Viaszbaba készült Fergie-ről
2011. szeptember 25. 11:58
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Nagyon élethű lett, gratulálok a viaszbaba készítőinek! Nagyon hasonlítanak.
De Fergie miért vágatta le a haját? Sokkal jobban állt neki a hosszú haj, fiatalabbnak nézett ki, most meg idősebbnek. :S
De Fergie miért vágatta le a haját? Sokkal jobban állt neki a hosszú haj, fiatalabbnak nézett ki, most meg idősebbnek. :S
2011. szeptember 25. 12:30
én már voltam a londoni Madame Tussaud muzeumban és pontosan őt hiányoltuk, erre tessék fél évre rá itt van nagyon jó lett
2011. szeptember 25. 13:18
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline |
nagyon jó lett,élethű
2011. szeptember 25. 13:42
nagyon jó lett, örülök, hogy ő is kapott egyet.
2011. szeptember 25. 13:49
kk97új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 09.01.11. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 83198 offline |
áhhh. mióta vártam erre. már tiszta idegbajos voltam hogy egy justinbiebernek is van már neki meg nincs?! imádom.
de aki összekeverten az "eredetit" a "hamissal" annak ajánlom a szemészetet, mert nagyon minimálisan hasonlítanak. ennél már sokkal jobb viasz szobrot is csináltak már...az orra úgy ahogy van rossz, a fejformája szintén (keskenyebb és hosszabb mint Fergnek), a teste...hát jó dagi lett de ettől függetlenül örülök hogy végre megkapta *-* ♥ ♥
de aki összekeverten az "eredetit" a "hamissal" annak ajánlom a szemészetet, mert nagyon minimálisan hasonlítanak. ennél már sokkal jobb viasz szobrot is csináltak már...az orra úgy ahogy van rossz, a fejformája szintén (keskenyebb és hosszabb mint Fergnek), a teste...hát jó dagi lett de ettől függetlenül örülök hogy végre megkapta *-* ♥ ♥
2011. szeptember 25. 14:12
Pici Áfonyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156154 offline |
na de tök jó lett
2011. szeptember 25. 15:01
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Nagyon jó lett!!Nagyon élethű
2011. szeptember 25. 16:33
A viaszbaba nagyon jóra sikeredett, nagyon hasonlít Fergire.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni