Christina Ricci- Maggie
Margot Robbie- Laura
Michael Mosley- Ted
Kelli Garner- Kate
Karine Vanasse- Colette
Mike Vogel- Dean Lowrey
Season1 PromoShoot és Poster
Pan Am (2011–2012)
2011. október 09. 23:37
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.10.09. 18:29)
Én most néztem meg az első részt és nagyon tetszett. A pilot jó volt, remélem a sorozat is az lesz.
Nekem is tetszett, volt egy kis "Catch me if you can" érzetem. De azt hiszem ez nem is annyira meglepő.
Jó rész volt, és különösen Kelli Garner tetszett benne
Ez a pilot rész után igazán érdekesnek találtam a karakterét.
Igazság szerint egy valami nem tetszett, és ez sajnos eléggé is zavart, mert vizuálisan nem valami jó, hogy úgy néznek ki a gépek, mintha makettből lennének. Szép és jó volt ez, úgy 20 éve, de most már, nagyon feltűnő, és nézettségromboló is lehet.
És az a fura, hogy a "kapj el, ha tudsz" film 9 éve készült, mégis jobban sikerült a Pan Am járatok modellezése.
Mindenesetre, nem akarok vészmadár lenni, megnézem én is a következő részt, a képeket pedig köszi
2011. október 10. 10:40
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.09. 23:37)
Nekem is tetszett, volt egy kis "Catch me if you can" érzetem. De azt hiszem ez nem is annyira meglepő.
Igazság szerint egy valami nem tetszett, és ez sajnos eléggé is zavart, mert vizuálisan nem valami jó, hogy úgy néznek ki a gépek, mintha makettből lennének. Szép és jó volt ez, úgy 20 éve, de most már, nagyon feltűnő, és nézettségromboló is lehet.
És az a fura, hogy a "kapj el, ha tudsz" film 9 éve készült, mégis jobban sikerült a Pan Am járatok modellezése.
Mindenesetre, nem akarok vészmadár lenni, megnézem én is a következő részt, a képeket pedig köszi
Akkor nem csak nekem jutott eszembe a Catch me if you can film.
Bejött a pilot és azt kell, hogy mondjam, igazad van. Engem csak kissé zavart, de főleg az utolsó jelenetnél volt olyan érzésem, mintha valami sci-fi filmet néznék. Mintha az ott igazából nem lett volna, csak számítógéppel tették utána oda (lehet, előfordulhat), de ezen már nem akadok fenn. Sorozatok területén nagyon válogatós vagyok és az Európában készült sorozatokat jobban preferálom, de ez megnyerte a tetszésem, nem sablon sztori és meghozza hozzá a kedvem.
Remélem nem törlik, úgy olvastam egész jó nyitánya volt a sorozatnak Amerikában és remélem ez így is marad. Felsoroltak közül én csak Christina Riccit ismerem, de ő ugye mindenben jó.
Nem tudod hogy hány részre rendelték be a sorozatot?
2011. október 10. 14:35
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.10.10. 10:40)
Bejött a pilot és azt kell, hogy mondjam, igazad van. Engem csak kissé zavart, de főleg az utolsó jelenetnél volt olyan érzésem, mintha valami sci-fi filmet néznék. Mintha az ott igazából nem lett volna, csak számítógéppel tették utána oda (lehet, előfordulhat), de ezen már nem akadok fenn. Sorozatok területén nagyon válogatós vagyok és az Európában készült sorozatokat jobban preferálom, de ez megnyerte a tetszésem, nem sablon sztori és meghozza hozzá a kedvem.
Engem nagyon zavar ez a gagyi megjelenítése a gépeknek. Tudom, hogy nem igazán erre épül a sorozat, mármint, nem az a legfontosabb, hogy néz ki a gép, de azért, egy kicsit lehetnének igényesebbek is. Most ilyen címmel sok repülőgép fanatikus is simán belekezdhetett a sorozatba, és amikor látták hogy néz ki, lehet el is ment a kedvük. Igazából, nem tudom, csak találgatok. De ez a gép... Nem tetszik, jó lenne, ha javítanának rajta a következő részekben.
Európában készült sorozat? Hú, most megfogtál, nem jut eszembe egy sem. Egy-két kedvencedet megemlíted? Kíváncsi lennék.
Remélem nem törlik, úgy olvastam egész jó nyitánya volt a sorozatnak Amerikában és remélem ez így is marad.
Igen, valóban jól nyitott, több, mint 11 millióan nézték az első részt, viszont sajnos rossz hírem van, mert a második esetében már alig 8 millió volt ez a szám, sőt, annyi se, mert 7 millió 700 ezer körül volt egészen pontosan. Ha a tegnapi rész is hozza ezt, vagy közel ezeket a számokat, akkor biztos megmarad a sorozat, mert azért, ezek jó számoknak számítanak, ahogy nézem. Pl. Az első Pan Am részt többen nézték, mint a Született feleségeket.
Felsoroltak közül én csak Christina Riccit ismerem, de ő ugye mindenben jó.
Kelli Garner játszott a London című filmben, Ő volt az a nagyszájú csajszi, akivel Chris Evans beszélgetett a mosdóban. Nem tudom, hogy láttad-e a filmet, de ha igen, hátha így könnyebben beugrik ki Ő
Imádtam abban a filmben
Nem tudod hogy hány részre rendelték be a sorozatot?
Ahogy nézem, 6 részre. Bár, ebből igaz a pilot már lement, sőt, a második rész is, és tegnap volt a 3.rész élő adása.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. október 11. 18:29
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.10. 14:35)
Engem nagyon zavar ez a gagyi megjelenítése a gépeknek. Tudom, hogy nem igazán erre épül a sorozat, mármint, nem az a legfontosabb, hogy néz ki a gép, de azért, egy kicsit lehetnének igényesebbek is. Most ilyen címmel sok repülőgép fanatikus is simán belekezdhetett a sorozatba, és amikor látták hogy néz ki, lehet el is ment a kedvük. Igazából, nem tudom, csak találgatok. De ez a gép... Nem tetszik, jó lenne, ha javítanának rajta a következő részekben.
Teljesen érthető. Amerika rengeteg pénzt öl sorozatokba, akkor az látszódjon is meg.
Európában készült sorozat? Hú, most megfogtál, nem jut eszembe egy sem. Egy-két kedvencedet megemlíted? Kíváncsi lennék.
Német sorozatokat (egy szót sem tudok németül) nézek (Didi's Comedy Show - már régen vége, Nisha Coco) , de a szivemhez leginkább Nagy-Britannia sorozatai állnak, sok kedvenc sorozatom van, szeretem a komédiájukat, bírom és értem, nem beszélve a száraz drámáikról, imádom a kosztümös drámáikat. Véleményem szerint a Doctor Who című sorozat a világ legjobb dolga a szeletelt kenyér óta, lassan 50 éve megy a sorozat, mit ne mondjak, az 1964-es felvételek nem a legjobbak, de még nézhető. Néztem 2 francia sorozatot is, de most már nem.
Igen, valóban jól nyitott, több, mint 11 millióan nézték az első részt, viszont sajnos rossz hírem van, mert a második esetében már alig 8 millió volt ez a szám, sőt, annyi se, mert 7 millió 700 ezer körül volt egészen pontosan. Ha a tegnapi rész is hozza ezt, vagy közel ezeket a számokat, akkor biztos megmarad a sorozat, mert azért, ezek jó számoknak számítanak, ahogy nézem. Pl. Az első Pan Am részt többen nézték, mint a Született feleségeket.
Ez még nem annyira vészes szám, csak ennél lentebb ne menjen.
Kelli Garner játszott a London című filmben, Ő volt az a nagyszájú csajszi, akivel Chris Evans beszélgetett a mosdóban. Nem tudom, hogy láttad-e a filmet, de ha igen, hátha így könnyebben beugrik ki Ő
Imádtam abban a filmben
Imádtam abban a filmben
Nem láttam, de soha ne mond, hogy soha.
Ahogy nézem, 6 részre. Bár, ebből igaz a pilot már lement, sőt, a második rész is, és tegnap volt a 3.rész élő adása.
Hat rész? Olyan ritkán nézek amerikai sorozatokat, van végre egy ami tetszik és az is csak 6 részes?
2011. október 12. 00:04
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Most már beleszólok én is a beszélgetésbe, ha nem bánjátok.
Nekem is tetszik a sorozat, Ricci tényleg mindenben jó, most vettem csak észre, hogy nem volt kedvencnek jelölve, pedig évek óta kedvelem, úgyhogy ez is megtörtént. Szeretem az ilyen retro stílusú dolgokat, a 60-as éveket meg pláne.
A Pan Am a tökéletes példája annak, hogy a sorozatos CGI hol tart (a Terra Nova nem mérvadó, abba tényleg RENGETEG pénzt öltek bele és szerintem még így is gáz lett ). Azért a filmes dolgokkal ne hasonlítsuk össze, ég és föld a különbség a kettő között. Egyébként igazából laikus szemnek fel sem tűnik a dolog. Akkor van gáz, ha már nekik is bajuk van vele.
Hat rész? Olyan ritkán nézek amerikai sorozatokat, van végre egy ami tetszik és az is csak 6 részes?
Ennyit rendelnek be leforgatásra átlag újoncoknál, majd az első 2-3-4 rész után eldöntik, kell-e nekik teljes évad a sorozatból. Szóval szerintem be fognak rendelni még 16-18 részt, ha marad ez a nézettség.
Nekem is tetszik a sorozat, Ricci tényleg mindenben jó, most vettem csak észre, hogy nem volt kedvencnek jelölve, pedig évek óta kedvelem, úgyhogy ez is megtörtént. Szeretem az ilyen retro stílusú dolgokat, a 60-as éveket meg pláne.
Idézet (ophely88 @ 2011.10.11. 18:29)
Teljesen érthető. Amerika rengeteg pénzt öl sorozatokba, akkor az látszódjon is meg.
A Pan Am a tökéletes példája annak, hogy a sorozatos CGI hol tart (a Terra Nova nem mérvadó, abba tényleg RENGETEG pénzt öltek bele és szerintem még így is gáz lett ). Azért a filmes dolgokkal ne hasonlítsuk össze, ég és föld a különbség a kettő között. Egyébként igazából laikus szemnek fel sem tűnik a dolog. Akkor van gáz, ha már nekik is bajuk van vele.
Idézet (ophely88 @ 2011.10.11. 18:29)
Ennyit rendelnek be leforgatásra átlag újoncoknál, majd az első 2-3-4 rész után eldöntik, kell-e nekik teljes évad a sorozatból. Szóval szerintem be fognak rendelni még 16-18 részt, ha marad ez a nézettség.
2011. október 12. 00:44
BoscorelliLost but Won |
benyaw, nagyon köszi a sok képet
Nem, dehogy is, személy szerint, én nagyon örülök neki
Egyetértek. Én is szeretem a régebbi filmeket, sorozatokat. Igazából, ezekben pont az látszik, hogy mennyivel másabbak voltak az emberek. Teljesen máshogy öltöztek, szerintem az átlagember elegánsabb volt régebben, mint manapság.
Christina Ricci nekem is tetszett. Bár itt úgy éreztem, hogy kicsit, mintha mellékszerepe lett volna, legalábbis, az első részben. De lehet ez csak egy buta téves megérzés részemről.
Mondjuk én elég nagy repülőgép fanatikus vagyok, mármint, annyira azért nem, hogy minden típust betéve ismerjek, de szeretek róluk képeket nézni, filmeket nézni, élőben megcsodálni.
Viszont a repüléstől és hatalmas magasságtól nagyon félek. Hát nem fura?
Sajnos friss hír, hogy továbbra is esik a nézettség, a harmadik részt élőben, 6.38M-an látták. Kíváncsi leszek, mennyi marad a stabil nézőszám, de remélem nem fogják elkaszálni. Egy évadot legalább jó lenne, ha megélne. Persze többet is megnézek szívesen, ha jól és érdekesen alakul a történet, de az nem lenne jó, ha 5 vagy 6 rész után törölnék is.
Idézet (Domcicc @ 2011.10.12. 00:04)
Most már beleszólok én is a beszélgetésbe, ha nem bánjátok.
Egyetértek. Én is szeretem a régebbi filmeket, sorozatokat. Igazából, ezekben pont az látszik, hogy mennyivel másabbak voltak az emberek. Teljesen máshogy öltöztek, szerintem az átlagember elegánsabb volt régebben, mint manapság.
Christina Ricci nekem is tetszett. Bár itt úgy éreztem, hogy kicsit, mintha mellékszerepe lett volna, legalábbis, az első részben. De lehet ez csak egy buta téves megérzés részemről.
Egyébként igazából laikus szemnek fel sem tűnik a dolog. Akkor van gáz, ha már nekik is bajuk van vele.
Mondjuk én elég nagy repülőgép fanatikus vagyok, mármint, annyira azért nem, hogy minden típust betéve ismerjek, de szeretek róluk képeket nézni, filmeket nézni, élőben megcsodálni.
Sajnos friss hír, hogy továbbra is esik a nézettség, a harmadik részt élőben, 6.38M-an látták. Kíváncsi leszek, mennyi marad a stabil nézőszám, de remélem nem fogják elkaszálni. Egy évadot legalább jó lenne, ha megélne. Persze többet is megnézek szívesen, ha jól és érdekesen alakul a történet, de az nem lenne jó, ha 5 vagy 6 rész után törölnék is.
2011. október 12. 07:59
ophely88time lady |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.12. 00:44)
Én nem bánom, ha így marad. Szeretem, mint színésznőt, de a többi nőnek tényleg érdekesebb háttere van. Lehet, hogy majd később derül ki róla is egy két dolog, de addig ha marad mellékszereplő, nekem úgy is megfelel. Nekem csak az a kérésem, van, hogy valaki szedje le róla azt a csúnya zöld ruhát. Szegény olyan vékony, és a haj felkötve, meg az a zöld ruha..
Én még a második részt sem láttam, ma tervezem megnézni. Csak egy? Nos, ha jól megírnák, akkor több évadot is megnéznék belőle, de ne kövessék el a hibát, hogy berendelik a következő évadot és valami rosszat találnak ki, csak addig nyújtsunk egy réteslapot, amíg le nem ér a nyújtódeszkáról és ne tovább.
Bocsika, de ki beszélt filmekről? Azt beszéltük, hogy sokat költenek sorozatokra, nem? Egyetértek, a Terra Nova sem jó. Arra gondolsz, hogy nem tetszik nekik ez a dolog és azért nem nézik a sorozatot? Remélem, hogy emiatt nem kapcsolják el a tévét, van, akit persze bosszant, de ne ezen múljon már.
Csak óvatosan a 16-18 résszel. Nem akarok vészmadárkodni, de én valamiért nem látom, hogy ebből 20 vagy 24 rész sok lenne... Én jobban örülnék egy 12 résznek, szépen lezárult történettel és a következő évad szintúgy... A 24 rész sok, félő elnyújtják és ez szerintem pont egy olyan téma, amit nem lehetne sokáig húzni, és nem akarom, hogy ráunjanak idő előtt.
2011. október 12. 12:12
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Oh, az cseppet sem baj. Ha az egész róla szólna, akkor mindenkinek az lenne a baja. Szerintem kifejezetten jó, hogy a többiekkel is sokat foglalkoznak, mélyítgetik őket.
Akkor nem volták kint véletlenül az új terminál megnyitóján? Amúgy én szeretek/nék repülni, a magasságot én se bírom, csak repülőről viselem el.
Idézet (ophely88 @ 2011.10.12. 07:59)
Csak egy? Nos, ha jól megírnák, akkor több évadot is megnéznék belőle, de ne kövessék el a hibát, hogy berendelik a következő évadot és valami rosszat találnak ki, csak addig nyújtsunk egy réteslapot, amíg le nem ér a nyújtódeszkáról és ne tovább.
'Áldott' Amerika, ha valami tetszik nekik és hoz pénzt a konyhára, akkor addig marad képernyőn, míg teljesen a nullára nem rombolják.
Bocsika, de ki beszélt filmekről? Azt beszéltük, hogy sokat költenek sorozatokra, nem? Egyetértek, a Terra Nova sem jó. Arra gondolsz, hogy nem tetszik nekik ez a dolog és azért nem nézik a sorozatot? Remélem, hogy emiatt nem kapcsolják el a tévét, van, akit persze bosszant, de ne ezen múljon már.
Még tegnapelőtt volt szó a Kapj el, ha tudszról meg 1-2 filmes hasonlítgatás jött, csak én akkor nem voltam itthon. Amúgy hiába költenek sokat, ehhez nem elég a költségvetésük.
Csak óvatosan a 16-18 résszel. Nem akarok vészmadárkodni, de én valamiért nem látom, hogy ebből 20 vagy 24 rész sok lenne... Én jobban örülnék egy 12 résznek, szépen lezárult történettel és a következő évad szintúgy... A 24 rész sok, félő elnyújtják és ez szerintem pont egy olyan téma, amit nem lehetne sokáig húzni, és nem akarom, hogy ráunjanak idő előtt.
Én se örülnék, de simán csinálhatják, hogy lemegy 10 rész és berendelnek még részeket, hogy meglegyen a 20-22, vagy akár még ma berendelhetnek +9 részt, vagy +16ot. Sajnos ez tényleg Amerika, én is jobb szeretem a rövid 6-13 részes évadokat, ahogy a britek is csinálják, mert úgy sokkal összeszedettebb az egész. Szóval egyetértek veled, csak nem fűzök reményeket a rövid évadhoz.
Bessie
2011. október 12. 13:02
ophely88time lady |
Idézet (Domcicc @ 2011.10.12. 12:12)
Még tegnapelőtt volt szó a Kapj el, ha tudszról meg 1-2 filmes hasonlítgatás jött, csak én akkor nem voltam itthon. Amúgy hiába költenek sokat, ehhez nem elég a költségvetésük.
Ja, így már értem bocs ...
Idézet (Domcicc @ 2011.10.12. 12:12)
Én se örülnék, de simán csinálhatják, hogy lemegy 10 rész és berendelnek még részeket, hogy meglegyen a 20-22, vagy akár még ma berendelhetnek +9 részt, vagy +16ot. Sajnos ez tényleg Amerika, én is jobb szeretem a rövid 6-13 részes évadokat, ahogy a britek is csinálják, mert úgy sokkal összeszedettebb az egész. Szóval egyetértek veled, csak nem fűzök reményeket a rövid évadhoz.
Én reménykedem a rövid évadban. Hiába fáj, a kasza jobban betenne. Addig pedig tehetnének be valami hasonlóan jó sorozatot.
Bessie
2011. október 13. 09:36
Joe Pineapples |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 135956 offline |
Thank-You Kindly!!
2011. október 18. 12:02
DomciccDekker's bitch |
Idézet (ophely88 @ 2011.10.18. 11:35)
Azt rebesgetik, hogy törlés előtt áll a sorozat
Én is hallottam, elég sokat csökkent a nézettség, veszélyzónában van. Nem tudom, mit várnak, abban az idősávban CSI megy a másik adón...
2011. október 18. 13:23
BoscorelliLost but Won |
Idézet (Domcicc @ 2011.10.18. 12:02)
Én is hallottam, elég sokat csökkent a nézettség, veszélyzónában van.
Pedig az a fura, hogy most nem is csökkent drámaian. 5.9M-an nézték a 4. részt élőben, szemben a 3.rész 6.4M-jával.
Idézet (Domcicc @ 2011.10.18. 12:02)
Nem tudom, mit várnak, abban az idősávban CSI megy a másik adón...
Hát én nem is tudom, annyi helyszínelős sorozat van már, én biztos valami újat keresnék, és inkább ezt a Pan Am-et nézném.
Idézet (ophely88 @ 2011.10.18. 11:35)
Azt rebesgetik, hogy törlés előtt áll a sorozat
Kár lenne érte, nekem tetszett a második rész is. Sőt, talán még jobban, mint az első.
2011. október 18. 14:13
ophely88time lady |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.18. 13:23)
Pedig az a fura, hogy most nem is csökkent drámaian. 5.9M-an nézték a 4. részt élőben, szemben a 3.rész 6.4M-jával.
Hát én nem is tudom, annyi helyszínelős sorozat van már, én biztos valami újat keresnék, és inkább ezt a Pan Am-et nézném.
Kár lenne érte, nekem tetszett a második rész is. Sőt, talán még jobban, mint az első.
Ezt nem értem, bár mentsváram legyen, hogy az amerikaiak sorozatnéző szokásai és igényei is magasak számomra. A CSI lenyomja? Ne már ...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.