Ördög Nórit leváltják?
2011. szeptember 29. 16:03
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nem szimpatizálok vele nóri sokkal jobb.
2011. szeptember 29. 17:10
Hát én ne szoktam nézni a reggelit szóval tök 8..
2011. szeptember 29. 17:17
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Hát mivel eddig sem néztem a reggelit, nekem nagyon mindegy, hogy leváltják-e onnan, vagy sem.
Én személy szerint bírom Nórit, úgyhogy örülök, hogy már nem fogja vezetni azt a műsort. Maradjon az x-faktornál.
Én személy szerint bírom Nórit, úgyhogy örülök, hogy már nem fogja vezetni azt a műsort. Maradjon az x-faktornál.
2011. szeptember 29. 19:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
én jobban szeretem Nórit
2011. szeptember 29. 22:16
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Bár én nem ismerem Mádai Vivit, de Ördög Nóri az egyik legjobb, sőt, azzal sem mondok túl sokat, ha azt mondom, hogy ő a legjobb műsorvezető. Bár nem mintha engem annyira érintene, de szerintem rossz döntés volt az RTL-től
2011. szeptember 30. 09:17
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
AZ RTL csak furcsa döntéseket hoz..Az új képernyő arány(?) kis tévéken nagyon fostos,sőt!
Ez a csaj maradjon a VIVÁban,mert oda való.Egyáltalán nem valami komoly a hangja.
Nórit már kicsi korom óta szeretem.Ki ne emlékezne a KölyökKlubra?
Na akkor ki a jobb műsorvezető,akit kicsik és nagyok is szeretnek?
Ez a csaj maradjon a VIVÁban,mert oda való.Egyáltalán nem valami komoly a hangja.
Nórit már kicsi korom óta szeretem.Ki ne emlékezne a KölyökKlubra?
Na akkor ki a jobb műsorvezető,akit kicsik és nagyok is szeretnek?
2011. szeptember 30. 14:07
|
|
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline
|
Szerintem ez a csaj sokkal szebb mint Nóri,de nem bisztos,hogy jobban is ért a műsor vezetéshez.Sajnállak Nóri:(
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: