Joe Jonas épp szerelmes
2011. szeptember 14. 18:28
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem nem tetszik nagyon...
2011. szeptember 14. 19:10
|
|
som96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 129284 offline
|
hát szerintem ez a szám FANTASZTIKUS, "rongyosra" fogom hallgatni, ahogy olvasom a komikat, úgy látom mindenkinek a see no more tetszik jobban, de nekem ez 1000000x jobban tetszik, elég fülbemászó a szám, meg vidám is.
Jah is fura, hogy bárki is meglepődik azon, hogy joe már nem tartja a fogadalmát (a klipp meg tök hangulatos és az, hogy lefekszik benne valakivel tök természetes, mivel a klip szerint járnak)
Jah is fura, hogy bárki is meglepődik azon, hogy joe már nem tartja a fogadalmát (a klipp meg tök hangulatos és az, hogy lefekszik benne valakivel tök természetes, mivel a klip szerint járnak)
2011. szeptember 14. 20:19
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Sztem jó lett
2011. szeptember 14. 20:57
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
nekem annyira nem tetszik, semmi nagy nincs benne
2011. szeptember 15. 00:34
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
nem vagyok különös rajongója joenak,de nem értem hogy ezért miért kell őt elítélni... -.-" Ezért ő nem "álszent" csak egyszerűen nehéz kilépni a disney-s múltjából... Ez csak egy klip, amit valószínű hogy eljátszott,mint minden híres előadó. De ha az ő klipje olyan "dúrva" akkor Christina Aguilerának a "Not myself tonight" c. klippje ehhez képest semmi. Pedig nagy rajongója vagyok Xtinának. Nem értem mit vannak így kiakadva... :S
Kapcsolódó sztárok
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Fontos dátum közeledik az életükben.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.

0 felhasználónak tetszik: