Idézet (Esztija @ 2011.10.03. 14:41)
ha meg nem táncolt volna az lett volna a baj. érthetetlenek vagytok... aki hiányolja az éneklést menjen operára. ez egy pop koncert és ha lassan 14 év alatt nem sikerült elfogadni hogy britney playbackel (ezesetben még1x leírom 2DB SZÁMOT MINDÖSSZE) akkor ne nézd illetve ne hallgasd de legfőképp ne szidd mert van aki még szereti és így is elfogadja.
Parancsolj! Itt egy videó, igaz, lassú szám, de esküszöm milliószor jobban elvagyok én is azzal, hogy a csaj áll egy helyben és énekel, nem ugrál összevissza, mint akinek görcse van.
Emilia - Big Big World (LIVE in 1999)
Egy gyönyörű előadás keretén belül a csajszi brutálisan énekelt. Ha megnézed a videót és figyeled, akkor láthatod, hogy szimfonikus
ÉLŐ ZENEKAR játszott, nem benyomtak valamit géppel. Oké, nem most volt ez a fellépés, tény,
de mit csináltak régen, mikor nem volt ilyen meg olyan pult és olyan szakma nem is létezett, hogy dídzsé? Kérem szépen, régen azok énekeltek, akik tudtak és akiknek gyönyörű hangjuk volt. Egy Madonna, vagy egy Tina Turner nem fog playbackelni már csak azért is, mert tudják magukról, hogy nem szorulnak ilyen fajta segédeszközökre.
És, aki hiányolja az éneklést az menjen operába? Az operában operát énekelnek, teljesen más műfaj, mint a mai popzene. És megjegyzem
az operaénekeseknek az ilyen Britney-félék a kisujjukig sem érhetnek fel. Ember, lebeg a hajad is, ha hallasz egy operaénekesnőt énekelni. A felvételeket megnézve, a hölgy javult egy fokot, mindössze annyival másabb a The Onyx Hotel Tournál, hogy
ráénekel a saját hangjára. Gyerekek, ennek a nőnek még hangja sincs! Énekelget valami harmatgyengét, ráadásul a saját hangjára.
Ezmijez? Most komolyan! Ha tud normálisan énekelni, hogy nem ugrabugrál, akkor tegye meg, de mint említettem, Madonnának 50 évesen az sem volt gond, hogy egyszerre énekeljen élőben, tisztán miközben a lábán görkori volt. Egyszerűen csak az a nő
TUD énekelni, szóval nem lehetetlen, de arra hivatkoztok, hogy hát táncol. A tánc a szakmája? Tudtommal nem. Ha tényleg annyira akar táncolni, akkor legyen táncosnő és ne énekesnő, ennyi. Nem kifogás és nem is magyarázat arra, hogy miért nem hajlandó énekelni élőben. Britney-től élő fellépést nem igazán láttam. Egy Everytime-osat, de a háromnegyede a hamis hangokból állt, el sem találta. Attól, mert valami pop, nem kell feljavíttatni a hangodat és playbacket nyomni. Ha elkérnek 20 ezret egy jegyért, akkor az Istenért is, de tiszteljen meg azzal, hogy a saját hangjával adja elő magát, mert ennyi erővel beteszem otthon a CD-t és annyi. Britney playbackkel. Elfogadtuk, és nem is tartjuk sokra, sőt semennyire. Szánalmas, hogy azzal keresi a pénzét, hogy valamit felénekel, feljavítják és akkor playbackben lenyomja az összes fellépését. Ne haragudj már, de akkor én is meg te is lehetnénk világsztárok.
A hozzászólásod tükrözi a mai generáció gondolkodását, és azt kell mondjam, hogy egy kicsit sem vagytok hajlandóak gondolkodni, vagy valami mást meghallgatni. Britney az In the zone óta lecsúszott és nem nagy durranás azóta sem.