Madonna parfümöt készít
2011. szeptember 19. 19:38
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Toxic @ 2011.09.18. 20:26)
Hahaha. Marha vicces. Komolyan ez az agyi szint már szánalmas.
Miért kell azt gondolni, hogy én nem tudom, hogy a kép régen készült?! Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy Madonna "másolta" volna Gagát, szó sincs róla. Inkább én az ellenkezőjét mondanám. Csak mindenki fejében először Lady Gaga jelenik meg, ha ezt az egeres motívumot látjuk. Mindegy. Nem tudom miért kell rögtön hülyeségekre gondolni? Miért kell minden ok nélkül azt feltételezni valakiről, hogy ennyire gyér, hogy nem tud egy ilyen alapvető dolgot. Ezen, hogy tudok szórakozni? Minden elismerésem a tiétek!

Miért kell azt gondolni, hogy én nem tudom, hogy a kép régen készült?! Egyáltalán nem arra gondoltam, hogy Madonna "másolta" volna Gagát, szó sincs róla. Inkább én az ellenkezőjét mondanám. Csak mindenki fejében először Lady Gaga jelenik meg, ha ezt az egeres motívumot látjuk. Mindegy. Nem tudom miért kell rögtön hülyeségekre gondolni? Miért kell minden ok nélkül azt feltételezni valakiről, hogy ennyire gyér, hogy nem tud egy ilyen alapvető dolgot. Ezen, hogy tudok szórakozni? Minden elismerésem a tiétek!
Na, miért kell rögtön rosszra gondolni szerinted? Olvass el pár Gagát támadó cikket és a fanatikusabb rajongóinak érveit. Akkor megtudod, hogy miért
Amúgy nem mondtam semmi sértőt, ha nem úgy volt, ahogy gondoltam, mi a sz.rnak vetted magadra?
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: