Sziasztok
Hát, hogy miért kell ennyi helyszínelős sorozat, az aztán tényleg jó kérdés, úgy látszik, igény van rá. Anyu is szereti, szinte mindegyiket
Én igazából egyiknek sem vagyok aktív nézője, mert nem tetszenek a karakterek.
Castle-vel nem lenne jó egy időpontba tenni, most ahogy nézem, a 4. évad nézettségi adatait, elképesztő népszerű a sorozat. Mondjuk, elég jó is, azt el kell még mondanom.
Az baj, bár gyorsan hozzáteszem nem vagyok sorozatguru, de, egy új sorozatnak nehéz az indulása, nem igaz? Mármint, főleg, ha a konkurens csatornán a megszokott műsor megy. És azért ez a Pan Am nem hagyományos témájú, azt meg kell hagyni. Nincsenek korrupt zsaruk, se bűntény helyszínek, se semmi ilyesmi.
Nekem egyébként pont ezért is tetszik, mert régebben játszódik, és mindig is szerettem a kémes filmeket is, úgyhogy ez is tetszik.
Sajnálnám, ha kaszálnák, mert, szerintem nem rossz ez a sztori, lehetne adni neki egy esélyt, főleg, ha már belevágtak. Tényleg, és ha törölnék, mi menne a helyén?
Ami még ezzel kapcsolatos, wikipédián azt olvasom, hogy jobb kritikákat kapott, mint a Hart of Dixie és azt mégis berendelték egy évadra. (Mondjuk, azt elismerem, az nagy kedvenc, úgyhogy örülök neki
) De akkor ezt is lehetne, nem? Vagy ilyen összefüggések nem léteznek?
De, ahogy én látom most, az első évad, már 13 epizódra nyúlt, legalábbis, a wiki ezt írja, és, hogy már megvan a 7. rész adásnapja is. Ezek a dolgok számítanak? Ezt bevallom, nem igazán tudom.
Plusz
az Insider listáján szerepel az ősz legjobb 10 sorozatai között. Úgyhogy igazán bejelenthetnék már, hogy meglesz a teljes évad.