Az ötödik Megasztárban feltűnő énekes leforgatta első videoklipjét, amelyben egy barna hajú szépséggel gyűri össze a lepedőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy angyal is feltűnik Saunders klipjében
2011. október 20. 11:06
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Nem gondoltam volna, hogy egy magyar számból csinált klipet. Eleinte szerettem őt a Megasztárban, aztán már nagyon nem, és az, hogy összejött Renivel számomra megbocsáthatatlan. Összességében nem lett rossz ez a klip.
2011. október 20. 12:06
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Becsülettel megnéztem, adva egy esélyt neki, talán ő kitalált valami újdonságot. Az első pár perc után világossá válik, hogy ez sem szól másról, mint elvarázsolni a női szíveket, akik majd leolvadnak a székről, mert leveszi a pólóját.
Fel nem tudom fogni, miért kell ez a "macsó vagyok, összetörök minden szívet" vagy nők esetében "kidobom a mellem és toplistás leszek" felfogás. Jöhetne valaki, aki a zenére, éneklésre helyezi a hangsúlyt.
Fel nem tudom fogni, miért kell ez a "macsó vagyok, összetörök minden szívet" vagy nők esetében "kidobom a mellem és toplistás leszek" felfogás. Jöhetne valaki, aki a zenére, éneklésre helyezi a hangsúlyt.
2011. október 20. 14:15
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline |
Az a kivágott póló...már nem azért, de undorító. Nem értem, miért kell ilyen tucatzenét csinálni állandóan. Tényleg. Nem tetszik. Sokkal jobb hangja volt, ha jól emlékszem, a Megasztárban. Ez amolyan nyálas szexiboy stílus, ami nem jön be.
2011. október 20. 17:13
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Tényleg elég tucat lett és szerintem ez nem neki való, ezt az egész "szexifiú" imidzset csak ráérőltetik, pedig a tehetségéből annyi mindent ki lehetne hozni, hogy az hihetetlen, tényleg. Hogy mi állna neki jól? Mondjuk ilyenek. De ezek valami elmondhatatlanul. Úgyhogy remélem azért nem csak ilyen szexifiú jellegű tucatokat fog csinálni, de nála mondjuk nem hiszem, hogy úgy lenne. Belőle többet nézek ki, szerintem nem ragad le ezeknél. Azért azt hozzá tenném, hogy annak ellenére, hogy tucat a dal, azért a mai tucatdalokat magasan felülmúlja, csak annyi, hogy Andráshoz nem méltó.
2011. október 20. 19:17
tilda0128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 162363 offline |
Én is többet vártam Andrástól. A Megasztár alatt nagy kedvencem volt. Az, hogy közel egy év alatt egy számot, és egy klipet tudott összehozni nagy csalódás. Ez a száma sem olyan amilyet vártam volna tőle, a klipet is a látottak alapján nem tartom nagy durranásnak. Sablonos, az ágyjelenet szinte minden ilyen jellegű klipben szerepel. Reni klipjei legalább egyediek, és számomra ő jelenti a pozitív csalódást. Látszik, hogy nem a szórakozást, hanem a munkát tekinti előbbrevalónak. Nekem András mostanában felszinesnek tűnik, sokkal többre lenne képes, mint, amit kihoz magából.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.