Gerard Butler alkoholista
2011. október 23. 18:23
|
ScotlandLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 162425 offline
|
Nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de én úgy tudtam,egy ideje már nem iszik...Magával szúr ki az tuti,én csak sajnálni tudom szegényt...Viszont ugye volt az a megfenyegetéses dolog,meg feltörték az e-mail fijókját is...Ha az emailnak nem is,de a fegyegetésnek szerintem lehet köze a kiborulásához...Eddig ugyanis ilyet sosem csinált.Ez még tőle is durva!Kapázkodjatok meg,a következő NEM MEGERŐSÍTETT HÍR!A Bradt Pitt film ben elég nagy szerepe van egy ismerősömnek... Ő nem bírja Gerry-t,de a stáb azt beszéli,hogy Gerard nagyvalószinüsségel üldöztetési mániás!Az érdekesség az,hogy anyukám szihológus,és régóta mondta ,hogy neki gyanús Gerry viselkedése...A durva az,hogy én ettõl féltem a legjobban,mert apukám beteg és nagyon hasonlít Gerardra...Kérlek drukkoljatok,hogy ne legyen igaz a hír!
2011. október 23. 19:36
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (ScotlandLover @ 2011.10.23. 18:23)
Nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de én úgy tudtam,egy ideje már nem iszik...Magával szúr ki az tuti,én csak sajnálni tudom szegényt...Viszont ugye volt az a megfenyegetéses dolog,meg feltörték az e-mail fijókját is...Ha az emailnak nem is,de a fegyegetésnek szerintem lehet köze a kiborulásához...Eddig ugyanis ilyet sosem csinált.Ez még tőle is durva!Kapázkodjatok meg,a következő NEM MEGERŐSÍTETT HÍR!A Bradt Pitt film ben elég nagy szerepe van egy ismerősömnek... Ő nem bírja Gerry-t,de a stáb azt beszéli,hogy Gerard nagyvalószinüsségel üldöztetési mániás!Az érdekesség az,hogy anyukám szihológus,és régóta mondta ,hogy neki gyanús Gerry viselkedése...A durva az,hogy én ettõl féltem a legjobban,mert apukám beteg és nagyon hasonlít Gerardra...Kérlek drukkoljatok,hogy ne legyen igaz a hír!
Ez nem hangzik jól ...
2011. október 24. 07:51
|
ScotlandLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 162425 offline
|
Ezt szombaton tudtam meg...Első pillanatra kiakadt a szívem,aztán meg az jött,hogy EZ NEM LEHET IGAZ!
Nevetségesen hangzik,de állitólag csak a kutyájában bízik...Ha valaki megtud valami biztosabbat felőlle ,léci éetesítsen emailban!
Nevetségesen hangzik,de állitólag csak a kutyájában bízik...Ha valaki megtud valami biztosabbat felőlle ,léci éetesítsen emailban!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: