Justin Bieber csalja a barátnőjét?
2011. szeptember 24. 20:56
SelenaVivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 156734 offline |
Ó ez a mocskos tetűű Justin!!!!
Szegény Selena jobbat érdemel!!
Szegény Selena jobbat érdemel!!
2011. szeptember 24. 21:35
Nem kell minden pletykának bedölni. Én se szeretem Justint, de nem hiném, hogy megcsalná Selenát. Ha meg igen akkor elégé nagy hülye.
2011. szeptember 24. 22:06
először is: ez a kis porbafingó Justin előbb lesz jó pasi, minthogy megkaphatná Kimet..-.-
már azt nem értem, h Selena, hogy állhatott össze vele :\ na mind1. a lényeg, hogy nagyon remélem, h Kendall nem hülye és nem hagyja magát, nehogymár leálljon egy ilyen kis majommal de szerintem ez csak pletya..legalábbis nagyon remélem
már azt nem értem, h Selena, hogy állhatott össze vele :\ na mind1. a lényeg, hogy nagyon remélem, h Kendall nem hülye és nem hagyja magát, nehogymár leálljon egy ilyen kis majommal de szerintem ez csak pletya..legalábbis nagyon remélem
2011. szeptember 24. 22:06
Nem azért de Kandell 175 centin túl van Bieber pedig még a 170 centit sem üti meg.. elég idiótán néznének ki.
2011. szeptember 24. 22:31
Raimbow - butterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 157244 offline |
"Justin nem tesz ilyet, ő szereti Selenát, nem csalná meg" stb..Honnan tudhatjuk? Senki nem ismeri személyesen Justint, se Selenát, fogalmunk sincs, mi folyik köztük..A pletykalapok meg a tévé persze mondanak ezt-azt, de ezekről sem tudhatjuk igazak e. Ez a nagy büdös helyzet, nem tudjuk hogy Justin mire képes, nem mondhatjuk azt, hogy nem ilyen, mert lehetséges hogy teljesen mást mutat magából, mint amilyen valójában..
2011. szeptember 25. 09:00
Egy Łányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 158898 offline |
Egyszer ezt mondják h : Jajj Justin sose csalja meg meg stb...máskor meg h huuuu most megcsalja Kendellel..Igazából nem tudni melyik az igaz lehet h Justin szereti Selenát és ő télleg nem csalná meg és ezt meg csak kitalálják...de lehet az is h Justin nem szereti és most télleg meg csaljaa...Bármi lehet.Sem az újság írok ,sem a fanatikus rajongók,sem Selena,sem azok akik utálják Justin,sem senki nem tudja az igazat csakis JUSTIN BIEBER.
2011. szeptember 25. 09:29
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Nem vagyok egyikőjük rajongója sem,de Justin nagyott hibázna ha más lányokkal lenne,mert ha már egyszer gyönyörű barátnője van!Ez tehát arra a következésre jut,hogy ő Selenával csak is a hírnévé van vele,de Justin becsülje már meg mert a barátnője Szép,tehetséges és nagyon jól tud énekelni Justin egy nagy F**SZ KALAP ÍGYMEGMONDVA NEM ÉRDEMLI MEG SELENÁT!!!!!!!!!
2011. szeptember 25. 09:50
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
missyanikó7 egyetértek
2011. szeptember 25. 10:01
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
És akkor erre megint csak azt tudom mondani mint a többi ilyen cikkre amit olvastam:
Nagyon bírom őket,még mindig,bár annyira már nem rajongok értük,de inkább váljanak szét oszt jó van!Elegem van már a "kapcsolatukat" körülvevő összes,unalmas és senkit sem érdekel cikkből.Nem tudom miért nem lehet leszállni az olyan cikkek írásáról,aminek semmi alapja nincs.Bemondanak valami hülyeséget,amire még bizonyíték sincsen,csakhogy hülyítsék a népet! Selena így,Justin úgy.Kb. tök mindegy mit csinálnak,mert valaki abból összeállít valami pletykát,aminek semmi köze nincs a valósághoz és ha mégis:akkor is mi csak a köztudat vagyunk nem bármelyikőjük családtagja.
Kendall-nan csak annyit,hogy sajnálom amiért őt is belekeverték!
Nagyon bírom őket,még mindig,bár annyira már nem rajongok értük,de inkább váljanak szét oszt jó van!Elegem van már a "kapcsolatukat" körülvevő összes,unalmas és senkit sem érdekel cikkből.Nem tudom miért nem lehet leszállni az olyan cikkek írásáról,aminek semmi alapja nincs.Bemondanak valami hülyeséget,amire még bizonyíték sincsen,csakhogy hülyítsék a népet! Selena így,Justin úgy.Kb. tök mindegy mit csinálnak,mert valaki abból összeállít valami pletykát,aminek semmi köze nincs a valósághoz és ha mégis:akkor is mi csak a köztudat vagyunk nem bármelyikőjük családtagja.
Kendall-nan csak annyit,hogy sajnálom amiért őt is belekeverték!
2011. szeptember 25. 10:51
szegény Selena!!!én gyűlölöm justint,úgy néz ki mint egy lány!!!!!!!
2011. szeptember 25. 11:02
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline |
nem is tudom...engem nem érdekel ki mit mond de szeretem Justint:wub:
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.