Jövőre jönnek a bosszúállók
2011. október 05. 17:40
jah és ha valaki kíváncsiskodni akar itt megteheti a filmről vannak képek videók
http://filmek.s9.hu/avengers-a-bosszuallok-infok/
2011. október 06. 23:19
hááá az Edward Norton féle Bruce Bannerről inkább ne beszéljünk!egy katyvasz azaz egész film!Norton nagyon nem Bruce Banner nem is értem hogy gondolták őt arra a szerepre Bana legalább tud bambán nézni!Banner egy kész csődtömeg egy önbizalom hiányos depressziós lúzer kutató egy Steve Buscemi féle karakter!
várom ezt a filmet mert a Marvel stúdió végre belátta hogy nem lehet ezeket a hősöket kényükre kedvükre alakítani és megerőszakolni mert az igazi rajongók elfordulnak tőlük,mert míg egy átlagnéző megnézi a filmjüket és vagy szórakozik rajtuk vagy pedig köpköd rájuk!
de az igazi képregény fanok fogják a filmek után is megvenni az ereklyéket a képregényeket a plakátokat szóval a Marvel nem rúghat öngólt magának azzal hogy esetleg elszúrja ezt filmet. nem úgy mint Michael "ki ha én nem"Bay!
de jó hogy végre valaki oltja is a Sötét lovagot és nem az egekig magasztalja!Candee respekt!szeretem az új Batman filmeket nem arról van szó de csak egy rendező tudta visszaadni a Batman szellemiségét és a képregény hangulatát és az Tim Burton az 1989-es Batman-el!a valaha készített legjobb képregény filmadaptáció!
De most a Marvel tisztességes munkákat végez a Vasember a Thor és az Amerika Kapitány és az X-men:Az elsők is nekem személy szerint nagyon tetszettek.
Amúgy a kedvenc Marvel filmem az a Penge 1!eszméletlen jó az a film!
várom ezt a filmet mert a Marvel stúdió végre belátta hogy nem lehet ezeket a hősöket kényükre kedvükre alakítani és megerőszakolni mert az igazi rajongók elfordulnak tőlük,mert míg egy átlagnéző megnézi a filmjüket és vagy szórakozik rajtuk vagy pedig köpköd rájuk!
de az igazi képregény fanok fogják a filmek után is megvenni az ereklyéket a képregényeket a plakátokat szóval a Marvel nem rúghat öngólt magának azzal hogy esetleg elszúrja ezt filmet. nem úgy mint Michael "ki ha én nem"Bay!
de jó hogy végre valaki oltja is a Sötét lovagot és nem az egekig magasztalja!Candee respekt!szeretem az új Batman filmeket nem arról van szó de csak egy rendező tudta visszaadni a Batman szellemiségét és a képregény hangulatát és az Tim Burton az 1989-es Batman-el!a valaha készített legjobb képregény filmadaptáció!
De most a Marvel tisztességes munkákat végez a Vasember a Thor és az Amerika Kapitány és az X-men:Az elsők is nekem személy szerint nagyon tetszettek.
Amúgy a kedvenc Marvel filmem az a Penge 1!eszméletlen jó az a film!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: