Megvénült Katy Perry
2011. október 05. 09:05
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Kiváncsi vagyok, bár nem vagyok rajomgó. Amúgy mostmár lila haja van, vagy mi???
2011. október 05. 13:48
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Hogy néz ki!!!!!!
2011. október 05. 14:12
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
evelin0623: Nem tudom, nekem ez rózsaszínnek tűnik. x) Amúgy tök mindegy.
Én annak ellenére várom, hogy nem vagyok egy nagy fan, hisz szeretem a dalait. A rekord meg nem idegesít, mert úgyis mindenki tudja, hogy MJ egy legenda, Katy pedig csak egy mai sztár. Ennyi erről, már nem fogják visszacsinálni.
Én annak ellenére várom, hogy nem vagyok egy nagy fan, hisz szeretem a dalait. A rekord meg nem idegesít, mert úgyis mindenki tudja, hogy MJ egy legenda, Katy pedig csak egy mai sztár. Ennyi erről, már nem fogják visszacsinálni.
2011. október 05. 15:44
utálom, hogy mindig lopással gyanusítják katyt. főleg mikor azzal jönnek, hogy 'már megint gagát másolta'. alaptalan.
ha szorulna belétek egy kis inteligencia, a dalszövegből következtethetnétek, miért maszkírozták idős hölgynek katyt ...
ha szorulna belétek egy kis inteligencia, a dalszövegből következtethetnétek, miért maszkírozták idős hölgynek katyt ...
2011. október 05. 17:50
2011. október 05. 18:33
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Márt nagyon várom.Biztos ez is nagyon jó lesz,mint az eddigi összes klipje.
2011. október 05. 19:10
Ezt nagyon várom már!!Biztosan remek klip lesz.Először fel sem ismertem a képeken,de jobban megnézve felismertem.
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.

0 felhasználónak tetszik: