Kiefer Sutherland elárulta, hogy közel vannak a forgatókönyv befejezéséhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Majdnem kész a 24 forgatókönyve
2011. október 05. 20:11
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Esyter @ 2011.10.05. 19:44)
Lesz 9. evad?? Nagyon szeretm a 24et ne legyen vege soha!

Nem lesz 9. évad. Ha végigolvastad volna a cikket tudnád, hogy a mozifilm forgatókönyvéről van szó.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. október 05. 21:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Soha nem néztem, mert nem érdekelt, de azt tudom, hogy a filmváltozaton dolgoznak már egy ideje. Egy sorozatból filmet csinálni nem biztos, hogy jó dolog, de legalább nem sietnek a forgatókönyvvel, jó munkához idő kell
2011. október 06. 15:16
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Én csak az első évadot néztem, de azt nagyon szerettem. Biztos vagyok benne, hogy a filmet azért meg fogom nézni, és reméljük, hogy nem kell csalódnom. Kiefer jó színész, szeretem, és pasiként se utolsó, bár az a gyönyörű szőke sörénye mostanra már igencsak megkopott..
2011. október 06. 17:00
hát én soha nem néztem...de lehet hogy a filmet megnézem
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.