Nagyon jó az új profilkép
Gratula a választáshoz Boscorelli
Lewis Hamilton
2011. november 09. 18:24
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2223 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. november 09. 18:53
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (brigicyy @ 2011.11.09. 18:24)
Nagyon jó az új profilkép
Örülök, ha tetszik.
2011-hez is új képet tettem, bár az volt korábban a profilkép, úgyhogy azt már biztosan ismeritek.
brigicyy
2011. november 10. 20:38
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Ajánlott olvasmány!
Mondjuk aki egy kicsit is figyelt rá, és nem a bulvárhírek találgatásainak dólt be, az egy ideje már tudhatta, ha más nem lehetett ilyen érzése.
Mondjuk aki egy kicsit is figyelt rá, és nem a bulvárhírek találgatásainak dólt be, az egy ideje már tudhatta, ha más nem lehetett ilyen érzése.
2 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
brigicyy
2011. november 12. 10:53
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (selenagomezbéke @ 2011.11.11. 19:00)
Nagyon jó ez az ember..
Örülök neki, hogy így látod.
Idézet (joe_r @ 2011.11.10. 20:38)
Ajánlott olvasmány!
Köszi a cikket joe.
Igen, a címmel én is egyetértek. Whitmarsh-ot nem tartom annyira jó főnöknek, mint anno Dennis volt, persze nem rég vette át a csapatot, és pont abban az időszakban, amikor a RedBull szárnyal a pályán.
Bár, ha ilyet nyilatkozott volna, amit Hamilton is említ, akkor az tényleg b*romság (már elnézést). Valószínűbb azért, amit szintén említ Lewis, hogy félreértelmezték. Tény, hogy Buttonnak most nagyon összejönnek a futamok, és Lewis-nak kevésbé, de nem hinném, hogy emiatt már Hamilton szekere kiállna a McLaren-től (erről egyébként volt cikk itt) és azt se, hogy a McLaren már Button-ra építene a jövőben, amit Gyuszi számtalanszor elmagyarázott nekünk.
Az-az, amit nem tudok a cikk alapján, hogy most szakítottak-e Nicole-al vagy sem. Mert ez egyértelműen nem derült ki, és Lewis nem mondta ki kerek-perec, hogy már nincsenek együtt. Az, hogy elvesztette a barátnő faktort a futamokon, az jelentheti azt is, hogy Nicole most nem ér rá elkísérni Őt a versenyekre, és kevesebbet találkoznak, emiatt válságba került a kapcsolatuk, ami okot szolgáltat a pletykákra.
Egyébként Jenson barátnője (Jessica) sincs ott minden versenyen.
Remélem, hogy ki fog tudni kerülni ebből a gödörből, amibe most jól láthatóan, belekerült. Örülnék, ha ismét nyerne, jó lenne látni győzni ismét. Talán majd most itt Abu-Dhabi-ban. A McLaren szerencsére jónak tűnik itt is, bár az is igaz, szabadedzésekből, sőt sokszor még időmérőkből is, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, a futam egy más fejezet, mindig.
joe_r
2011. november 12. 12:02
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.12. 10:53)
Talán majd most itt Abu-Dhabi-ban. A McLaren szerencsére jónak tűnik itt is, bár az is igaz, szabadedzésekből, sőt sokszor még időmérőkből is, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni,
Nagyon kevés pálya van, ahol a McLaren rosszul teljesít.
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.12. 10:53)
... a futam egy más fejezet, mindig.
Mindig közbe jöhet egy Massa...
2 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
brigicyy
2011. november 12. 14:09
BoscorelliLost but Won |
Idézet (joe_r @ 2011.11.12. 12:02)
Mindig közbe jöhet egy Massa...
Hát ez így, ahogy megidézted, és ez a "mindig közbe jöhet egy Massa". Nagyon vicces
Kösz joe, jót nevettem.
2011. november 12. 22:36
BoscorelliLost but Won |
Ez is egy érdekes cikk.
Nem gondoltam volna, hogy Alonso ilyet nyilatkozik majd, úgy látszik tényleg igaz az állítás, az idő mindent megszépít?
Van néhány frissebb fotó Lewisról, az elmúlt két hétből, persze ezeket bárki megtalálhatja a neten, mert publikus fotók, de gondoltam, mégis megosztanám, hátha nem láttátok még, és érdekel
Lewis mamájának születésnapja:
2x közeli Lewisról, úgy látszik szereti magát fotózni
Rowan Atkinsonnal. Igazából van kettő HQ itt fent az oldalon róluk, de azok nem ilyen jók, távolabbiak sokkal, és csak Rowan arca látszik, itt kicsit pózoltak a kamerának is:
Rafael Nadallal:
Öhm, igazából így a végén, annyit kérnék, hogy, ha válaszolok gombra mentek, akkor szedjétek ki a képlinkeket a válaszból, de úgy is jó, ha csak simán hozzászólásra mentek, és írtok a képekre. Igazából csak segíteni szeretnék, hogy a képek ne ismétlődjenek még egyszer, mert az zavaró lehet.
Nem gondoltam volna, hogy Alonso ilyet nyilatkozik majd, úgy látszik tényleg igaz az állítás, az idő mindent megszépít?
Van néhány frissebb fotó Lewisról, az elmúlt két hétből, persze ezeket bárki megtalálhatja a neten, mert publikus fotók, de gondoltam, mégis megosztanám, hátha nem láttátok még, és érdekel
Lewis mamájának születésnapja:
2x közeli Lewisról, úgy látszik szereti magát fotózni
Rowan Atkinsonnal. Igazából van kettő HQ itt fent az oldalon róluk, de azok nem ilyen jók, távolabbiak sokkal, és csak Rowan arca látszik, itt kicsit pózoltak a kamerának is:
Rafael Nadallal:
Öhm, igazából így a végén, annyit kérnék, hogy, ha válaszolok gombra mentek, akkor szedjétek ki a képlinkeket a válaszból, de úgy is jó, ha csak simán hozzászólásra mentek, és írtok a képekre. Igazából csak segíteni szeretnék, hogy a képek ne ismétlődjenek még egyszer, mert az zavaró lehet.
brigicyy
2011. november 13. 17:00
BoscorelliLost but Won |
Nagy verseny volt, szép munka a McLaren-től és Hamilton-tól.
Habár, kevés izgalmakat hozott a futam, de szerencsére Lewis nyert, így, végül is, nem baj.
Mondjuk ott azért izgultam, amikor Barrichello okoskodott Hamiltonnal, és Alonso meg futotta a gyorsabbnál-gyorsabb köröket. Azt hittem megcsinálja, de még egy kör kellett volna szerintem, plusz előtte is ott volt egy HRT.
Összességében, a futam képét nézve, igazságos végeredmény született, én úgy érzem. Ma Alonso több volt Buttonnál, Hamilton pedig mindenkinél. Hogy mi lett volna, ha Vettel nem esik ki az pedig csak jó kérdés. Ez benne van a versenyzésben.
Megyek is összegyűjteni a képeket a hétvégéről.
Habár, kevés izgalmakat hozott a futam, de szerencsére Lewis nyert, így, végül is, nem baj.
Mondjuk ott azért izgultam, amikor Barrichello okoskodott Hamiltonnal, és Alonso meg futotta a gyorsabbnál-gyorsabb köröket. Azt hittem megcsinálja, de még egy kör kellett volna szerintem, plusz előtte is ott volt egy HRT.
Összességében, a futam képét nézve, igazságos végeredmény született, én úgy érzem. Ma Alonso több volt Buttonnál, Hamilton pedig mindenkinél. Hogy mi lett volna, ha Vettel nem esik ki az pedig csak jó kérdés. Ez benne van a versenyzésben.
brigicyy
2011. november 13. 17:28
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.23. Hozzászólás: 2223 Csatolások: 13090 Azonosító: 110738 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.13. 17:00)
Nagy verseny volt, szép munka a McLaren-től és Hamilton-tól.
Egyetértek
Nagyon megérdemelte hogy nyerjen, mert ez most kellett neki lelkileg, hogy egy kicsit helyrejöjjön. Látszott is rajta hogy boldog és hogy mennyire sokat jelent neki. A verseny nem volt ténleg olyan nagyon izgalommal teli, azonban amikor megláttam hogy Vettel kiesett, azért eléggé megörültem, mert tudtam hogy most végre nem csak ő lesz a középpontban. A végén pedig mikor Alonso és Hamilton még meg is ölelték egymást hát azt nem jött hogy elhigyjem... látszik hogy az idő mindent begyógyít, és hogy az igazi versenyzők túl tudják tenni magukat a régi sérelmeken.
Mindenesetre nagyon ügyes volt . És bár Button kocsija nem volt épp a toppon, azért ő is jó volt, hisz a 3ik lett.
Boscorelli
2011. november 13. 19:43
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
áááááááááááááá nagyon büszke vagyok Lewisra nagyon szépen ment és nagyon megérdemelte végre a győzelmet
2011. november 13. 19:59
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Grat Hamiltonnak! Nagyon jól ment!!! És végre mosolygott és végre boldog volt!! Ezt nagyon jó volt látni!! Remélem végre visszatér a régi Lewis Hamilton!!
2011. november 14. 12:50
BoscorelliLost but Won |
Lewis mamája is nagyon örült a sikernek, ahogy látom
2011. november 14. 12:53
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.14. 12:50)
Lewis mamája is nagyon örült a sikernek, ahogy látom
Jó kis szülinapi ajándék volt ez neki
Boscorelli
2011. november 14. 13:12
BoscorelliLost but Won |
Idézet (brigicyy @ 2011.11.14. 12:53)
Jó kis szülinapi ajándék volt ez neki
Az biztos.
Egyébként így a képről, nekem úgy tűnik, hogy Lewis mamája még Hamiltonnál is jobban örül.
Jók ezek a futam utáni ünneplős képek, és idén már 6x is nyert a csapat, így jobbak voltak, mint tavaly, de még egy utolsót idén, a hetediket nem bánnám, ha összejönne, két hét múlva.
Most kicsit böngésztem a tabellát is, Hamiltonnak még van esélye a 4. helyre, 6 pont a lemaradása Webbertől. Ha esetleg Lewis második lesz, Webber pedig csak 4, már az is elég lesz.
Persze, önmagában, az, hogy 4. vagy 5. valaki a bajnokságban, nem olyan számottevő. Sajnos a dobogóra reális esély már nincs, kivéve, ha Lewis ismét nyer, és Alonso 7. helynél nem végez előrébb. Ha második lenne, akkor már az kéne, hogy Alonso egy pontot se szerezzen.
Matematikai esély még van, de elnézve Alonso formáját (idén egy futamot leszámítva mindig pontokat szerzett, ebből 7. csak egyszer volt, többi versenyen mindig előrébb végzett) nem valószínű. Hát, majd meglátjuk.
riri17
2011. november 28. 14:42
BoscorelliLost but Won |
Egy érdekes videó, mely összefoglalja a Hamilton vs. Massa afférokat a 2011-es szezonban.
Ugyanakkor, Lewis megtette a lépést a békülés felé, szerintem teljesen korrekt volt.
Nem hosszú a cikkrészlet, úgyhogy most bemásolom egy az egyben
A futamot követően a brazil hivatalos interjúján Hamilton felkereste Massát, ami a jelek szerint békülést hozott. "Úgy gondolom, szép tőle, hogy eljött, mert nem nekem kellett lépni, hiszen én semmi rosszat sem csináltam" - közölte a Ferrari versenyzője, aki kedvesnek tartotta a gesztust. Hamilton örült, hogy az utóbbi időben tapasztaltnál kellemesebb hangnemben társaloghatott vetélytársával. "Jó volt beszélni Felipével a verseny után. Nagyon tisztelem őt, és alig várom, hogy jövőre újra megküzdjek vele" - mondta.
Ugyanakkor, Lewis megtette a lépést a békülés felé, szerintem teljesen korrekt volt.
A futamot követően a brazil hivatalos interjúján Hamilton felkereste Massát, ami a jelek szerint békülést hozott. "Úgy gondolom, szép tőle, hogy eljött, mert nem nekem kellett lépni, hiszen én semmi rosszat sem csináltam" - közölte a Ferrari versenyzője, aki kedvesnek tartotta a gesztust. Hamilton örült, hogy az utóbbi időben tapasztaltnál kellemesebb hangnemben társaloghatott vetélytársával. "Jó volt beszélni Felipével a verseny után. Nagyon tisztelem őt, és alig várom, hogy jövőre újra megküzdjek vele" - mondta.
2011. november 30. 14:52
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.11.28. 14:42)
Egy érdekes videó, mely összefoglalja a Hamilton vs. Massa afférokat a 2011-es szezonban.
Örülök hogy végre kibékültek már ideje volt remélem a jövő szezonban már nem lesznek ilyen kis afférjaik
2011. november 30. 21:31
BoscorelliLost but Won |
Ezt szívesen megnéztem volna élőben
2011. december 02. 11:28
BoscorelliLost but Won |
Idézet (VampireBella @ 2011.11.30. 14:52)
Örülök hogy végre kibékültek már ideje volt remélem a jövő szezonban már nem lesznek ilyen kis afférjaik
Nos igen, tényleg nagyon úgy néz ki, hogy sikerült megtalálni a közös hangot.
Legalábbis a képek nagyon ezt mutatják
Már csak azért is volt fura az Ő viaskodásuk, mert 2007-ben nagy haverok voltak.
Mondjuk 2008-ban már kevésbé, de ott lehet a bajnoki címért folytatott hajrá is közrejátszott
brigicyy
2011. december 02. 11:53
brigicyyКp0p Pяiŋ¢єss |
Végre ez is megtörtént.. bár aban biztos vagyok hogy nem Massanak köszönhetően.. hisz ha Hamilton nem megy oda hozzá akkor most nem lett volna ez a kibékülés..
Boscorelli
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.