újabb botrány(sóhaj)
amúgy a cipője is elég szörnyű
de hát azért mondjuk feneket vagy mellet villantani mégiscsak más(bár az is elég ciki)
Lady Gaga villantott (18+)
2011. szeptember 14. 19:37
2011. szeptember 14. 19:41
"elhigyjék" – na gratulálok ehhez is. Annyit azért illene tudni, hogy "higgye" és "higgyék".
2011. szeptember 14. 19:48
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2011.09.14. 19:26)
Ha nem vagy a fanja akkor minek véded ennyire?
Egyébként meg semmi nem indok hogy így letámadjuk a másikat a véleménye miatt.Mindenkinek joga van ahhoz hogy véleményt formáljon azért.
Mellesleg az adatok csak adatok de ő sem fog tudni örökké a csúcson maradni,előbb vagy utóbb úgyis elkerülhetetlen lesz.
Egyébként meg semmi nem indok hogy így letámadjuk a másikat a véleménye miatt.Mindenkinek joga van ahhoz hogy véleményt formáljon azért.
Mellesleg az adatok csak adatok de ő sem fog tudni örökké a csúcson maradni,előbb vagy utóbb úgyis elkerülhetetlen lesz.
Hát tudod, bárkiről is van szó, hogyha hülyeséget írnak akkor azt szeretem szóvá tenni. Attól még ,hogy valakit nem szeretek vagy szeretek, még el tudok vonatkoztatni és tudok reálisan gondolkozni! Mellesleg én nem mondtam,hogy nem lehet véleménye, felőlem mindenki azt gondol amit akar és ne is azzal volt bajom,hogy szerinte undorító a kép és a viselkedése, mert szerintem is az...de ettől függetlenül ez a statisztikás dolog egy hatalmas nagy baromság!! Azt pedíg nem értem,hogy miért vannak itt olyanok akik azon problémáznak,hogy valaki esetleg leszólja, vagy ki fejezi a nem tetszését egy másik kommentelő hosszaszólásával kapcsolatban??!! Ha nem esett volna még le,ez egy ilyen oldal és ha ezt elakarjátok kerülni, akkor töröljétek magatokat vagy ne írjatok kommentet!! Engem is sokszor leszóltak mér, mégsem voltak felháborodva!!
2011. szeptember 14. 19:58
hogy lehet valaki ENNYIRE KÖZÖNSÉGES???? -.-"
2011. szeptember 14. 20:03
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???
Úristen. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne a két képen.
2011. szeptember 14. 20:08
dolores2, és higgyem is el, hogy te nem vagy gaga fan?! Én is tudok veled kötekedni cica:
1. nem vagy gaga fan, de 6. a ranglistádon
2. nekem ez a véleményem, és te meg csak kötözködtél...
3. ...de "nem vagy gaga fan, sem litölmánször" viszont nem tudom hogy te, honnan vetted hogy mert "sem gaga fan sem litölmánször nem vagy" letámadhatsz. baromság.
4. mindenki elismeri, hogy gaga csúszik le a lejtőn, ez van.
5. a statisztikás dolgon helyesbítenék, a Judas, nem rég jött ki de így is elérte a 100.000.000-ós nézettséges, míg a BTW, csak 70 valahánynál van. tudok én ilyet is..
6. ja és szeretném ha nem reagálnátok a hozzászólásaimra, PONT a hozzád hasonló észkombájnok miatt. köszönöm. csók, puszi, pletykacica.
3. ...de "nem vagy gaga fan, sem litölmánször" viszont nem tudom hogy te, honnan vetted hogy mert "sem gaga fan sem litölmánször nem vagy" letámadhatsz. baromság.
5. a statisztikás dolgon helyesbítenék, a Judas, nem rég jött ki de így is elérte a 100.000.000-ós nézettséges, míg a BTW, csak 70 valahánynál van. tudok én ilyet is..
6. ja és szeretném ha nem reagálnátok a hozzászólásaimra, PONT a hozzád hasonló észkombájnok miatt. köszönöm. csók, puszi, pletykacica.
2011. szeptember 14. 20:10
Ki nem venné észre, ha félig kivillanna a lába köze, már nem azért? Szerintem teljesen a tudatában volt annak, hogy "villant". De én még abban sem vagyok biztos, hogy tényleg azt látjuk-e a képen, amit gondolunk hogy látunk
2011. szeptember 14. 20:14
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline |
azta qrva...ez nagyon égőőő,de a botrányhősnő Gaga még ezt is kimagyarázza
2011. szeptember 14. 20:41
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline |
Idézet (LULUPeas @ 2011.09.14. 20:08)
dolores2, és higgyem is el, hogy te nem vagy gaga fan?! Én is tudok veled kötekedni cica:
1.Gondolom roppant nehéz lenne neked rájönnöd, ezért elárulom,hogy azért mert Gaga volt a hatodik akit kedvencem jelöltem az nem azt jelenti,hogy azon a helyen is áll..mivel spontán vettem fel az embereket, nem pedíg egy előre legyártott lista alapján!!
2.Hát ez a legkevésbé sem érdekel...az gondolsz amit csak akarsz
3.Óóó ne haragudj,hogy a te szavaiddal élve" letámadtalak", valamint,hogy kiemeltem a litölmánször-t és a Gaga-fanos dolgot, gondoltam így nem fogsz majd vérig sértődni...hát ez nem jött be, sajnálom
4. Kiváncsi lennék ki az a mindenki??
5. Szerintem nálad gondok vannak!! Én naív azt gondoltam,hogy minden épeszű ember tudja,hogy minden klippnek más nézettsége lesz, attól függően,hogy mennyire szeretik az emberek!!A 100 milliós határt is csak példaként írtam, amit nagy%-ban elér egy éven belül. ( nem gondoltam volna,hogy ezt is magyarázni kell) A BTW-t még csak fél éve tették fel és 77 millás..de ott van pl a Judas ez egy újabb szám a BTW-nél mégis elérte a 100 millát?? Ez,hogy lehet???
Most van 1-2 kevésbé felkapott száma, aztán ezután megint jön egy ami magasan 100 milla felett lesz...így szokott ez lenni és nem csak nála!!
6.Sajnos ez nem kívánságműsor, az reagál a kommentedre aki csak akar!!
+7.Köszi a bókot, eddig még csak fiúk hívtak cicának!!
2011. szeptember 14. 20:57
dolores2
Elnézést, hogy beleszólok ebbe a vitába, de ez nevetséges...
Ha nem érdekel, hogy LULUPeas mit gondol, akkor minek veszed a fáradtságot, hogy válaszolj neki egy ilyen hosszú kommentben?
Már nem azért, de te kezdted az egész "letámadlak" dolgot.
Ennyi lett volna a mondanivalóm, a többi "pontodat" nem érdemes zsigerezni.
Ha nem érdekel, hogy LULUPeas mit gondol, akkor minek veszed a fáradtságot, hogy válaszolj neki egy ilyen hosszú kommentben?
Idézet
Óóó ne haragudj,hogy a te szavaiddal élve" letámadtalak"
2011. szeptember 14. 21:11
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.14. 20:57)
dolores2
Nyugodtan beleszólhatsz, azért vagy itt !!
Egészen pontosan az nem érdekel,hogy ő miképpen értelmezi a negatív hozzászólásomat, azért írtam csak ahhoz a ponthoz! Bár mondjuk még mindig nem értem, miért baj,hogyha valaki nem ért egyet a másikkal és azt ki is nyilvánítja??!! Nem hiszem,hogy trágár módon adtam elő magam...
2011. szeptember 14. 23:27
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Valami baromi undorító, hogy képtelen olyan ruhát felvenni, ami kicsit hosszabb, vagy könyörgöm, egy tangát fáj felvenni? És sose fogom megérteni, miért jó az intim piercing. A cipőről már nem is beszélve. Látszik, hogy alig áll meg a lábán azokban az izében.
Ajj, ne haragudj, de késztetést érzek, hogy válaszoljak erre, nem LULUpeas védelmében, csak úgy.
Neked ezek szerint nem tűnt fel, hogy az adatlapodon Fogd és vidd módszerrel lehet rendezgetni a kedvenceid (profilbeállításoknál), én felteszem, hogy LULUpeas ez alapján mondta. Szóval, ha valakit előre szeretnél helyezni, most már tudod a módszert.
Szerintem is erős volt általánosítani, hiszen itt is van rengeteg olyan rajongója Gagának, akinek még nem tűnt fel a hatalmas nem éppen minőségi változás, vagy egyszerűen ez a fajta Gaga is tetszik nekik. Én pl abba a kategóriáéba tartozom, aki eleinte mondta, hogy jó, hogy van egy egyéni stílusa, jó a hangja, vannak jó számai, de ennyi, majd ez az egyéni stílus átfordult egy olyan szintű feltűnési viszketegségbe, amit már kezeltetni kéne, de mindegy is, ez az én véleményem, nem szoktam hangoztatni, de ahogy látom, ez alatt a cikk alatt is sokan vannak hasonló véleménnyel.
5. Szerintem nálad gondok vannak!! Én naív azt gondoltam,hogy minden épeszű ember tudja [...] ( nem gondoltam volna,hogy ezt is magyarázni kell) [...]
Ekkora baromságot nem tudom,hogy tudtál írni!!
Ha nem akarsz megsérteni valakit a negatív véleményeddel, miért írsz ilyeneket? Anélkül is lehet.
Egyébként baromi zavaró, hogy minden 'oltásod' után röhögsz egyet, plusz ez a néhány beidézett mondat, olyan, mintha lekezelnéd a másikat, csak mert ő más véleményen van, és ez számomra kicsit erős, de ha ez a beszédstílusodhoz tartozik, elfogadom. Csak gondoltam rávilágítok, hogy mi verhette ki a biztosítékot másoknál.
Az idézet a Gossip Girl elköszönő mondatának magyar fordítása volt. (XOXO Gossip Girl)
Ajj, ne haragudj, de késztetést érzek, hogy válaszoljak erre, nem LULUpeas védelmében, csak úgy.
Idézet (dolores2 @ 2011.09.14. 20:41)
1.Gondolom roppant nehéz lenne neked rájönnöd, ezért elárulom,hogy azért mert Gaga volt a hatodik akit kedvencem jelöltem az nem azt jelenti,hogy azon a helyen is áll..mivel spontán vettem fel az embereket, nem pedíg egy előre legyártott lista alapján!!
Neked ezek szerint nem tűnt fel, hogy az adatlapodon Fogd és vidd módszerrel lehet rendezgetni a kedvenceid (profilbeállításoknál), én felteszem, hogy LULUpeas ez alapján mondta. Szóval, ha valakit előre szeretnél helyezni, most már tudod a módszert.
Szerintem is erős volt általánosítani, hiszen itt is van rengeteg olyan rajongója Gagának, akinek még nem tűnt fel a hatalmas nem éppen minőségi változás, vagy egyszerűen ez a fajta Gaga is tetszik nekik. Én pl abba a kategóriáéba tartozom, aki eleinte mondta, hogy jó, hogy van egy egyéni stílusa, jó a hangja, vannak jó számai, de ennyi, majd ez az egyéni stílus átfordult egy olyan szintű feltűnési viszketegségbe, amit már kezeltetni kéne, de mindegy is, ez az én véleményem, nem szoktam hangoztatni, de ahogy látom, ez alatt a cikk alatt is sokan vannak hasonló véleménnyel.
5. Szerintem nálad gondok vannak!! Én naív azt gondoltam,hogy minden épeszű ember tudja [...] ( nem gondoltam volna,hogy ezt is magyarázni kell) [...]
Idézet (dolores2 @ 2011.09.14. 19:20)
Ekkora baromságot nem tudom,hogy tudtál írni!!
Ha nem akarsz megsérteni valakit a negatív véleményeddel, miért írsz ilyeneket? Anélkül is lehet.
Egyébként baromi zavaró, hogy minden 'oltásod' után röhögsz egyet, plusz ez a néhány beidézett mondat, olyan, mintha lekezelnéd a másikat, csak mert ő más véleményen van, és ez számomra kicsit erős, de ha ez a beszédstílusodhoz tartozik, elfogadom. Csak gondoltam rávilágítok, hogy mi verhette ki a biztosítékot másoknál.
+7.Köszi a bókot, eddig még csak fiúk hívtak cicának!!
Az idézet a Gossip Girl elköszönő mondatának magyar fordítása volt. (XOXO Gossip Girl)
2011. szeptember 14. 23:41
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (LittleVampire @ 2011.09.14. 16:48)
Hamarosan jönnek a Little Monster-ek, és jól le leszünk szidva, hogy miért merjük bántani az "anyjukat".
Szerintem egy LittleVampire elbír az összes LittleMonsterrel egyszerre
2 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
An_d_a
2011. szeptember 15. 14:08
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Valamely szinten LULUPeas-nak és dolores2-nek is igaza van! De nem hiszem, hogy ebbe ennyire komolyan bele kellene folyni. Nekem ő az első a listámon, mert jó rég szeretem és a mostani stílusa is tetszik. Nem kell letámadni! Ez csak a szokásos adag vol, amellyet minden hónapban egyszer megcsinál. És mi van? Minden hónapban megy itt a vita, hogy GaGa jó-e, rossz-e, normális-e, tehetséges-e... Nem hiszem, hogy akkora feneket kellene ennek keríteni.
2011. szeptember 15. 16:36
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.09.14. 19:08)
Annyira tudtam,hogy cikk lesz belőle. Úgy látom,hogy senkinek nincs jobb dolga,mint Gaga lába közével foglalkozni. Ezen azt hiszem el kéne gondolkozni. Meg azon is,amit Sally Sparrow mondott: "Azért nem semmi... Ha ennyien elmúltatok 18 esztendősek, az adatlapjaitokon miért áll más..? " <---Ez egy nagyon jó kérdés. Erre én is kíváncsi lennék. Lehet támadni,de lesz..om...Nem érdekel...
De Gaga pontosan azért csinálta, hogy cikk legyen belőle, meg, hogy címlapon legyen vele. Lehetetlen, hogy ez véletlen legyen, a ruha kivágása miatt, meg, hogy épp nem volt rajta bugyi...
2011. szeptember 15. 18:29
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Hát ő..most nem telik értelmes hozzá szólásra tőlem.
Én szeretem őt,de olyan rövid ez a ruha,és igazán gondolhatna arra is,hogy nem biztos,hogy mindenki kíváncsi arra ami a lába között van.
Engem azért a cipő is kiborít.
Kicsit túlzás volt ez...Remélem azért a szét tett lábát nem kell megcsodálnunk.
Én szeretem őt,de olyan rövid ez a ruha,és igazán gondolhatna arra is,hogy nem biztos,hogy mindenki kíváncsi arra ami a lába között van.
Engem azért a cipő is kiborít.
Kicsit túlzás volt ez...Remélem azért a szét tett lábát nem kell megcsodálnunk.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.