Demi édesapja kétségbeesetten hívogatja lányát
2011. október 22. 15:57
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
még ennyi év után is ilyenért nem igazán lehet megbocsátani
2011. október 22. 16:19
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline |
Ez a pasi össze-vissza hazudozik...
2011. október 22. 16:21
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Személyesen éreztem azt(ahogy közületek is sokan), hogy milyen az amikor a saját apánk lesz*r bennünket. num1Kolosszus megértelek, nekem is hasonló a helyzetem. Csak nekem sajnos(igen, számomra 'sajnos') 3 hetente egy hétvégét kell nála töltenem. Csak kötelességéből visz el, nem is beszélek vele semmit a 2 nap alatt, de nem fogja fel, hogy van saját életem és nem akarok menni... akkor meg jön a szöveg, hogy az apám és, hogy milyen dolog az hogy nem akarok menni. Arról meg nincs szó, hogy Ő le se sz*r bennünket.
Demi helyzete egy kicsit más, és én úgy vagyok vele, hogy ennyi idő után egy telefonhívás nem teszi rendbe a dolgokat. Nem azt mondom, hogy nem lépjen vele kapcsolatba... szerintem az a legemberibb ha válaszol neki. De az még jobb tanulság az apukának ha ezek után a tudtára adja, hogy oké felveszi a telefont, de mégsem kiváncsi rá annyira.
Ha választhatnék és eldobhatnám magamtól a "kötelességeimet", lehet, hogy énsem beszélnék az apámmal hosszú ideig. Mert nem tudom megérteni, hogy képes valaki eldobni magától a saját gyerekét. A saját vérét és húsát. Demi is így érezhetet, bevallom elbőgtem magam a Fot The Love Of A Daughter-en.
Demi helyzete egy kicsit más, és én úgy vagyok vele, hogy ennyi idő után egy telefonhívás nem teszi rendbe a dolgokat. Nem azt mondom, hogy nem lépjen vele kapcsolatba... szerintem az a legemberibb ha válaszol neki. De az még jobb tanulság az apukának ha ezek után a tudtára adja, hogy oké felveszi a telefont, de mégsem kiváncsi rá annyira.
Ha választhatnék és eldobhatnám magamtól a "kötelességeimet", lehet, hogy énsem beszélnék az apámmal hosszú ideig. Mert nem tudom megérteni, hogy képes valaki eldobni magától a saját gyerekét. A saját vérét és húsát. Demi is így érezhetet, bevallom elbőgtem magam a Fot The Love Of A Daughter-en.
2011. október 22. 17:14
Már bocsi de, ez a világ egyik legsz*emetebb dolga, hogy a saját szüleinek még ha el is váltak nem veszi fel a telefont!!!! Bocsi fanok de, ezt be kell ismernünk!!!
2011. október 22. 17:21
Alex 1992 kicsit tudnod kéne a hátterét a dolgoknak.. Nem úgy nem veszi fel a telefont mint ha te kinyomnád egy vásárolgatás közben. Sok minden történhetett köztük és most hogy Demi új albumán megjelent egy szám róla biztos észbe kapott. Itt megnézheted: http://www.youtube.com/watch?v=z61G4byXo1c
2011. október 22. 17:24
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
ezt szerintem egy Nagy Kamu !
2011. október 22. 17:27
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Alex 1992,a nővérem is ilyen,minket apukánk nevel(jó,mondjuk a nővérem már átesett a második x-en).Ő az anyukánkkal nem tartja a kapcsolatot,de ennek komoly oka van.De ez családi titok,ha nem gond...
Biztos ennek is van valami oka,hogy nem veszi fel a kapcsolatot.Ha annyira kölünleges lett volna neki,miután elváltak,tartotta volna a kapcsolatot kezdetektől fogva,nem akkor,amikor már sok embernek is fontos a lánya.Most tényleg nem ér rá,vagy annak oka van,hogy nem veszi fel a telefont.Szerintem az apukája tudja,hogy miért,csak ezt nem akarja beismerni.
Biztos ennek is van valami oka,hogy nem veszi fel a kapcsolatot.Ha annyira kölünleges lett volna neki,miután elváltak,tartotta volna a kapcsolatot kezdetektől fogva,nem akkor,amikor már sok embernek is fontos a lánya.Most tényleg nem ér rá,vagy annak oka van,hogy nem veszi fel a telefont.Szerintem az apukája tudja,hogy miért,csak ezt nem akarja beismerni.
2011. október 22. 18:50
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline |
Hátnemhiszem hogy a "rohanó életmódja miatt"... Atttól hogy ő most egy hudenagyon népszerű sztár nem jelenti azt hog ynen legyen ideje a családjára. Szerintem haragszik rá.De negem nem is nagyon érdekel Lovato.
2011. október 22. 19:12
Istenem, olyan gyönyörű lett az új albuma! Shelbe köszönöm a linket, majdnem elsírtam magam a számon. Lehet, hogy Demi sokat mosolyog, de a szemében mindig is látszott a szomorúság. Szörnyű lehetett neki, hogy kiskora óta szenved, hogy nem kap szeretetet az apukájától. Kívánom, hogy kibéküljenek!
2011. október 22. 19:14
realstarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 162418 offline |
Szomorú történet :/ sajnálom az apát, és sajnálom Demit is, ismeritek az Unbroken-ről a For the love of a daughter című számot? Amit Demi írt? Na az pont erről szól, engem mindig megríkat, annyi érzelem van benne, ajánlom
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni