A Való Világ cselszövője fél barátjától, mivel tudja, hogy egykori hűtlen kedvese bosszút akar állni rajta, amiért szakított vele.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Kinga pasija elől menekült a villába
2011. szeptember 17. 14:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Off on
Egyszer pár hónapja én is írtam ilyen cikket, amiből két bekezdés idézet volt, de a bevezetőt és a kiegészítést én írtam meg hozzá pár sorban. Törölték, mondván, hogy az idézetek másolva voltak. Megreklamáltam:
és ez volt a válasz rá:
Akkor ez miért lett elfogadható? Mi a különbség azon kívül, hogy egy hírmodi írta ezt én meg a másikat? Ja, csak ennyi ... ???
Gratula a társaságnak.
Off end
Erről a Kingáról vajon mikor derül ki, hogy dubajozni járt?
Egyszer pár hónapja én is írtam ilyen cikket, amiből két bekezdés idézet volt, de a bevezetőt és a kiegészítést én írtam meg hozzá pár sorban. Törölték, mondván, hogy az idézetek másolva voltak. Megreklamáltam:
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.06. 22:39)
2 elég vaskos bekezdés IDÉZET volt - amit nem szoktunk átírni ugyebár - a többit viszont én írtam hozzá.
és ez volt a válasz rá:
Idézet (Freeze @ 2011.06.06. 23:46)
Akkor most mondom, hogy max egy bekezdés másolható át
Akkor ez miért lett elfogadható? Mi a különbség azon kívül, hogy egy hírmodi írta ezt én meg a másikat? Ja, csak ennyi ... ???
Gratula a társaságnak.
Off end
2011. szeptember 17. 14:28
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Akit nem érdekel, az nem olvassa el a cikket. Szerény véleményem szerint.
A cikkhez hozzászólva, azért durva, hogy milyen emberek léteznek. Gondolok itt az exére, és a csajra is egyaránt.
A cikkhez hozzászólva, azért durva, hogy milyen emberek léteznek. Gondolok itt az exére, és a csajra is egyaránt.
2011. szeptember 17. 14:33
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.17. 14:24)
Off on
és ez volt a válasz rá:
Gratula a társaságnak.
Off end
és ez volt a válasz rá:
Gratula a társaságnak.
Off end
Nekem rendszeresen nem jelennek meg a cikkek amiket írok...pontosabban edíg a sok közül amit írtam csak egy jelent meg
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2011. szeptember 17. 14:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12648 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (dolores2 @ 2011.09.17. 14:33)
A kedvem minden esetre már szinte teljesen elment,hogy cikkeket írogassak, úgysem fognak megjelenni..

Üdv az egyre bővülő klubban.
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2011. szeptember 17. 15:07
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.09.17. 14:24)
Off on
és ez volt a válasz rá:
Gratula a társaságnak.
Off end
és ez volt a válasz rá:
Gratula a társaságnak.
Off end
Ez nem dubajozni járt, hanem kitartott maca volt.
2011. szeptember 17. 15:12
Mostantól mindig vv-s hírekkel lesz tele a starity?
2011. szeptember 17. 16:44
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Istenem-.-"....nevetséges emberek vannak-._"
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?