Nagy Feróval, az X-Faktor egyik zsűrijével találkozott a Tabu Tv riportere egy rendezvényen, ahol kiderült milyen dolgokra számíthatunk az idei szériában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy Feró: „Az X-Faktort Wolf Kati nyerte”
2011. szeptember 23. 23:39
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez van amikor a botfülűek szavaznak és döntenek olyanról amihez nem értenek. A jajdecuki, jajdehelyes csávókra és csajokra nem itt kell szavazni - hanem a Szexy vagy nem című butaságban. Egy ilyen műsor értékesebb lenne, ha csak hallani lehetne a szereplőket - pl egy rádióműsor formájában. Egész más lenne minden.
2011. szeptember 24. 08:38
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Valóban igaz, hogy az X-faktort Wolf Kati nyerte. Jelenleg ő az egyik legkeresettebb X-faktoros sztár. De azért én Csaba győzelmének is örülök Szerintem nagyon tehetséges.
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2011. szeptember 24. 09:03
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Nekem sosem volt szimpatikus Wolf Kati, de a tehetsége vitathatatlan. Fantasztikus a hangja, Magyarország büszke lehet rá, hogy Ő tudott csinálni egy olyan zenét, amit külföldön is büszkén lehet mutogatni.
Egyébként ez van, ha a közönség szavaz... Nézzük pl. Király L. Norbit. Tehetséges zongoraművész, az égő botokat is tudja dobálni, valamint remek személyisége van... mégsem ért az énekléshez...
Egyébként ez van, ha a közönség szavaz... Nézzük pl. Király L. Norbit. Tehetséges zongoraművész, az égő botokat is tudja dobálni, valamint remek személyisége van... mégsem ért az énekléshez...
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. szeptember 24. 09:06
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ebből
2011. szeptember 24. 09:32
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline |
Én Katit régebben nem igen szerettem de aztán mostanában nagyon megszerettem,Csabánál pedig fordítva
Sztem Katinak nagyon hangja van és remek személyiség a színpadom
nagyon büszkék lehetünk rá hogy egy ilyen előadó képviselte Magyarországot az Eurovízión.
Sztem Katinak nagyon hangja van és remek személyiség a színpadom
nagyon büszkék lehetünk rá hogy egy ilyen előadó képviselte Magyarországot az Eurovízión.
2011. szeptember 24. 09:53
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline |
Idézet (agotakolumban @ 2011.09.24. 09:52)
Hát sztem nem Kati nyerte...Kati is sokra ment, az igaz, de nem ő nyerte...Szerintem Csabi, Veca és Kati...Ők hárman.Veca és Csabi sokkal több lemezt adtak el, mártöbb platinalemezük van.
2011. szeptember 24. 10:20
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Szerintem Vecának kellett volna nyernie, mert gyönyörű hangja van.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.