Nyolc órányi élő közvetítés, közel több mint 1 millió szavazat, és a 14 kategória.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lezajlott a 2011-es Romanian Music Awards
2011. szeptember 18. 09:59
![]() |
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 ![]() |
Andreea Banicanak,és Andrea Balannak meg a Play &Winnek nagyon örülök

2011. szeptember 18. 10:42
Juj de jo (romaniai vagyok) nagyon orulok mindenkinek adree,inna,alexandra,smiley,guess who:X
2011. szeptember 18. 10:59
![]() |
Esyterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 155531 ![]() |
hat azert szerintem a roman enekesek nem egyformak! pl. Inna ott van egy vilaglistan , ahol Magyar neveket nem latok, a magyar enekesek sem kulonboznek nagyon egymastol!
2011. szeptember 18. 11:21
![]() |
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 ![]() |
Gratula mindenkinek:)
2011. szeptember 18. 11:24
Fú hát én örvendeztem itthon mikor meghallottam Inna és Play & Win nevét.
Nekem az egész show tetszett,kár,hogy az utolsó órát már nem tudtam megnézni,mert kicsit fáradt voltam
7 órán keresztül ültem a tv előtt,de meg kell mondjam megérte,mert még így is nagyon jól éreztem magam.el sem tudom képzelni mi lett volna ha tényleg ott állok a nézők között.

Kapcsolódó sztárok

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Régi stylistja dolgozott rajta.

Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Taylor Lautner így reagált egy kommentre, mely szerint "mazsolához hasonlóan öregedett meg"
Kiakadt egy kommenten.

Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Camila Cabellót és Shawn Mendest ezúttal vásárolgatás közben fotózták
Nagyon egymásra találtak.