A drága cuccok feltétlenül jobbak is?
2014. április 11. 13:47
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.09.16. 14:46)
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem az számít hogy mire milyen címkét varrnak, mert a ruhák 99%-a Kínában vagy valamelyik ázsiai országban készül, ergo mindegyiknek ugyan olyan a minősége, független attól, hogy pl. az egyik cipőért 25.000-et kérnek, a másikért meg 2.500-at
Mennyire igaz!
2014. május 09. 21:12
Nem, nem feltétlenül. A kedvenc ingem pl. az Aldiból van
De komolyan.
De komolyan.
2014. május 10. 06:49
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Szerintem ez attól függ, mit nézünk. Cipőből pl a márkás jobb, mert a kínais cipőm szétment 5 hónap alatt (teljes szétmenés, lukas, félig lejött talp stb.), a DC viszont bírja több, mint egy éve. Persze 15 ezerért el is várom, hogy sokáig tartson.
De modjuk gatyában nem mindig jobb a drága. Nálam úgy volt, hogy: márkás gatya 2 hónap, kínai gatya több mint egy év, és még mindig hordom.
De modjuk gatyában nem mindig jobb a drága. Nálam úgy volt, hogy: márkás gatya 2 hónap, kínai gatya több mint egy év, és még mindig hordom.
2014. június 25. 20:53
Nos nem minden esetben, de ruhákat nézve igen...sajnos.
2014. augusztus 03. 17:43
Tassirevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 118 Csatolások: 30 Azonosító: 227173 offline |
Ez attól is függ, hogy hol veszed meg drágán, mert manapság már a kínaiban is elkérnek annyit egy felsőért, mint mondjuk a Promod-ban, de a minőségük közel sem ugyanaz. Ugyanakkor szerintem gyerekkorban nem éri meg drága cuccokat venni, mert hamar kiőhetik a kicsik.
2014. augusztus 19. 16:27
Általában nem. Régen a Zara volt a kedvenc ruhaboltom, bár még sose vásároltam ott, tetszettek a ruhák. De aztán egyre rosszabb, és drágább kollekciók jöttek. Ergo nem, nem feltétlenül jobbak. Néha rosszabbak is.
2014. augusztus 21. 23:29
Katerina S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 168 Csatolások: 1 Azonosító: 228625 offline |
Nem feltétlenül, minőségre igen, de kinézetre és fazonra nem mindig. Bár én inkább megveszem a török árut, nem sokkal drágább, de minőségre sokkal jobb, mint a kínai, márkás cuccom viszont nem sok van. Az interneten pedig drágább dolgokat is lehet jó áron megrendelni, csak nem lehet felpróbálni, ugye.
2014. augusztus 21. 23:54
Max minőségben.Én a RayBan napszemcsiből van másolatom,ugyanúgy rajta van a felirat mint az eredetin.Egy boltban összehasonlítottam az eredetivel,de csak minőségben más,és én általában egy szezonra hordok egy szemüveget..
2014. szeptember 07. 09:07
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline |
Általában a drága ruhák jobb minőségűek, ezért is kerülnek többe, azonban vannak kivételek, hiszen nekem is vannak olyan darabok, amiket olcsón vettem, mégis évek óta használom:)
2014. szeptember 23. 16:25
Nem.Szerintem nem feltétlenül a drága dolgok a sokkal jobb minőségűek. Van rengeteg nagy divatmárka aki halálosan drágán adja a termékeit és alig bírja ki az pár hónapig. Nem rég a mamám meglepett egy Amnesia ruhával. Őszintén még életemben nem volt rajtam ilyen márkájú ruha,de mamán megálmodta,milyen szép leszek benne és megvette. Hát nagyon vigyáztam rá,mert nem volt olcsó mulatság,de egyszer csak kiszakadt amikor is nyújtózkodtam a konyhában egy pohárért...ez azért szerintem miindennek a legalja.
2014. szeptember 27. 18:17
legtöbb helyen nem a ruhát, hanem a márkát kell megfizetni... és leeht olyan alkalom hogy ami sokkal olcsóbb sokkal jobb... nekem ez a véleményem:)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.