Mondd meg a kedvenc színed, és megmondom ki vagy!
2016. január 14. 13:36
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Kék
A kéket kedvelő ember őszinte és megértő, a barátai megbíznak benne. Intelligens és érett gondolkodású. És harmonikus, nehéz kihozni a sodrából. A kék megnyugtat.
Hát...könnyű kihozni a sodromból,de a többi remélem igaz. Én úgy érzem az.
Bár nem a kedvenc színem,de az elmúlt hónapokban mint szín a sárga áll hozzám a legközelebb.Természetesen a citrom,a narancsot nem szeretem.
Sárga
Kedvelője víg kedélyű, alapvetően optimista ember, aki mindig a dolgok szebbik felét nézi. Okos, békülékeny és barátságos. Szeret nagyokat enni és jókat pletykálkodni. Élvezi az életet, nyitott az örömök előtt.
Szeret nagyokat enni...Köszi. Ezt olvasva asszem tényleg kezdek jó irányba változni.
A kéket kedvelő ember őszinte és megértő, a barátai megbíznak benne. Intelligens és érett gondolkodású. És harmonikus, nehéz kihozni a sodrából. A kék megnyugtat.
Hát...könnyű kihozni a sodromból,de a többi remélem igaz. Én úgy érzem az.
Bár nem a kedvenc színem,de az elmúlt hónapokban mint szín a sárga áll hozzám a legközelebb.Természetesen a citrom,a narancsot nem szeretem.
Sárga
Kedvelője víg kedélyű, alapvetően optimista ember, aki mindig a dolgok szebbik felét nézi. Okos, békülékeny és barátságos. Szeret nagyokat enni és jókat pletykálkodni. Élvezi az életet, nyitott az örömök előtt.
Szeret nagyokat enni...Köszi. Ezt olvasva asszem tényleg kezdek jó irányba változni.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2017. március 07. 13:51
Nekem a kedvenc színem a lila,de én egy csöppetsem szeretnék kitünni a töegből xd
2017. március 10. 09:13
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline |
Kék
2017. június 27. 21:47
Piros
Hihetetlenül dinamikus. Dühkitörése is olyan szenvedélyes, mint amilyen lánggal szeretni tud. Ugyanakkor okos és, magabiztos és bármikor kiáll magáért vagy szeretteiért. A piros energiával és szenvedéllyel tölt el.
&
Fekete
Aki e színt szereti, független, érett személyiség. Tudja, mit akar, szeret irányítani. Hirtelen hangulatváltozásai érthetetlenek, néha hidegnek, elutasítónak tartják. Ugyanakkor vonzó, és bármit megkap, amit csak akar, hiszen misztikus és titokzatos egyéniség.
hát van ami igaz van ami nem.
Hihetetlenül dinamikus. Dühkitörése is olyan szenvedélyes, mint amilyen lánggal szeretni tud. Ugyanakkor okos és, magabiztos és bármikor kiáll magáért vagy szeretteiért. A piros energiával és szenvedéllyel tölt el.
&
Fekete
Aki e színt szereti, független, érett személyiség. Tudja, mit akar, szeret irányítani. Hirtelen hangulatváltozásai érthetetlenek, néha hidegnek, elutasítónak tartják. Ugyanakkor vonzó, és bármit megkap, amit csak akar, hiszen misztikus és titokzatos egyéniség.
hát van ami igaz van ami nem.
2017. június 30. 21:07
Fekete. Hízelgő lenne, ha igaz lenne, de ezt én nem tudom megállapítani, külső szemlélőnek jobban menne.
2017. július 16. 18:35
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline |
Piros.
Hát valami igaz, valami nem. ^^
Hát valami igaz, valami nem. ^^
2017. július 16. 18:39
Lila
Aki a lila színt részesíti előnyben, szeret kitűnni a társaságból. Érzékeny és őszinte a szerelmi kapcsolatban is. A barátai szeretik, mert igazán szívből tud lelkesedni.
illik rám^^
Aki a lila színt részesíti előnyben, szeret kitűnni a társaságból. Érzékeny és őszinte a szerelmi kapcsolatban is. A barátai szeretik, mert igazán szívből tud lelkesedni.
illik rám^^
2017. október 15. 21:16
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline |
nekem a fekete
2023. december 14. 15:47
Rózsaszín
Ideális barátnő, mert mindig szívesen meghallgatja a másikat. Tud titkot tartani. Az emberek mindig számíthatnak rá. Trendi és lányos, és egy kicsit esetleg gyerekes is lehet, de ezt előnnyé fordítja.
Annyira igaz rám mindegyik.
Ideális barátnő, mert mindig szívesen meghallgatja a másikat. Tud titkot tartani. Az emberek mindig számíthatnak rá. Trendi és lányos, és egy kicsit esetleg gyerekes is lehet, de ezt előnnyé fordítja.
Annyira igaz rám mindegyik.
2024. február 12. 11:19
Lassandra17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 24.02.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 425853 offline |
Kék és zöld. De néha fekete is
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.