Demi édesapja kétségbeesetten hívogatja lányát
2011. október 22. 20:01
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline |
Szegényke. Erről szól a For The Love Of A Daughter.
2011. október 22. 20:19
Nagyon drámaian írták le..szerintem megbocsájltana neki hiszen mégis csak az édesapja.De nem lesz
könnyű.
könnyű.
2011. október 22. 20:54
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Elég érdekes, hogy most akarja felvenni vele a kapcsolatot amikor Demi híres lett. Egyébként előbb is fel vehette volna vele a kapcsolatot, bocsánatot korábban is tudott volna kéri, na mind1, lehet tényleg komolyan gondolja, de ez igazából csak Demin múlik, hogy mi lesz.
2011. október 22. 21:19
Én életemben kb. 2x találkoztam apukámmal és akkor is csak kiskoromban. Konkrétan le se sz*r engem, de tudjátok mit? Ami nem volt, az nem tud hiányozni se. Teljesen meg tudom érteni Demit, ha nem akar vele beszélni. Ha otthagyta a családját, akkor nehogy már pont akkor jelenjen meg mikor a lánya már sikeres és gazdag. A hülye is látja, hogy mit akar. Ha annyira szerette volna a lányait mint ahogy állítja, akkor folyamatosan jelen lett volna az életükben. Szerintem erre nincs kifogás. Ha az én apám beállítana az életemben még az is lehet, hogy elküldeném. Úgyhogy én azon sem lepődnék meg, ha Demit hidegen hagyná az apja.
Viszont ha rendbe akarja hozni a kapcsolatát a családjával nagyon pedáloznia kell szerintem, mert szerintem (de ez tényleg csak egyéni vélemény..) ha a családi helyzete akkoriban nyugodt és szeretetteljes lett volna talán nem lettek volna étkezési és önértékelési problémái, mert nagy traumákat tud okozni, ha az embernek nincs meg a biztos háttere.
Remélem azért rendeződnek a gondjaik.
Viszont ha rendbe akarja hozni a kapcsolatát a családjával nagyon pedáloznia kell szerintem, mert szerintem (de ez tényleg csak egyéni vélemény..) ha a családi helyzete akkoriban nyugodt és szeretetteljes lett volna talán nem lettek volna étkezési és önértékelési problémái, mert nagy traumákat tud okozni, ha az embernek nincs meg a biztos háttere.
Remélem azért rendeződnek a gondjaik.
2011. október 22. 23:28
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Egy részről (!) kötelessége volna legalább a telefont felvenni Deminek, de ez rohadtul nem könnyű, és nem csodálom, ha nem tudja! Vagy nem akarja...
szerintem idő kérdése az egész, idősebb korában képes lesz megbocsájtani neki. Egyébként is a For the love of a daughternak csak egy része szól az apja által okozott fájdalomról és károkról, a többi Demi érzéséről szól. És a dal szerint Demi szereti az apját. Ha ezek után legalább egy telefon beszélgetés nem lesz köztük...
szerintem idő kérdése az egész, idősebb korában képes lesz megbocsájtani neki. Egyébként is a For the love of a daughternak csak egy része szól az apja által okozott fájdalomról és károkról, a többi Demi érzéséről szól. És a dal szerint Demi szereti az apját. Ha ezek után legalább egy telefon beszélgetés nem lesz köztük...
2011. október 23. 00:23
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Szerintem bocsáltson meg apjának.
2011. október 23. 02:48
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline |
Aki azt mondja, hogy Deminek meg kell bocsájtania, meg fel kell vennie a telefont....nem, nem kell. Nincs olyan, amit meg kell tennie ezzel kapcsolatban. Én pont ugyan ilyen helyzetben vagyok, az én apám is leszarja a fejem 14 éve és vicces, de pont egy hete hívott fel, hogy bocsássak meg neki. Mondhat nekem bárki bármit, nem kell, hogy megbocsássak. Deminek sem kell. A vér szerinti apja. És? Nem volt vele soha az életében, nem tud róla semmit, nem tudja, hogy mik az álmai, nem tudja, hogy mi a kedvenc színe, a kedvenc dala, milyen szokásai vannak...És ez fordítva is így van. Pont, mint nálam. Teljes mértékben együtt tudok érezni Demivel, én sem veszem fel a telefont. Azt mondom, hogy nem érdekel, pedig érdekel, de mégsem tudok neki mit mondani, mert egy életre megbántott és ezt nem lehet helyrehozni.
Szóval kedves kommentelők, akik itt arról beszélnek, hogy de mégis az apja és meg kéne bocsájtani...Nem, nincs igazatok. Ez, amit az apja tett vele, megbocsájthatatlan. És ha Demi úgy érzi, esetleg felveheti a kapcsolatot vele...
Szóval kedves kommentelők, akik itt arról beszélnek, hogy de mégis az apja és meg kéne bocsájtani...Nem, nincs igazatok. Ez, amit az apja tett vele, megbocsájthatatlan. És ha Demi úgy érzi, esetleg felveheti a kapcsolatot vele...
2011. október 23. 10:09
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
A For the Love of a Daughter tényleg nagyon szép szám és Demi írta. A szövege alapján nem hiszem, hogy fel kéne vennie a kapcsolatot az apjával, ha eddig nem foglalkozott vele akkor érdekes, hogy pont most akarja megkeresni amikor a legsikeresebb. Hiába a vér szerinti apja, azt tekintheti az apjának aki törődött vele meg felnevelte.
2011. október 23. 16:32
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline |
hát Demi biztos tudja mit csinál.Ha nem akarja felvenni az apjával a kapcsolatot az az ő dolga.Ebbe tényleg nem szólhat bele senki
2011. október 23. 17:25
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline |
ööhm szóval. sztem demi direkt ne veszi fel neki a telefont. és én ezt megisértem. ennyi. megtörtént a baj demivel... és most akarja vele felvenni a kapcsolatot nem volt mellette habár gondolom nem bűntudat miatt szeretné demivel felvenni. ha eddig nem törődött vele. gyűlölöm az ilyen apákat....... :@
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni