Jennifer Lopez új otthont vásárolt
2011. szeptember 29. 16:21
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
hát.......ha megteheti?!
2011. szeptember 29. 16:39
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
Szép ház,van miből vásárolgatni
2011. szeptember 29. 16:56
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Jól megy egyeseknek, azért látom. Mit mondhatnék? Ha nekem adná, (ami nem valószínű) tutira nem utasítanám vissza, az már biztos!
2011. szeptember 29. 17:54
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Egészségére! Biztosan égető szüksége volt rá a többi viskója mellett.
Egyébként nem csak hárman laknak majd benne azon a néhány napon, amikor éppen itt tartózkodik. Ne felejtsük el az édesanyját, a dadusokat, a testőröket, ja.. és a managerét se hagyjuk ki! Benny Medina lassanként úgy tapad rá, mint a rágógumi, mostanában nemigen megy nélküle sehova. Itt is biztosan bérelt helye lesz.
Ha így nézzük, lehet, hogy még kicsi is lesz ez a pindurka kunyhó ennyi embernek!
Egyébként nem csak hárman laknak majd benne azon a néhány napon, amikor éppen itt tartózkodik. Ne felejtsük el az édesanyját, a dadusokat, a testőröket, ja.. és a managerét se hagyjuk ki! Benny Medina lassanként úgy tapad rá, mint a rágógumi, mostanában nemigen megy nélküle sehova. Itt is biztosan bérelt helye lesz.
Ha így nézzük, lehet, hogy még kicsi is lesz ez a pindurka kunyhó ennyi embernek!
2011. szeptember 30. 11:46
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
hát igen - tényleg gyönyörű , de tényleg elgondolkodtató h ha nekem lenne több millióm én nem vennék házat az tuti inkább csinálnék egy olyat amilyet én szeretnék , az én elképzeléseimmel - nem lenne jobb?
De amugy tényleg szép ház...gyönyörű - jó választás!
De amugy tényleg szép ház...gyönyörű - jó választás!
2011. szeptember 30. 23:32
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
öm:$elfogadnám:)
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: