Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 19:20
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline |
Naffy egyetértek!
2011. szeptember 27. 19:26
én egyetértek...de sztem ezt ne kellett volna...mindenkinek van személyes véleménye...ő is a süllyesztőben lenne ha nem fikázna folyamatosan mindenkit... am nekem a dalai tetszenek...
2011. szeptember 27. 19:26
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline |
liliboni4 nem akarok vitát, Beyoncét és Katyt még nem hallottam élőben, viszont GaGát igen!Lehet hogy a koncertjén, amikor ugrál meg táncol, akkor nem tud teljesen tisztán énekelni, de amikor egy zongora mellett ül és elénekli és elzongorázza adalait, akkor szerintem teljesen tiszta hangja van!
2011. szeptember 27. 19:28
és am Beyo-ról hogy mondhat ilyet?! neki fantasztikus hangja van, és ő még messze van az extrémtől...ő fantasztikus!!! és KATY is az!!!♥♥♥
2011. szeptember 27. 19:41
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12527 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.27. 18:32)
Lady Gaga esetében igaza van, Katy Perryt annyira nem ismerem, Beyoncénak viszont szerintem szép hangja van. Egyértelmű, hogy a mai világban a látvány is fontos, de aki a megjelentését túlzásba viszi, egyértelműen azért csinálja, mert mással (de főleg az énektudásával) nem tűnne fel senkinek. Ott van Lucía Pérez (nem véletlenül az új kedvencem), nem mutogatja magát, soha nem lép fel provokatív, kivágott ruhákban (legfeljebb a lábát mutatja meg), egyszerűen ízlésesen fel van öltözve és énekel, semmi egyéb.
Beyoncénak tényleg szép hangja van, csak egyre halgathatatlanabb számokat készít ...
Lucia meg kicsit más stilus, így más megjelenést is kíván, mint a többi fent említett. Az opera énekesek sem húznak rövidnadrágot és trikót ahogy a rap előadók sem húznak frakkot a rockerekek meg nem vesznek fel fordítva bőgatyát és baseball sapkát ...
2011. szeptember 27. 19:57
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Amúgy szerintem mindhárom előadóval kapcsolatban igaza van. Katy Perrynek szeretem úgy 3 számát, persze egyik sem a kommersz, Viván játszott kategória, de énekelni nem tud a csaj ez tény, ezenkívül semmi pluszt nem nyújt, átlagos popsztár, aki a nagy showra és a kinézetre megy. Tizenkettő egy tucat.
Lady Gaga tehetséges, neki szeretem több dalát is, azok sem Vivás, kislemezes, felkapott sz.rok, de már ő sem a zenére megy elsősorban, hanem hogy minnél jobban megbotránkoztassa az embereket, mindenhol ott legyen, minden aktuális témába beleszóljon, ez már rég nem a művészetről szól. Az meg a másik, hogy az ember már azok miatt az elvakult rajongók miatt utálja meg, akik minden tettére bólogatnak és mindenkit betámadnak, aki rosszat mer róla mondani.
Beyoncénak meg eszméletlenül jó hangja van, az egyik legjobb, de én úgy érzem, hogy már nála sem a zenéről szól elsősorban a dolog. A mostani zenéiről mondjuk inkább ne is szóljon, de ez lényegtelen. A legutóbbi két albumán kívül kedvelem a zenéjét, de szerintem nagyon túl van becsülve. Sokkal inkább szórakoztató, mint művész és lehet, sőt biztos, hogy nagyon sokaknak ez kell, de nekem elsősorban nem. Neki is inkább a nagy show a fontos, a s.ggrázás, a kinézet, mint a zene. Pedig micsoda hangja van...Ő pont nem az a típus, akinek s.ggrázás kéne, mert mással nem tudna kitűnni. De mindenesetre mindig is túlbecsültnek éreztem, sokkal jobbak is vannak nála és én sem igazán látok pluszt benne, persze a hangján kívül, mert az tényleg leírhatatlan.
Lady Gaga tehetséges, neki szeretem több dalát is, azok sem Vivás, kislemezes, felkapott sz.rok, de már ő sem a zenére megy elsősorban, hanem hogy minnél jobban megbotránkoztassa az embereket, mindenhol ott legyen, minden aktuális témába beleszóljon, ez már rég nem a művészetről szól. Az meg a másik, hogy az ember már azok miatt az elvakult rajongók miatt utálja meg, akik minden tettére bólogatnak és mindenkit betámadnak, aki rosszat mer róla mondani.
Beyoncénak meg eszméletlenül jó hangja van, az egyik legjobb, de én úgy érzem, hogy már nála sem a zenéről szól elsősorban a dolog. A mostani zenéiről mondjuk inkább ne is szóljon, de ez lényegtelen. A legutóbbi két albumán kívül kedvelem a zenéjét, de szerintem nagyon túl van becsülve. Sokkal inkább szórakoztató, mint művész és lehet, sőt biztos, hogy nagyon sokaknak ez kell, de nekem elsősorban nem. Neki is inkább a nagy show a fontos, a s.ggrázás, a kinézet, mint a zene. Pedig micsoda hangja van...Ő pont nem az a típus, akinek s.ggrázás kéne, mert mással nem tudna kitűnni. De mindenesetre mindig is túlbecsültnek éreztem, sokkal jobbak is vannak nála és én sem igazán látok pluszt benne, persze a hangján kívül, mert az tényleg leírhatatlan.
2011. szeptember 27. 20:56
Gagaval egyetertek, Beyonceval nem, Katyvel meg haaat.... reszben igaz
2011. szeptember 27. 21:01
Beyoncenek már korábban is beszólt v-mit, hogy szerintem nem egy Was ist énekesnő.
Hát itt is látszik, hogy mindenkinek más az ízlése, nem mindenkinek egyet jelent a jó.
Hát itt is látszik, hogy mindenkinek más az ízlése, nem mindenkinek egyet jelent a jó.
2011. szeptember 27. 21:06
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2011.09.27. 18:32)
Ott van Lucía Pérez (nem véletlenül az új kedvencem), nem mutogatja magát, soha nem lép fel provokatív, kivágott ruhákban (legfeljebb a lábát mutatja meg), egyszerűen ízlésesen fel van öltözve és énekel, semmi egyéb.
Pontosan ilyen Anastacia is. De sajnos egyre jobban kezdenek eltűnni az ilyen énekesnők. Ők viszont több, mint valószínű, hogy már megmaradnak ilyennek, hál' Istennek!
2011. szeptember 27. 21:17
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Egyébként Katyvel kapcsolatban csak annyit, hogy ha kellően rágyúr a hangjára, igenis csodaszépen tud énekelni, de sajnos ez nem minden fellépésénél jön össze. Tud ő énekelni, csak nem az a fajta, akit ha "álmából felkeltenek", akkor is "áriákat" tud zengeni a hangjával. Neki jóval többet kell gyakorolnia ahhoz, hogy igazán jól szóljon a hangja. Szerintem ennyi az egész különben. De viszont egy Gagának lehet, hogy már nem kell olyan rendkívül sokat gyúrnia, mert valahogy előbb eléri azt, hogy jól szóljon a hangja.
2011. szeptember 27. 21:21
Katyvel talán egyetértek. Sorry a fanoktól, de csupa műanyag a csaj. Hangja se sok. A stúdióban alaposan feljavíthatják a hangját, mert élőben bizony nem erőssége az énektudás.
Gaga kiváló előadó. A hangja meglepően egész képzett, füstös, rekedtes, erőteljes.
Simán lehetne jazzénekesnő olyan hanggal.
Beyonce-Beyonce.
Gaga kiváló előadó. A hangja meglepően egész képzett, füstös, rekedtes, erőteljes.
Simán lehetne jazzénekesnő olyan hanggal.
Beyonce-Beyonce.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.