Starity

Tímeea profilja

Tímeea yellow yellow yellow blue  
 • Csatlakozott
 • 2013. június 06.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • V.I.P ❤
 • Születési idő
 • 2003. január 01.
 • Lakhely
 • Bács - Kiskun megye
 • Párkapcsolat
 • nem vagyok foglalt
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Zenei stílusom
 • kpop, rock, rap
 • Imádom
 • kpop, állatok
 • Utálom
 • rasszista emberek, előítélet, felszínesség

You'll never see a happy ungrateful person.

Tímeea
Utoljára aktív: Ma, 17:43Státusz módosítva: 2018.04.29. 15:03

Bemutatkozás

Sziasztok! Nem remeklek a bemutatkozásokban, azonban még is csak megpróbálkozom vele. Igazából nem tudom, hogy mi értelme van az egésznek, hisz kevesen olvassák az ilyesmiket végig. Viszont én például szeretem mások bemutatkozását olvasni, illetve ha a saját adatlapomra nézek, szeretem látni, hogy nem üres ez a rublika. Mivel rengetegen kiírják a személyiségtípusukat, ezért én is kiírom az enyémet. #becausewhynot

Szóval, többször is kitöltöttem ezt a tesztet, és általában az INFJ típus jön ki, azonban egyszer az INTP-T típus is kijött. Leginkább halk, és félénk vagyok (attól függ milyen a társaság, tudok aztán hangos lenni), de mindenről meg van a véleményem, ha nem is kötöm az emberek orrára. Elég gyakran belekötök a dolgokba, nem rossz szándékkal, csak egyszerűen késztetést érzek rá. 

Makacs vagyok, és nem szívesen látom be, ha nincs igazam. Kissé introvertáltnak mondanám magamat, de a barátaim társaságában jól meg vagyok. 

Szabadidőm nagyrészében sorozatokat nézek. Már jó pár éve a sorozatok függője lettem. A legnagyobb problémám az, hogy nehezen találok olyan sorozatot, ami igazán megfog, és nem unom el magam az évadok végignézése alatt. Ezért jó az, amikor egy éppen csak elindult, kapós történetű sorozatot találok, mivel a hétről hétre kijövök részek miatt nehezebb megunni, mintha egyszerre ledarálnám az évadokat. Meg persze sokkal nagyobb hatást gyakarol egy olyan sorozat, amit hétről-hétre, évről-évre követtél. 

Életem első amerikai sorozata (meg úgy kb. életem első sorozata (ha nem nézzük a Barátok köztöt és a telenovellákat) a Vámpírnaplók volt. Régen mindig láttam az RTL-en, hogy mutatják, hogy most az következik. De kicsi voltam, elrettentett a cím. Úgy gondoltam, hogy nem nekem való. Azt hittem, hogy valami ijesztő sorozat, ami után hetekig félek a sötétben. Tévedtem. Az egyik kedvencem lett, nagyon rövid idő alatt. Ennek hála ismertem meg a kedvenc színészemet és színésznőmet, Iant és Ninát. 

Másik sorozat, ami közrejátszott jó pár éven keresztül az életemben, a Teen Wolf. Mindig is tetszett, hogy próbáltak beleszőni nem mindennapi lényeket (a vérfarkasokon kívül). Szerettem, hogy nem voltak benne vámpírok, hanem próbáltak valami különlegesebbet létrehozni. Sikerült. 

A harmadik sorozat, amiről többet fogok írni, a Pretty Little Liars. Azt hittem, hogy sosem fogok élvezni olyan sorozatot, amiben nincsenek természetfeletti lények. De megtörtént. Nagyon nehézkesen szerettem meg a Pretty Little Liarst. Az első 10 részt szerintem láttam vagy egy milliószor, de sosem fogott meg, így mindig abbahagytam. Majd folytattam. Megakartam szeretni. Küldetés kipipálva. Megérte az a milliónyi próbálkozás ezért az élményért.

Rengeteg sorozatot elkezdtem, viszont sokat nem fejeztem be. Kedvenceim közt van még a The Originals, The 100, Shadowhunters és a Riverdale. Illetve szeretem még a Lucifert, a Sirent, a nemrég befejeződő The Fosterst. De emellett még számtalan sorozatot nézek/néztem, csak sosem jutnak eszembe, hogy miket nézek, mert mindig ezeréves szünet van az évadok között.

A filmek nem a kedvenceim. Nagyon ritkán nézek filmeket, de igazából, ennyi. A kedvencem talán a Menedék (a lovas), Az utolsó dal. Ami még nagyon tetszett, az a Mielőtt megismertelek.

A könyvekkel már nem olyan egyszerű a helyzetem. Szeretek olvasni, de nem ez a fő elfoglaltságom. Életemben nem olvastam olyan sok könyvet. Igazából, ennek a fő oka, hogy ha olvasok egy könyvet, és unalmas, akkor utána nagyon nehezen veszek a kezembe újra könyvet. Egyszerűen elveszi a kedvemet az olvasástól. Illetve az is, mikor kb. 200 oldal múlva indul be a cselekmény, a könyv pedig 310 oldalas. Ha van egy jó könyv, 1-2 nap alatt simán kiolvasom. Jelenleg is épp szenvedek egy könyv miatt. De nem vetem meg az olvasást, és szeretek olvasni. Szeretnék minél több könyvet olvasni, hogy ezáltal fejlődjön a fogalmazóképességem és esetleg a szókincsem is, csak a sok-sok "elmentazéletkedvem" miatt nehéz rendesen haladni a könyvekkel.

Az interneten való amatőr írókkal sincs bajom, szeretnék is olvasni az interneten (újra), csak elég nehezen találok olvasható kategóriájú történetet. Szóval, ha Te, aki itt jársz, szoktál írni, és publikálni valahol az írásod, és jól jönne +1 olvasó, akkor küldj linket, hátha. :) 

Zene terén is minden jöhet. A kedvenc műfajom a kpop, de a rock és a rap is közel áll hozzám. Illetve más zenei stílust sem vetek meg, mást is szoktam hallgatni, ez nagyon kedvfüggő. A kedvenc bandám a Bigbang és az iKON, de sok bandát szoktam hallgatni. Szeretem a Skilletet, Falling in Reverset, illetve még jó pár együttest. Illetve nagyon szeretek multifandom videókat nézni, főleg szomorúakat. Sokszor van, hogy egy multifandom videó miatt keresek rá egy zenére. ^^

Ha valaki szeretne, nyugodtan jelöljön barátnak, és akár írhat is! ;) ^^