
Ő a korához képest még jól viselkedik! A többi 18 éves lány nyomokban sem olyan jó, mint ő. Szerintem az idősebb korosztálynak a példaképe. Igaz, hogy megváltozott, de ő is tinédzser, és ki szeretné élvezni az életet, amíg még tudja. Az utóbbi időkben ugyan eltávolodtam tőle, de ez tény, és most is, mint mindig, kitartok mellette.
Ő a korához képest még jól viselkedik! A többi 18 éves lány nyomokban sem olyan jó, mint ő. Szerintem az idősebb korosztálynak a példaképe. Igaz, hogy megváltozott, de ő is tinédzser, és ki szeretné élvezni az életet, amíg még tudja. Az utóbbi időkben ugyan eltávolodtam tőle, de ez tény, és most is, mint mindig, kitartok mellette.
2011. szeptember 12. 20:06
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline |
szerintem is igaza van
2011. szeptember 12. 20:07
Szerintem más is csinál olyanokat,mint ő,csak az más és nem Miley,akinek minden pillanatát figyelik.Tényleg igaz,hogy mostanában inkább rosszat hallani róla,de ez azért van,mert rossz színben akarják feltüntetni.
Miley maradjon,olyan,amilyen
Miley maradjon,olyan,amilyen
2011. szeptember 12. 20:16
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Teljesen megértem Mileyt
2011. szeptember 12. 20:26
Le kell őket tojni. Ha így akar élni( ami szerintem helyes) akkor tegyen így. Ne érdekelje. Habár muszáj. De próbáljon meg minden kis rajongó vele együtt felnőni. És kész.
2011. szeptember 12. 20:26
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én szeretem Mileyt, megváltozott, de én így is szeretem. Az emberek változnak és senki nem várhatja el tőle, hogy 18 évesen is úgy viselkedjen, mint 12 évesen, ezt persze a 13 éves kor alatti rajongói nem tudják elfogadni.
2011. szeptember 12. 20:36
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Hát, igaza van!! Csak szerintem a rajongók attól tartanak, nehogy túlzásba vigye....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.