Jack Sparrow visszatér?
2011. október 08. 14:11
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
jajjezazzz. :D ImádomŐt*.* hihetetlenül alakítja Jack Sparrow szerepét. ennek nagyon örülök:)
2011. október 08. 21:55
Nagyon kíváncsi vagyok már a Karib Tenger Kalózai 5. részére. És persze A Dark Shadows-ra is. Tim Burton a kedvenc rendezőm Johnny pedig a kedvenc színészem szóval a film az csak jó lehet. A 3.-ról még nem hallottam de biztos az is jó lesz!
2011. október 09. 18:07
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline |
Személy szerint nagyon szeretem a Karib-tenger kalózait, és nemcsak Johnny Depp miatt. Az első három rész örök kedvenc, de a negyedik annyira nem jött át, mint az előzőek. Számomra hiányzott az a megszokott hangulat, ami eddig minden részben megvolt. A szereplőkkel megvoltam elégedve, viszont egy kicsit hiányzott az Orlando-Keira párosítás, de azért Penélope is kitett magáért. Mindezek ellenére már nagyon várom az ötödik részt, jó lenne, ha legalább még egy rész erejéig visszatérne Jack Sparrow kapitány. Emellett a másik két filmet is várom, örülök, hogy Johnny más filmekben is megmutatja a tehetségét. Amit pedig az interjúban mondott, hogy mindezt a gyerekei miatt csinálja, emiatt egyszerűen nem lehet nem szeretni.♥
2011. november 03. 21:04
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Még a szemeim is könnybe lábadtak...komolyan. :wow: Fenomenális lesz a Dark Shadow , és The Rum Diary című filmje is. Nem szeretném, hogy egy percre is eltűnjön a filmvászonról...egyszerűen csodálatos, hogy ennyi munka, és film szerep után, még mindig tud ujjat mutatni, és nem tünt el a "süllyesztőbe"...mitöbb most tündököl a legfényesebb, és legelkápráztatóbb fényével!
2011. november 04. 12:02
Domcsika01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 148 Csatolások: 37 Azonosító: 162109 offline |
Idézet (Dorothy6 @ 2011.10.09. 18:07)
Személy szerint nagyon szeretem a Karib-tenger kalózait, és nemcsak Johnny Depp miatt. Az első három rész örök kedvenc, de a negyedik annyira nem jött át, mint az előzőek. Számomra hiányzott az a megszokott hangulat, ami eddig minden részben megvolt. A szereplőkkel megvoltam elégedve, viszont egy kicsit hiányzott az Orlando-Keira párosítás, de azért Penélope is kitett magáért. Mindezek ellenére már nagyon várom az ötödik részt, jó lenne, ha legalább még egy rész erejéig visszatérne Jack Sparrow kapitány. Emellett a másik két filmet is várom, örülök, hogy Johnny más filmekben is megmutatja a tehetségét. Amit pedig az interjúban mondott, hogy mindezt a gyerekei miatt csinálja, emiatt egyszerűen nem lehet nem szeretni.♥
Húú de már várom ,énis nagyon szeretem a Karib tenger kalózait
2013. december 25. 15:52
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline |
Nekem örömet szerezne! Az bisztos!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni