Avenged Sevenfold II.
2012. február 23. 16:40
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Gyerekek, ezerbocsi, hogy kések itt a képekkel, de annyi dolgom van és ma is először van időm gondtalanul ülni egy kicsit, úgyhogy még egyszer bocsi. Észrevétel: egyre több A7X rajongót látok a fórumon, valakinél egy hónapja még nyomát sem láttam a fiúknak, most meg a top 15-ben vannak jó pár embernél :3
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. február 23. 16:44
Így érthető az előrezuhanás
7végén riasztom a fanokat, h itt a topic, lehet írni, és lesz is egy kérésem a rajongók felé, de h mi, ez titok!
És nembaj, elnézzük, h késel a képekkel
Én ma akartam hozni, de áttolom holnapra XD Bár... ki tudja?!
7végén riasztom a fanokat, h itt a topic, lehet írni, és lesz is egy kérésem a rajongók felé, de h mi, ez titok!
És nembaj, elnézzük, h késel a képekkel
Idézet (Johinna @ 2012.02.23. 16:40)
Gyerekek, ezerbocsi, hogy kések itt a képekkel, de annyi dolgom van és ma is először van időm gondtalanul ülni egy kicsit, úgyhogy még egyszer bocsi. Észrevétel: egyre több A7X rajongót látok a fórumon, valakinél egy hónapja még nyomát sem láttam a fiúknak, most meg a top 15-ben vannak jó pár embernél :3
Johinna
2012. február 23. 18:36
Rev, Zacky
Középen Matt - természetesen -
Aztán a Kertitörpe, és Syn? Ilyen sorrendben vannak? *-*
Idézet (Eszti181 @ 2012.02.23. 18:32)
megzabálom őket :3
2012. február 23. 18:38
Idézet (Thora_90 @ 2012.02.23. 18:36)
Rev, Zacky
aham ^^
Zacky tök kis édes, ahogy fekszik és iszik a cumisüvegből :3
azok a kis fekete pelenkák *o*
Syn meg csak aahhhwww *w*
Thora_90
2012. február 23. 18:45
|
|
Anguaphantom of fantasy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 1507 Csatolások: 58 Azonosító: 156949 offline
|
Hmm mit is írhatnék?! Látom, hogy ez már a második topic és ti már rég ismeritek egymást. Mindig is akartam ide írni, de nem volt hozzá elég bátorságom, de végre elhatároztam magam mivel az A7X akkor is A7X.
A bandát egyik barátnőm mutatta és egyből nagy kedvencek lettek a számok, de a banda tagjai után csak nemrég kezdtem el érdeklődni. Természetesen egyből szimpatikusak lettek.
A bandát egyik barátnőm mutatta és egyből nagy kedvencek lettek a számok, de a banda tagjai után csak nemrég kezdtem el érdeklődni. Természetesen egyből szimpatikusak lettek.
Thora_90
2012. február 23. 18:47
Szia!
Először is üdvözlet az ígéret földjén
Másodszor nyugodtan írhattál volna, mindig szívesen látjuk az új tagokat
Örülök, h szimpatikusak lettek a fiúk, remélem, idővel még jobban megkedveled őket!
Először is üdvözlet az ígéret földjén
Másodszor nyugodtan írhattál volna, mindig szívesen látjuk az új tagokat
Örülök, h szimpatikusak lettek a fiúk, remélem, idővel még jobban megkedveled őket!
Idézet (Angua @ 2012.02.23. 18:45)
Hmm mit is írhatnék?! Látom, hogy ez már a második topic és ti már rég ismeritek egymást. Mindig is akartam ide írni, de nem volt hozzá elég bátorságom, de végre elhatároztam magam mivel az A7X akkor is A7X.
Angua
2012. február 23. 18:51
Idézet (Angua @ 2012.02.23. 18:45)
Juj új tag ^^ Helló! :D örülök, hogy írtál a topicba, mindig jól egy új tag ^^ remélem jól fogod érezni magad köztünk!! ((:
2012. február 23. 18:59
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 1507 Csatolások: 58 Azonosító: 156949 offline
|
Köszönöm ezt a kellemes 'üdvözlést'. Máris több bátorság van bennem, nem nagyon vagyok jó ugyanis az ismerkedésben.
Thora_90
2012. február 23. 19:05
Úgy döntöttem, nem várok Johnny szülinapjáig azzal, h Johnnys háttereket tegyek fel, így itt vannak!
A többit – ami ugye kiesik a háttérképméretből – ide töltöttem fel
Elég vegyesek
Angua
2012. február 23. 19:05
Idézet (Thora_90 @ 2012.02.23. 19:05)
Úgy döntöttem, nem várok Johnny szülinapjáig azzal, h Johnnys háttereket tegyek fel, így itt vannak!
Elég vegyesek 
de ugye Johnny szülinapján is kapunk? *o*
Thora_90
2012. február 23. 19:07
Aztat majd meglássuk
Még a saját Johnny-s hátteremmel sem állok sehogy :/
Holnap meg mennem kell vezetni -.-' Semmi hangulatom hozzá!
Még a saját Johnny-s hátteremmel sem állok sehogy :/
Holnap meg mennem kell vezetni -.-' Semmi hangulatom hozzá!
Idézet (Eszti181 @ 2012.02.23. 19:05)
de ugye Johnny szülinapján is kapunk? *o*
2012. február 23. 19:21
|
|
|
Idézet (Thora_90 @ 2012.02.23. 19:17)
Ez jó ideig kint volt az adatlapomon is
És tényleg igaz
És tényleg igaz
Gondoltam, hogy láttátok.
Örültem, hogy a Marsos után találtam egy ilyet. Multkor megmutattam az osztálytársaimnak és együntetűen egyetértettek ^^
Thora_90
2012. február 23. 19:24
Idézet (Angua @ 2012.02.23. 19:21)
Gondoltam, hogy láttátok. ;)
Örültem, hogy a Marsos után találtam egy ilyet. Multkor megmutattam az osztálytársaimnak és együntetűen egyetértettek ^^
jó, hogy neked ilyen oszttársaid vannak :D én tele vagyok gyökerekkel... :D
Thora_90
2012. február 23. 19:24
Idézet (Thora_90 @ 2012.02.23. 19:05)
Elég vegyesek 
Mondtam már, hogy IMÁDLAK? Ha nem akkor most. IMÁDLAK!
Thora_90
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.