A Disney-sztár életére akar törni egy ismeretlen férfi, akinek a fenyegetőzését még a rendőrség is komolyan veszi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomezt halálosan megfenyegették
2011. október 18. 12:12
Te jó ég. Pont Selenát kapta ki? -.-'
És kiemelten kezelik az ügyét... ha egy átlagemberről lenne szó, tennének rá magasról.
Az viszont a leírtak alapján biztos, h a hapsi nem normális.
És kiemelten kezelik az ügyét... ha egy átlagemberről lenne szó, tennének rá magasról.
Az viszont a leírtak alapján biztos, h a hapsi nem normális.
2 felhasználónak tetszik:
Cassie3,
fashionbébíí
2011. október 18. 12:15
Szegény Sel!
Remélem minél hamarabb elkapják ezt az ürgét,mert így eléggé rossz Selenának!
A pasas meg kerüljön börtönbe,és hagyja békén a sztárokat!
Remélem minél hamarabb elkapják ezt az ürgét,mert így eléggé rossz Selenának!
A pasas meg kerüljön börtönbe,és hagyja békén a sztárokat!
2011. október 18. 12:16
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Miért nem zárják elmegyógyintézetbe? Oda való az ilyen.
Szegény Selena. Kapja az érzést rendesen.
Oké,van,hogy megérdemelten,de azért ilyet...
Szegény Selena. Kapja az érzést rendesen.
Oké,van,hogy megérdemelten,de azért ilyet...
2011. október 18. 12:18
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2011.10.18. 12:16)
Miért nem zárják elmegyógyintézetbe? Oda való az ilyen.
Zárják oda szelénát, hogy ne irritálja tovább a népet
Lehet, hogy a csávó bibört akarja és féltékeny rá?
2011. október 18. 12:23
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.18. 12:18)
Zárják oda szelénát, hogy ne irritálja tovább a népet
Felőlem.
Lehetséges.
2011. október 18. 12:47
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
sokáig vártam,hogy végre valaki kicsit lehúzza selena magabiztosságát és egóját,de nem éppen erre a ˝megoldásra˝ gondoltam.
ilyet nem kívánnék a halálos ellenségemnek sem,annyi tisztán lejött a pasas szövegéből,hogy NAGYON nem normális.
viszont mivel a pasi semmit nem csinált,kicsit úgy érzem,túlreagálták a dolgot.nemegy embert fenyegetnek meg az életben,a mi giminkben is volt már ilyen.abból mégse lett rendőrségi ügy...
_ToTo_ elképzelhető,hogy bíbört akarja
ilyet nem kívánnék a halálos ellenségemnek sem,annyi tisztán lejött a pasas szövegéből,hogy NAGYON nem normális.
viszont mivel a pasi semmit nem csinált,kicsit úgy érzem,túlreagálták a dolgot.nemegy embert fenyegetnek meg az életben,a mi giminkben is volt már ilyen.abból mégse lett rendőrségi ügy...
2011. október 18. 12:48
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
nem seretem selenát,de azért egy kicsit durva...
2011. október 18. 12:51
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.10.18. 12:47)
sokáig vártam,hogy végre valaki kicsit lehúzza selena magabiztosságát és egóját,de nem éppen erre a ˝megoldásra˝ gondoltam.
Ezzel az a baj, hogy a fickónak már igen vastag aktája van. Most én nem tudom, hogy szociopata, pszichopata vagy csak szimplán elmebeteg, de tévképzetei vannak. Isteni sugallatra cselekszik. Ez rohadt veszélyes tud lenni. Más az, amikor a gyerekek a gimiben szívatják egymást, és más az, amikor egy totális kényszerképzetektől vezérelt elmebajos téged szemel ki magának. John Lennon is egy ilyen miatt halt meg. Most én nem akarom Selenát Lennonhoz hasonlítani, félreértés ne essék, de ez komoly dolog, komolyan kell venni, mindegy, hogy kiről van szó. A probléma viszont ott kezdődik, hogy a rendőrség csak akkor léphet, ha a dolog tettlegességig fajul... A bűnözőket a törvény megvédi önnön szigorától.
2011. október 18. 13:29
Bár nem szeretem selenát de azért valamennyire sajnálom.
2011. október 18. 13:29
OMG
Ez az ember elmebeteg
Már alapból kétlem hogy "Isten"(persze hiszek Istenben,de ha kiválaszt egy embert,az meghal ha öreg vagy ha beleset történik) felkérte őt hogy ölje meg
Mit képzel ez a fószer magáról?
Ez az ember elmebeteg
Már alapból kétlem hogy "Isten"(persze hiszek Istenben,de ha kiválaszt egy embert,az meghal ha öreg vagy ha beleset történik) felkérte őt hogy ölje meg
Mit képzel ez a fószer magáról?
2011. október 18. 13:38
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
nem őrülök meg sel..-ért de most sajnálom
2011. október 18. 13:48
túl sok az elmebeteg ember a földön...szegény Sel bár nem hinném,hogy bármi baja is esne,hiszen van testőre,az majd megvédi.Ha pedig a rendőrség is foglakozik az üggyel,tuti,hogy nem lesz semmi,de semmi baja.Azért csak vigyázzon magára,hiszen még szükségünk van Selly-re
2011. október 18. 13:50
Jaj,hát ki gondolta volna,hogy ezt az ügyet kiemelten kezelik? -.-
Ez tényleg elég durva dolog,de ez az ember nem tehet arról,hogy ő ilyen.Ez egy betegség amit nem ő kért.Másrészről pedig tényleg borzalmas lehet selenának.
Ez tényleg elég durva dolog,de ez az ember nem tehet arról,hogy ő ilyen.Ez egy betegség amit nem ő kért.Másrészről pedig tényleg borzalmas lehet selenának.
2011. október 18. 13:54
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
eléggé durva dolog jó szar helyzet...engem is fenyegettek már többször is, egyszer majdnem megkéseltek, de hát ilyen az élet. vannak elmebeteg, szellemileg sérült emberek, akik esetleg azt hiszik, hogy Isten azt a feladatot adta nekik, váltsák meg a világot...vannak, akik úgy értelmezik, hogy ki kell irtani az egész emberiséget...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.