Miley Cyrus tudatos és szerény
2011. október 23. 17:23
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
én kellemesen csalódtan
2011. október 23. 17:38
mylittletuftúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 157288 offline |
én mindig is szerettem Miley-t és sosem tűnt annak a lánynak aki naponta több millkát költ el.....
2011. október 23. 18:02
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Aki azt mondja a rajongóknak, hogy "honnan tudod, hogy tényleg annyira szerény és jó ember?", azoktól szeretném megkérdezni, hogy Ti honnan tudjátok, hogy nem az? Mármint, ismeritek? A fenébeis, nem! Attól még, hogy antipatikus nem kell rá kitalálni, hogy 'r*banc, hogy önző, hogy bunkó'. Ez olyan undorító dolog. Mondhatjátok, hogy egy interjúból meglehet állapítani ezt, de akkor énis tudom mondani, hogy aztis meglehet, hogy rendes és jófej.
Miért kell ennyire tagadni ezt az egészet? Ha nem szereted, nem szereted... ez nem feltétlen jelenti azt, hogy valaki rossz ember. Énsem fogom mondani Selenára, hogy mekkora s*ggfej. Mert lehet, hogy rendes amellett, hogy gyülölöm.
Ha meg arról van szó, hogy neki nem is kell igazából dolgoznia, akkor melyik hollywoodi színésznek kell? Vagy melyik énekesnek? Nevetségesen sokat keresnek csupán egy interjúval is, simán megélnek belöle, de nekik épp ez a munkájuk. Hogy a szórakoztatóiparban fennmaradjanak. Képmutató dolog a sok kis Selena és egyéb fannak aztmondani, hogy Miley semmit nem tett le az asztalra. Elöbb nézzétek meg a saját kedvenceiteket aztán mondjátok a magatokét.
Miért kell ennyire tagadni ezt az egészet? Ha nem szereted, nem szereted... ez nem feltétlen jelenti azt, hogy valaki rossz ember. Énsem fogom mondani Selenára, hogy mekkora s*ggfej. Mert lehet, hogy rendes amellett, hogy gyülölöm.
Ha meg arról van szó, hogy neki nem is kell igazából dolgoznia, akkor melyik hollywoodi színésznek kell? Vagy melyik énekesnek? Nevetségesen sokat keresnek csupán egy interjúval is, simán megélnek belöle, de nekik épp ez a munkájuk. Hogy a szórakoztatóiparban fennmaradjanak. Képmutató dolog a sok kis Selena és egyéb fannak aztmondani, hogy Miley semmit nem tett le az asztalra. Elöbb nézzétek meg a saját kedvenceiteket aztán mondjátok a magatokét.
2011. október 23. 18:11
am vannak ismerőseim akik imádják (imádták) és szinte ugyanugy viselkedtek: tisztára olyanokká váltak mint a Hannah Montana sztárja a viselkedés, külső...de megszoktam, bár egy kicsit idegesített XDXDXD
2011. október 23. 18:23
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
Jó hogy valaki így gondolja még, mint én
2011. október 23. 18:27
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Idézet (jennymiley00 @ 2011.10.23. 16:26)
Én imádom Mileyt, tudtam, hogy nem szállt el magától és szerintem sose fog. =)
Pixie Buue: Selena sem szórja a pénzt, például a díjátadókra sem vesz méregdrága estélyiket inkább kölcsönzi őket, mert sokkal olcsóbb. Az mondta, hogy többször úgy se viselné, minek vegye meg.
Pixie Buue: Selena sem szórja a pénzt, például a díjátadókra sem vesz méregdrága estélyiket inkább kölcsönzi őket, mert sokkal olcsóbb. Az mondta, hogy többször úgy se viselné, minek vegye meg.
tegnap felhívott hogy elmondja,ugye?
Könyörgöm Miley nem egy ártatlan bogárka,de Selenát se állítsátok be.Én mostanában megkedveltem,de akkor is.Ugyanúgy szórja a pénzt és lefekszik Justinnal.Lehet hüppögni a gép előtt.
2011. október 23. 19:34
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Hát, már bocs, de én egyátalán nem hatádtam meg ezt a cikket olvasva! Miley egy beképzelt, kis senki, amit meg ez a lágyagyú mondott róla... hát... hogy őszinte legyek, nevetséges! Miley egy undok kis szuka, és minden embernél természetes kéne legyen az öntudatosság, és a pénz beosztása! Ha pedig szerintetek Miley valóban őszinte, visszafogott és szerény, akkor meg mi a francnak írtok ebből cikket? Erre az az egyetlen reális magyarázat, hogy titeket is annyira meglepett ez, hogy úgy gondoltátok, megérdemli ez az egész a fáradságot, hogy cikket írjatok belőle...
Még tovább is ragoznám, de ez parazita nem érdemli meg, hogy egyátalán véleményt írjunk róla.
Még tovább is ragoznám, de ez parazita nem érdemli meg, hogy egyátalán véleményt írjunk róla.
2011. október 23. 19:40
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
Idézet (Pixie Buue @ 2011.10.23. 18:27)
tegnap felhívott hogy elmondja,ugye?
Könyörgöm Miley nem egy ártatlan bogárka,de Selenát se állítsátok be.Én mostanában megkedveltem,de akkor is.Ugyanúgy szórja a pénzt és lefekszik Justinnal.Lehet hüppögni a gép előtt.
Na, de most mondd meg, miért keverted ide Selenát?!
2011. október 23. 20:27
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
vasasreka8,honnan tudod,hogy beképzeld kis senki?Ismered?Nem!Sőt,sok rajongó sem ismeri!Egyedül a családja,barátai és 1-2 kollágéja látja,hogy valójában milyen.Nekünk csak az a kép van,amit a média beállít,és te döntöd,hogy hiszel-e neki,vagy sem.Ezek szerint te hiszel a médiában...Én hiszek is,meg nem is,de addig semmit sem állítok biztosan,amiről azt hiszem,hogy igaz.
Amúgy muszáj mindig felhozni az,amiről azt nyilatkozta,hogy megbánta?Fogadjátok el,hogy ő ilyen és kész.Így kell szeretni,vagy utálni,szíved joga,hogy hogy döntesz...
Amúgy muszáj mindig felhozni az,amiről azt nyilatkozta,hogy megbánta?Fogadjátok el,hogy ő ilyen és kész.Így kell szeretni,vagy utálni,szíved joga,hogy hogy döntesz...
1 felhasználónak tetszik:
AMaya
2011. október 23. 20:35
Remélem, hogy ez tényleg így van és tényleg szerény Miley
2011. október 23. 20:38
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Csak az csalódik kellemesen Miley-ban, akinek eddig rossz véleménye volt róla. Azok valószínűleg felszínesen ítélkeznek/tek...
Senki se higgye, hogy ismeri, ezért megvetheti, vagy leszólhatja... főleg magánéletében történt dolgok miatt... Biztos vagyok benne egyébként, hogy ennél még pozitívabbat is lehetne róla nyilatkozni..
Senki se higgye, hogy ismeri, ezért megvetheti, vagy leszólhatja... főleg magánéletében történt dolgok miatt... Biztos vagyok benne egyébként, hogy ennél még pozitívabbat is lehetne róla nyilatkozni..
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.