Az aranytorkú énekesnő az október 31-én megjelenő albumáról egy újabb kisfilmet készített, amely a Shake It Out címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Florence új klipje
2011. október 05. 15:46
én nagyon szeretem florence-t. igazából a twilight-ban a heavy in your arms-ban hallotam először,de egyből megfogott
2011. október 05. 17:06
|
|
candice1997visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 438 Csatolások: 91 Azonosító: 161276 offline
|
Egész jó lett
2011. október 05. 18:58
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1804 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ez az egész nő és a hangja is valami borzalom, semmi tehetsége nincs, a hideg kiráz tőle ha meghallom.
2011. október 05. 19:11
Baromi jó hangja van, azonban magától a nőtől és a stílusától engem is a hideg ráz...Van néhány nagyon szép, érzelmes száma, amit nagyon szeretek. De nekem a legtöbb dala túlságosan világfájdalmas. Ez a száma nem rossz, de kedvenc biztos nem lesz. A klip bejövős, általában tetszenek az álarcosbál témájú klipek.
2011. október 05. 20:28
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
imádom
igazi Florence + the machine a javából
2011. október 08. 02:40
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Ez is ahogyan a másik új szám hihetetlen jó lett, egyszerűen alig hiszem el hogy igen ezt 2011-ben alkották méghozzá egy olyan nő, akiről már első hallásra tudtam hogy óriási művész és egyre csak nagyobb lesz
Mindkét számon hallani hogy most már kiforrot a stílusa, mivel nagyon egyben van mindkettő, de ami a legjobb bennük az a hangulatuk. Ámulatba ejt hogy milyen ispirálóak a számai, csoda ez a nő
A lemezt nagyon, szerintem ez alapján a két szám alapján nem kell csalódnom
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.

0 felhasználónak tetszik: