Joe Jonas épp szerelmes
2011. szeptember 17. 15:03
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Régen hatalmas Jonas Brothers fan voltam. Joe volt a kedvencem. Aztán talán kinőttem belőle vagy nem tudom, de már nem érdekelt.
Kíváncsi voltam, hogy Joe mit hoz össze egyedül, de a See no more elég jól elvette a kedvem, nagyon nem tetszett. Pedig örültem, hogy Ducéval együtt fellépett egy koncerten, de sajnos azzal a számmal
Viszont ez Ez tetszik. A dal nagyon nagyon bejön. Végre! Már hetek óta keresek egy számot amit nyomathatok újra és újra. Mert vannak, amiket imádok, de már kivülről tudom őket, de azért kell az új szám mindig. Szóval a dal nagyon nagyon tetszik Végre valami jó Joe-tól. Ha ilyeneket csinál továbbra is lehet, hogy megszeretm újra. A klipről meg annyit, hogy ahogy a volt barátnői beszélnek róla, nem lepődtem meg azon, hogy iylen klipet csinált. Nem tartom álszentnek, mert az exek nyilatkozataiból is tudtam, hogy nem egy jókisfiú típus. Egészen tetszik a klip is.
Kíváncsi voltam, hogy Joe mit hoz össze egyedül, de a See no more elég jól elvette a kedvem, nagyon nem tetszett. Pedig örültem, hogy Ducéval együtt fellépett egy koncerten, de sajnos azzal a számmal
Viszont ez Ez tetszik. A dal nagyon nagyon bejön. Végre! Már hetek óta keresek egy számot amit nyomathatok újra és újra. Mert vannak, amiket imádok, de már kivülről tudom őket, de azért kell az új szám mindig. Szóval a dal nagyon nagyon tetszik Végre valami jó Joe-tól. Ha ilyeneket csinál továbbra is lehet, hogy megszeretm újra. A klipről meg annyit, hogy ahogy a volt barátnői beszélnek róla, nem lepődtem meg azon, hogy iylen klipet csinált. Nem tartom álszentnek, mert az exek nyilatkozataiból is tudtam, hogy nem egy jókisfiú típus. Egészen tetszik a klip is.
2011. szeptember 17. 23:37
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline |
hát nem valami jó se a klip se a zene...
2011. szeptember 18. 16:00
Én örülök, hogy ő nem az olyan jó kisfiú kategória, persze vannak dolgok amik nem tetszenek - amúgy nem vagyok a rajongója - de már nem kisgyerek. Amúgy pedig nagyon bejött a szám, nekem tetszik.
2011. október 25. 16:03
SokSzínű.vampire ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 1954 Csatolások: 2152 Azonosító: 162057 offline |
Idézet (N.Adri @ 2011.09.13. 15:29)
Hát a szám jó de a klipp kicsit furi.. túl romantikus joe-hoz. joe-ból egy tök vagány klipet néznék ki!!
Szerintem is
2011. november 12. 12:13
visszatérőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 147762 offline |
Nem azért de ha ez jó mármint a klip akor ti nem az eszetekel ha nem egy más tetsrészetekel gondolkodtok.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.