Bosco ennek nagyon fogsz örülni (meg holnap már tényleg jövök egy levéllel)
Ashley Greene játszani fog a sorozatban! Három részes vendégszerepet kapott, a december negyedikei epizódban fog először feltűnni.
Pan Am (2011–2012)
2011. november 11. 23:32
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. november 12. 10:37
MissDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 170 Azonosító: 161263 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.10.18. 19:17)
Nem tudom, biztos nem jön be nekik, egyeseknek azért, mert nem buknak a retro dolgokra, mások meg mennek a többi birka után, ha valaki azt mondja nekik, nem jó, akkor nem jó, nem nézzük.
Kampányolni kéne, hogy legalább kapcsolják be a TV-t abban az időpontban, nem kell nézni, le is némíthatják, csak kapcsoljanak a Pan Amre.
Ha beáll erre a szintre, akkor szerintem maradhat egyébként. *Megszólalt bennem az optimista.
Kampányolni kéne, hogy legalább kapcsolják be a TV-t abban az időpontban, nem kell nézni, le is némíthatják, csak kapcsoljanak a Pan Amre.
Ha beáll erre a szintre, akkor szerintem maradhat egyébként. *Megszólalt bennem az optimista.
Szerintem raitinggel (1.8) nem igazán fog a jelenlegi részeknél, nem nagyon fog többet kapni. Bár tény, hogy ugyan ebben a sávban a CBS Miami helyszínelői is hasonló raitinget produkálnak (1.9), de az ő nézettségük majd 2x-e, igaz hogy egy eléggé régi sorozatról van szó. A másik baj, hogy a csatorna ugyan erre a napra pakolta a másik dráma újoncát a Once Upon A Time-ot aminek meg olyan nézettsége van, hogy mindenki hanyatt esik és az ABC szeretné, ha a Pan Am is hasonlóan teljesíteni.
Hogy miért nem egy a nézettsége? Az egyik ok szerintem az idősáv. Korábban már soroltátok, hogy milyen sorozatok mennek akkor és hát igen Castle, Helyszínelők, ezekkel nem nagyon lehet versenyezni (még). Én úgy olvastam, hogy egyébként gondolkodnak új időponton csak még nem tudják mi legyen, várnak még pár részt. Meg be is rendeltek pár új scriptet illetve most vendégkarakter lesz Ashley Greene, ami remélhetőleg megdobja kicsit a nézettséget, mert az Alkonyat filmekből is sokaknak Ő a nagy kedvenc.
2 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
Domcicc
2011. november 12. 11:33
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Köszi az új képeket Orsi
Mi? Mi? Mi? Ashley
Alig várom, nagyon kíváncsi leszek. Ám, köreinkben van egy bájos leányzó, aki szerintem még tőlem is jobban örül ennek a hírnek.
Idézet (Domcicc @ 2011.11.11. 23:32)
Bosco ennek nagyon fogsz örülni
Ashley Greene játszani fog a sorozatban! Három részes vendégszerepet kapott, a december negyedikei epizódban fog először feltűnni.
Mi? Mi? Mi? Ashley
Alig várom, nagyon kíváncsi leszek. Ám, köreinkben van egy bájos leányzó, aki szerintem még tőlem is jobban örül ennek a hírnek.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. november 12. 20:26
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Majdnem sikerült utólérni magam a sorozattal és azt kell mondjam, talán az a probléma, hogy kezd kissé 'érthetetlenné' válni a történet. Több amerikai ismerőssel is beszéltem már a sorozatról és mondogatják, hogy a több síkon futó cselekmények zavaróak. Ez persze nem az egész jónép véleménye, csak pár emberé, de ha jobban belegondolunk, talán lehet benne valami.
2011. november 19. 10:18
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline |
A sorozat az eddig berendelt 13 rész mellé kapott plusz egy rész, így 14 részből fog állni az első évad. Hivatalosan ugyan nem kasza, de az, hogy csak egy plusz részt kapott nem sejtett sok jót.
2011. november 19. 10:20
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (saii @ 2011.11.19. 10:18)
A sorozat az eddig berendelt 13 rész mellé kapott plusz egy rész, így 14 részből fog állni az első évad. Hivatalosan ugyan nem kasza, de az, hogy csak egy plusz részt kapott nem sejtett sok jót.
Ne A lelkivilágomnak ez nem tesz jót. Nem arról volt szó, hogy producer csere volt/lesz a jobb eredmény elérése érdekében?
2011. november 30. 11:42
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.11.29. 21:39)
Na, kezdődik a kavarodás, hangos a twitter is ettől...
Ez nem túl jó hír. Alapvetően nem is értem, már a harmadik rész óta, ott lebeg a sorozat fölött Damoklész kardja, pedig annyira nem produkál rossz nézettségi számokat. Persze, hát az igaz, hogy a 11 milliós nyitó nézettségéből a felét elvesztette a sorozat. De 5 millió alá, még egyik rész se esett, sőt, most ismét növekedő pályára állt a TV széria ezen mutatója. Pedig, Ashley Greene még csak ezután fog debütálni.
Bár, ha jól vettem ki a cikkből, akkor a májusi Upfront-ig semmi sem biztos, igaz?
Idézet (MissD @ 2011.11.29. 23:02)
Ashley a forgatáson. Nem tudom, hogy máshova feltették e, de gondolom itt tutira aktuális a dolog.
Igen, itt már fent van, nagy méretben.
Az on the set of fotókat mindig külön szoktuk tenni, sorozat topikba általában csak a still-eket, promoshoot-okat (habár ezzel nem értek egyet, mert én külön témába tenném ezeket is, mert úgy többen megtalálják, és a stúdióképek a legnépszerűbbek, de ez a szabály, vagyis, kialakult szokás inkább), posztereket, háttérképeket, vagy egyéb sorozattal kapcsolatos képeket szoktuk (pl. BTS fotók). Filmek esetében ugyanez.
2011. november 30. 12:06
MissDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 100 Csatolások: 170 Azonosító: 161263 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.30. 11:42)
Ez nem túl jó hír. Alapvetően nem is értem, már a harmadik rész óta, ott lebeg a sorozat fölött Damoklész kardja, pedig annyira nem produkál rossz nézettségi számokat. Persze, hát az igaz, hogy a 11 milliós nyitó nézettségéből a felét elvesztette a sorozat. De 5 millió alá, még egyik rész se esett, sőt, most ismét növekedő pályára állt a TV széria ezen mutatója. Pedig, Ashley Greene még csak ezután fog debütálni.
Bár, ha jól vettem ki a cikkből, akkor a májusi Upfront-ig semmi sem biztos, igaz?
Az on the set of fotókat mindig külön szoktuk tenni, sorozat topikba általában csak a still-eket, promoshoot-okat (habár ezzel nem értek egyet, mert én külön témába tenném ezeket is, mert úgy többen megtalálják, és a stúdióképek a legnépszerűbbek, de ez a szabály, vagyis, kialakult szokás inkább), posztereket, háttérképeket, vagy egyéb sorozattal kapcsolatos képeket szoktuk (pl. BTS fotók). Filmek esetében ugyanez.
Köszi a linket. Hát nem igazán értem, mert azért egy forgatási kép inkább kapcsolódik a sorozathoz mint magához a színészhez. Galériákban sem a Candid képek közé teszik őket.
Minden estere, Ashleynek nagyon jól áll ez ruha, annyira illik hozzá.
2011. november 30. 12:39
BoscorelliLost but Won |
Idézet (MissD @ 2011.11.30. 12:06)
Köszi a linket. Hát nem igazán értem, mert azért egy forgatási kép inkább kapcsolódik a sorozathoz mint magához a színészhez. Galériákban sem a Candid képek közé teszik őket.
Szívesen.
Persze, ez valóban így van, és igazad van, a sorozathoz kapcsolódnak, a set fotók is, bár, hogy a színészhez-e inkább, vagy a sorozathoz, ez jó kérdés, én inkább színész párti vagyok.
Meg aztán, külön vannak set fotók szinte mindegyik sorozat sztárról, ha ide hoznánk őket a sorozatok témáiba, hirtelen nagyon sok kép lenne, el lehetne veszni bennük.
A promoshoot-tal én azért vagyok más állásponton, mert egy több évados sorozatnál már 20-30 de van, hogy 100 oldalakat is lapozgatni kell, mire megtalálja az ember azt a pár képet. Ha, a sztárhoz lennének feltöltve, akkor lényegesen kevesebb oldalt kéne átlapozni, és gyorsabban megtalálhatóak lennének. Persze, ez csak az én véleményem, sok támogatót még nem szereztem vele És ettől függetlenül, én is így csináltam pl. a House topikban. A 8. évados promoshoot képeket, oda töltöttem fel, a szabályok szerint.
Idézet (MissD @ 2011.11.30. 12:06)
Szerintem is nagyon csinos, kár, hogy csak pár rész erejéig lesz benne a sorozatban. De, már nagyon kíváncsi vagyok.
2011. november 30. 22:32
MissDvisszatérő vendég |
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.30. 12:39)
Szívesen.
Persze, ez valóban így van, és igazad van, a sorozathoz kapcsolódnak, a set fotók is, bár, hogy a színészhez-e inkább, vagy a sorozathoz, ez jó kérdés, én inkább színész párti vagyok.
Meg aztán, külön vannak set fotók szinte mindegyik sorozat sztárról, ha ide hoznánk őket a sorozatok témáiba, hirtelen nagyon sok kép lenne, el lehetne veszni bennük.
A promoshoot-tal én azért vagyok más állásponton, mert egy több évados sorozatnál már 20-30 de van, hogy 100 oldalakat is lapozgatni kell, mire megtalálja az ember azt a pár képet. Ha, a sztárhoz lennének feltöltve, akkor lényegesen kevesebb oldalt kéne átlapozni, és gyorsabban megtalálhatóak lennének. Persze, ez csak az én véleményem, sok támogatót még nem szereztem vele És ettől függetlenül, én is így csináltam pl. a House topikban. A 8. évados promoshoot képeket, oda töltöttem fel, a szabályok szerint.
Szerintem is nagyon csinos, kár, hogy csak pár rész erejéig lesz benne a sorozatban. De, már nagyon kíváncsi vagyok.
Persze ez is totál jogos, de én weblapszerkesztő világból jövök és ott így szoktuk rendszerezni. Lehet tényleg az lenne a legjobb ha lenne egy külön set fotós téma is.
A promoshoot az igen, mindig nagy kérdés, szerintem azt is a photoshoothoz célszerű lenne tenni pl.: Pan Am Promoshoot 1. évad. De persze, mindig ahhoz kell alkalmazkodni akinek a házában vagyunk.
És akkor, hogy a témához is szóljak. Májusban lesz döntés arról, hogy a Pan Am kap e 2. évadot, legalábbis az ABC ezt mondja a színészek meg a készítők meg úgy látják, hogy veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.