A gonosz kis vámpírlány elhagyta Kaliforniát, hogy New Yorkban tanulhasson tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dakota Fanning luxuslakást bérel
2011. szeptember 22. 15:30
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
hát aki megteheti
2011. szeptember 22. 15:39
vagi.szandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 137295 offline |
na még egy kis csitri igaz hogy mindekinek jó lenne megszereznie a diplomát de akkorsem azt jelenti hogy ő a nagy sztár és már luxus lakást , ha normálisan akkar tovább élni ak egy normális lakást kéne bérelnie !
2011. szeptember 22. 15:42
Victory09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 160028 offline |
New York *.* De jó neki ! ^^ Nagyon helyes, hogy ilyen a felfogása...bár szerintem neki nem lesznek anyagi gondjai, és továbbra is sikeres színésznő marad, de azért senkinek sem árt a tudás
2011. szeptember 22. 15:43
Ha ennyi pénzem lenne, én sem laknék koliban. Egyébként legalább ő gondol a tanulásra, és nem szórja a pénzét mindenfelé, hogy aztán 20 évesen egy bukott, csóringer színésznő legyen belőle.
2011. szeptember 22. 16:07
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Idézet
Ha ennyi pénzem lenne, én sem laknék koliban. Egyébként legalább ő gondol a tanulásra, és nem szórja a pénzét mindenfelé, hogy aztán 20 évesen egy bukott, csóringer színésznő legyen belőle.
ugyan ezt gondolom.
2011. szeptember 22. 17:45
Végre valakinek van egy kis esze. Kíváncsi lennék pl Selena milyen iskolai végzettséget tud felmutatni
2011. szeptember 22. 17:49
hát igen. dakotát mindig is tiszteltem ezért az az 5 film pedig nem semmi bár ez érthető, mert utána csak úgy kapkodnak a rendezők. nagyon jó színésznő az biztos !
2011. szeptember 22. 18:21
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jajj, annyira nem szeretem, hogy a tvájlájt óta mindenhol csak az "Alkonyat sztárja", meg hasonló neveken emlegetik. Ő már akkor színésznő volt, amikor a tvájlájt még kósza gondolat sem volt. Olyan filmekben játszott, amikből egy darab milliószor többet ér, mint 10 tvájlájt érne együttvéve és olyan színészekkel dolgozott együtt, akikről valakik nem hogy gyerekkorukban, de még felnőttkorukban sem. És sajnálom, hogy sokan csak a tvájlájt után figyeltek fel rá, mert az egy kis jelentéktelen porszem sok filmjéhez képest.
Na mindegy, én nagyon kedvelem őt, mert fantasztikus színésznő és egyébként ő szerintem tipikusan olyan, akin látszik, hogy tudatosan építi a KARRIERJÉT és nem a botrányait, akiről az ember már most látja, hogy felnőttkorában nem lesz belőle is egy elzüllött, villantgatós, alkoholista botrányhős, mert ő annál sokkal okosabb és felelősségtudóbb. Ő nem úgy van vele, hogy "Hát sztár vagyok, szóval pontosan mi szükségem is lenne a tanulásra? Nem kell az nekem." és ez tényleg nagyon jó. Na meg nem utolsó szempont, hogy ő nem azért lett sztár, mert benyomták valahova nulla tehetséggel, de cuki pofival, aztán mindenki hasraesett tőle. Imádom
Na mindegy, én nagyon kedvelem őt, mert fantasztikus színésznő és egyébként ő szerintem tipikusan olyan, akin látszik, hogy tudatosan építi a KARRIERJÉT és nem a botrányait, akiről az ember már most látja, hogy felnőttkorában nem lesz belőle is egy elzüllött, villantgatós, alkoholista botrányhős, mert ő annál sokkal okosabb és felelősségtudóbb. Ő nem úgy van vele, hogy "Hát sztár vagyok, szóval pontosan mi szükségem is lenne a tanulásra? Nem kell az nekem." és ez tényleg nagyon jó. Na meg nem utolsó szempont, hogy ő nem azért lett sztár, mert benyomták valahova nulla tehetséggel, de cuki pofival, aztán mindenki hasraesett tőle. Imádom
2011. szeptember 22. 18:26
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Idézet (janet7 @ 2011.09.22. 18:21)
Jajj, annyira nem szeretem, hogy a tvájlájt óta mindenhol csak az "Alkonyat sztárja", meg hasonló neveken emlegetik. Ő már akkor színésznő volt, amikor a tvájlájt még kósza gondolat sem volt. Olyan filmekben játszott, amikből egy darab milliószor többet ér, mint 10 tvájlájt érne együttvéve és olyan színészekkel dolgozott együtt, akikről valakik nem hogy gyerekkorukban, de még felnőttkorukban sem. És sajnálom, hogy sokan csak a tvájlájt után figyeltek fel rá, mert az egy kis jelentéktelen porszem sok filmjéhez képest.
Teljesen egyetértek. Dakota üde színfolt a korosztálya színészei között, és szerintem ez igaz a húgára is, aki engem leginkább a Somewhere-ben kápráztatott el.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.