Justin Bieber csalja a barátnőjét?
2011. szeptember 24. 20:56
|
|
SelenaVivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 156734 offline
|
Ó ez a mocskos tetűű Justin!!!!
Szegény Selena jobbat érdemel!!
Szegény Selena jobbat érdemel!!
2011. szeptember 24. 21:35
Nem kell minden pletykának bedölni. Én se szeretem Justint, de nem hiném, hogy megcsalná Selenát. Ha meg igen akkor elégé nagy hülye.
2011. szeptember 24. 22:06
először is: ez a kis porbafingó Justin előbb lesz jó pasi, minthogy megkaphatná Kimet..-.-
már azt nem értem, h Selena, hogy állhatott össze vele :\ na mind1. a lényeg, hogy nagyon remélem, h Kendall nem hülye és nem hagyja magát, nehogymár leálljon egy ilyen kis majommal
de szerintem ez csak pletya..legalábbis nagyon remélem
már azt nem értem, h Selena, hogy állhatott össze vele :\ na mind1. a lényeg, hogy nagyon remélem, h Kendall nem hülye és nem hagyja magát, nehogymár leálljon egy ilyen kis majommal
2011. szeptember 24. 22:06
Nem azért de Kandell 175 centin túl van Bieber pedig még a 170 centit sem üti meg.. elég idiótán néznének ki.
2011. szeptember 24. 22:31
|
|
Raimbow - butterflyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 157244 offline
|
"Justin nem tesz ilyet, ő szereti Selenát, nem csalná meg" stb..Honnan tudhatjuk? Senki nem ismeri személyesen Justint, se Selenát, fogalmunk sincs, mi folyik köztük..A pletykalapok meg a tévé persze mondanak ezt-azt, de ezekről sem tudhatjuk igazak e. Ez a nagy büdös helyzet, nem tudjuk hogy Justin mire képes, nem mondhatjuk azt, hogy nem ilyen, mert lehetséges hogy teljesen mást mutat magából, mint amilyen valójában..
2011. szeptember 25. 09:00
|
|
Egy Łányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 158898 offline
|
Egyszer ezt mondják h : Jajj Justin sose csalja meg meg stb...máskor meg h huuuu most megcsalja Kendellel..Igazából nem tudni melyik az igaz lehet h Justin szereti Selenát és ő télleg nem csalná meg és ezt meg csak kitalálják...de lehet az is h Justin nem szereti és most télleg meg csaljaa...Bármi lehet.Sem az újság írok ,sem a fanatikus rajongók,sem Selena,sem azok akik utálják Justin,sem senki nem tudja az igazat csakis JUSTIN BIEBER.
2011. szeptember 25. 09:29
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Nem vagyok egyikőjük rajongója sem,de Justin nagyott hibázna ha más lányokkal lenne,mert ha már egyszer gyönyörű barátnője van!Ez tehát arra a következésre jut,hogy ő Selenával csak is a hírnévé van vele,de Justin becsülje már meg mert a barátnője Szép,tehetséges és nagyon jól tud énekelni Justin egy nagy F**SZ KALAP ÍGYMEGMONDVA NEM ÉRDEMLI MEG SELENÁT!!!!!!!!!
2011. szeptember 25. 09:50
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
missyanikó7 egyetértek
2011. szeptember 25. 10:01
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
És akkor erre megint csak azt tudom mondani mint a többi ilyen cikkre amit olvastam:
Nagyon bírom őket,még mindig,bár annyira már nem rajongok értük,de inkább váljanak szét oszt jó van!Elegem van már a "kapcsolatukat" körülvevő összes,unalmas és senkit sem érdekel cikkből.Nem tudom miért nem lehet leszállni az olyan cikkek írásáról,aminek semmi alapja nincs.Bemondanak valami hülyeséget,amire még bizonyíték sincsen,csakhogy hülyítsék a népet! Selena így,Justin úgy.Kb. tök mindegy mit csinálnak,mert valaki abból összeállít valami pletykát,aminek semmi köze nincs a valósághoz és ha mégis:akkor is mi csak a köztudat vagyunk nem bármelyikőjük családtagja.
Kendall-nan csak annyit,hogy sajnálom amiért őt is belekeverték!
Nagyon bírom őket,még mindig,bár annyira már nem rajongok értük,de inkább váljanak szét oszt jó van!Elegem van már a "kapcsolatukat" körülvevő összes,unalmas és senkit sem érdekel cikkből.Nem tudom miért nem lehet leszállni az olyan cikkek írásáról,aminek semmi alapja nincs.Bemondanak valami hülyeséget,amire még bizonyíték sincsen,csakhogy hülyítsék a népet! Selena így,Justin úgy.Kb. tök mindegy mit csinálnak,mert valaki abból összeállít valami pletykát,aminek semmi köze nincs a valósághoz és ha mégis:akkor is mi csak a köztudat vagyunk nem bármelyikőjük családtagja.
Kendall-nan csak annyit,hogy sajnálom amiért őt is belekeverték!
2011. szeptember 25. 10:51
szegény Selena!!!én gyűlölöm justint,úgy néz ki mint egy lány!!!!!!!
2011. szeptember 25. 11:02
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
nem is tudom...engem nem érdekel ki mit mond de szeretem Justint:wub:
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: